Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Dramamine ili sl??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

inače za stariju djecu dobar je recept žvakati žvaku

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi bi išli na Kanarske otoke, i mislim da let nije direktan, nego imamo čak 2 presjedanja. Sam let traje 5 sati.
    Joj ne znam, bojim se da bi to bilo previše za Zvjezdicu.
    Također, dragi bi da putujemo iz Beča ili Graza ili Munchena (tu bi napravili pauzu id dan - dva), jer su katre povoljnije i češći letovi.

Ne znam, baš sam oko toga, ne znam što je pametno. Išla bi, ali me strah da je to previše za sve nas... Da čemo se izmučiti zajedno s njom i da će mi sve prisjesti. Muž naravno govori kako paničarim bez veze, kako bi trebali probati i vidjeti i kako možda baš bude dve super.

Kaj vi mislite? Zar nitko nije putovao negdje dalje sa djetetom?
    Sve koje pitam me uvjeravaju kako je to normalno, i kako su avioni puni djecom.

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Isabel prvotno napisa Vidi poruku
    Mi bi išli na Kanarske otoke, i mislim da let nije direktan, nego imamo čak 2 presjedanja. Sam let traje 5 sati.
    Joj ne znam, bojim se da bi to bilo previše za Zvjezdicu.
    zavidim ti Isabel, iskreno ti zavidim na hrabrosti i podržavam te da odeš na taj put.

Mi nekoliko puta negde nismo otišli, jer sam stalno štedela decu i brinula, kako će ona ova, kako će ono, a šta ako... A kad sam uspevala da "prelomim" uvek je bilo dobro.

Ako se ti ne plašiš, možda joj preneseš pozitivnu atmosferu.

Starija je uvek na putu bila dobra, vukla sam je sama avionom od 10 meseci, nikakvih problema, ili je spavala, ili se igrala, a i kad je plakala, malo plače pa stane.

A mala je baš nezgodna. Kad je bila još manja, svaki put duži od pola sata u AS je bilo dranje, bacanje, kukanje, užas. Avionom smo išle dva puta, i nije bilo toliko strašno koliko u kolima.

Kad je imala 2 godine i 3 meseca imam snimljeno na diktafonu 73 minuta njenog urlanja.

A samo 2 meseca posle tih 73 minuta urlanja, prošli smo 2.000 km kroz Italiju bez ikakvih većih problema.

Tako da s decom nema pravila. Zato misli malo i na sebe, i idi vidi ta Kanarska ostrva i za nas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •