Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Dramamine ili sl??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    probaj s tim narukvicama za mučninu

inače, mi imamo mir u autu otkad smo kupili one dvd-ove za auto. sad na svakom naslonu imamo po jedan ekran i gledaju crtiće dok putujemo. stvarno nas je spasilo, prije su nam vožnje bile užas živi, trajale satima duže nego što je potrebno ...
    Pozdrav, mene zanima kakvi su to dvd-ovi za auto da se mogu stavit iza na naslon? Znam za dvd player koji bude ispred gdje je i inace radio, ali to mi nije zanimljivo jer djeca do tamo ne vide,ovo za naslon mi zvuci zanimljivo, moj voli crtice a sad ce 15mj, pa bi nas to spasilo na putovanjima.

Pa eto ako moze neki link, marka nesto pa da pogledam bila bi zahvalna..

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj SaraRi prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, mene zanima kakvi su to dvd-ovi za auto da se mogu stavit iza na naslon? ....
    .....Pa eto ako moze neki link, marka nesto pa da pogledam bila bi zahvalna..
    i mene to jako zanima

a sto se tice pripravaka protiv mucnine...najbolje je konzultirati se sa pedijatrom jer vecina pripravaka tipa Aviomarin nije za klince ispod 5 godina

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno LCD monitori u naslonu za glavu

Citiraj Calista prvotno napisa Vidi poruku
    i mene to jako zanima
    Pozdrav,

Evo meni muz pogledao, ima lcd monitora ugradjenih u naslon vec za oko 700-800kn pa na gore.

Recimo nama je jako bitno da ima usb, takvi dodju oko 1000kn, eto kasnije to treba netko spojiti valjda, ali to ce muz naravno pa nije problem, i to je to.

Eto valjda ce nekome pomoci informacija, jos nismo kupili jer tu gdje jesmo nema toga ali budemo uskoro do zg, evo primjer toga na netu sto smo nasli, a ima ih jos.

http://www.mitea.hr/monitori.html

Pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •