-
Gubitak svjesti
Bili smo vani i mali od 3ngod se vozio na autiču,bilo je sve u redu i najednom se sjeo na škarpu i bio na miru što mi je bilo čudno.pitala sam ga što mu je i reko je da ga samo bole noge,a u glavi zelen ko jabuka ,glava mu malaksala,brzo sam ga primila i dala mu piti vode te ga sa vodom hladila .To je trajalo oko 2 min i onda je došao k sebi i kao da nije ništa i izmjerila sam mu šećer u krvi koji mu je bio 6,7( imam aparat doma jer mi je muž dijabetičar).Sada nakon 2 dana je sve u redu i nisam išla doktoru.Dan prije toga nego se to dogodilo je slabije jeo i imao je proljev.
Dali moram biti zabrinuta!
Ja bih barem za početak sve to ispričala dr. telefonski, odmah, ne za dva tri dana.
Vjerojatno nije ništa, ali čemu riskirati?
-
možda je bila samo vrućina u pitanju, a pošto je manje jeo, i nije možda imal snage za to.
-
Čuj slabije je jeo, imao proljev, sada je jako vruće (da ne govorim o temp. šoku kojeg smo svi doživjeli). Očito je bio malo dehidriran, bar bih ja tako rekla, ako je još bio dosta na suncu...Ali ja bih svakako sve ispričala dr., par dana debele hladovine i puno tekućine.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma