Što radite, kamo idete? Mi ćemo tražiti parkiće u hladu iako bih ja najradije bila doma pod klimom, ali malac želi van...
Što radite, kamo idete? Mi ćemo tražiti parkiće u hladu iako bih ja najradije bila doma pod klimom, ali malac želi van...
U Maksimiru je popodne podnošljivo. Preuređivali su igralište, ali ne znam jesu li završili s radovima.
Ali ima puno stazica za bicikliće i ostalo, a i u velikom jezeru ima puuuno kornjača za promatrati.
mi živimo pod Sljemenom i divno je a ja tek sad kroz cijeli grad i gužvu po malu u vrtič i onda doma uživati
Sljeme odlično, samo onda obavezan pregled zbog krpelja. ja sam baš jednog donijela doma.
mi smo u maksimiru gotovo svako jutro, jako je ugodno
samo središnje igralište nije za preporučiti - gotovo cijelo je na suncu
Maksimir,Bundek u šumici u hlacu,Sljeme..........ima zbilja puno mjesta gdje se može izaći
sve navedeno je super, ali nama nije baš blizu...
ula, svuda je dobro ako si u hladu. Kad sam ja bila doma sa djetetom (do 2. godine), po ljetu i vrućini smo išle van što ranije ujutro, ali u hladu smo znale ostati vani i do podneva. Imali smo parkić iza zgrade koji je bio u sjeni do podneva, pa smo cijelo jutro bile u njemu. Onda smo do navečer bile doma, a dobra opcija po vrućini su i shopping centri (ako imaš do tamo prijevoz) - oni su klimatizirani, a često imaju i igraonice za djecu (npr. Kika ima malu igraonicu, West Gate ima super igraonicu).
Mima s obzirom da smo u istom kvartu, pliz napiši mi di je taj parkić u hladu.
tnx
iki, to je mali minijaturni parkić u Gospodskoj ulici, mi smo prije tamo stanovali. Mi smo ga zvali šljunčanik jer je na podu bio šljunak, ali sada su postavili gumene ploče. To je u onom dijelu Gospodske sjeverno od Bolničke tj. između Bolničke i brda, zapravo iza zgrade broj 84-86.
mene više muči organizacijski dio, nego kreativni.
bit ću s njih dvoje gotovo cijelo ljeto kod kuće (minus 9 dana na moru).
maloga je lako zabaviti: suncobran, bazen, pješčanik... i on je sretan.
ali, mislim kako osmogodišnjakinji treba više izazova no što je pretakanje pijeska iz posudice u posudicu i prskanje vodom.
ako idemo nekamo, moramo krenuti jako rano, prije velikih vrućina i jakoga sunca...
ako se vraćamo oko podne na spavanje, treba im dati nešto jesti.
a što imam za jesti, ako sam jutro provela s njima van kuće?
ja si to uopće ne mogu posložiti.
maksimir je ljeti ujutro naprosto prekrasan. rano, oko osam. u deset ste doma i orka ti može pomoći pripremiti ručak dok zrin preuređuje kuhinju.
istina, tad nema nikakvoga društva osim sredovječnh joggera... ako s orka može zaigrati sama, super.
btw, vidjela sam da su oglasili "ljeto u zoo-u", ali za djecu od 2. do 6. razreda: http://www.zgzoo.com/hr/novosti-i-do...ntura-pocinje/
Pa, skuhaš unaprijed. Velika većina to svakodnevno radi. Ja sad i vikendom unaprijed pripremim ili skuham nešto za ručak jer ne želim jesti po vani radi štednje, a obično smo po cijelo jutro (i onda opet popodne) negdje vani.
ja sam prekomplicirana...
ne znam kuhati unaprijed, ne znam zamrzavati, ne znam podgrijavati...
planiram ovih dana na Jarun, ima vec visokog drveca uz plazu pa se moze naci dosta hlada tamo na juznoj strani , cula sam da su preuredili onaj stari parkic![]()
Posljednje uređivanje od Vala : 09.06.2010. at 15:06
mi oko podne jedemo užinu (u pravilu voćni obrok)
ručak jedemo svi zajedno kad tata dođe doma oko pola 4 (taman se sve skuha od kad se mi vratimo iz vana dok on stige)
e, da - jedan sitni ali važan detalj za maksimir - još nisu počele gristi beštije![]()