Citiraj Goga40 prvotno napisa
Nije baš sve tako idealno.
Ne sviđa mi se teorija "jednogodišnjaci mogu jesti sve".
Ne impresionira me izjava "naš jelovnik odobrio je Zavod za javno zdravstvo.".
Ima toga još: "Pa pojeo je samo 5 smokija!", "u čaju ima samo malo šećera", ..., "roditelji inzistiraju na eurokremu jer to njihova djeca vole", ..., "mi vidimo da bi on htio sve jesti".
Niti meni se ništa od ovog ne sviđa, ali znaš kaj mi se još manje sviđa - to što se osjećam ko crna ovca ak nekaj spomenem (pa više niti ne spominjem) jer u toj svoj priči JA ispadam čudna jer većini roditelja je takav način prehrane najnormalniji, npr. ja sam se jako iznenadila kad sam jednom slučajno probala griz u vrtiću i ustanovila da oni šećere griz; kakve su ostale namirnice ne znam jer sam gadljiva i ne volim isprobavati kašice, a svi su se čudili kak se ja tomu čudim jer je najnormalnije šećeriti griz (meni je on sam po sebi dovoljno sladak, još ak se posipa s malo čokolade - čisto dost, a kamoli djetetu koje je naviklo na neutralne okuse). Kajaznam, onda možda šećere i mlijeko??

Isto mi se ne sviđa kad umjesto voća imaju 'napitak' koji me bojom neodoljivo podsjeća na neki umjetni pripravak (sva sam si bila sretna kad moje dijete nije šljivilo niti njihove čajeve niti te 'sokove' nego je tražilo vodu)