Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Hotel Vespera

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Hotel Vespera

zainteresirani smo za ljetovanje u hotelu Vespera kraj Malog Lošinja, pa nas zanima, ukoliko je netko bio, kakva su vam iskustva?
    http://www.losinj-hotels.com/hr/smje...spera/galerija

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni se čini da se pisalo o njemu. Mi smo bili prije preuređenja i ne bih ga preporučila niti neprijatelju. Vjerojatno se nešto promijenilo. Ono kaj je nama bilo loše su užasno male sobe, balkoni susjednih soba jako blizu, a to ljeto su gosti hotela imali običaj sjediti na balkonima i feštati i to prilično glasno. A kako je bilo jako vruće, sve otvoreno, buka je bila nemoguća. A osoblju hotela uopće nije padalo na pamet utišavati ih.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo na ovoj temi imaš i o tom hotelu

http://forum.roda.hr/threads/54172-M...ght=ljetovanje

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi smo bili i u Aurori i u Vesperi.
    Prednost ipak dajem Aurori (mada će ti svi tvrditi da je isto, osim manje razlike u cijeni) zbog većeg mira na večer, manje gužve na bazenu, bliže velike plaže i jedinog restorana u kojem možeš ručati, a do kojeg možeš došetati.
    Iako su to, zaista, nijanse.
    U svakom slučaju preporuke. Kao i za cijeli Cres i Lošinj.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mi ćemo isto ove godien u vesperu, bila je moja frendica prošle godine i rekla mi ej da je to pravo mjesto za nas- uredno, čisto, baby frinedly, sadržaja za djecu a to mi je izuzetno bitno, klimatizirane sobe, i raznovrsna hrana (jer naime moj 2,5 godišnji jedinac je iznimno izbirljiv pa i na to moram misliti)..u glavnom, moja je odluka pala na vesperu, čak sam iznašla i načina di ostaviti auto kada idemo u grad-

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi smo bili prošlo ljeto ali na kraju sezone kada su ostali samo "finiji" gosti pa galame nije bilo....do grada se može lijepom šetnjom po šumskom putiću (hladovina) cca 20 ak minuta....sa autom smo išli možda jednom i sparkali se negdje gdje smo opet hodali dosta dugo...
    hotel je odličan, ima puno sadržaja, svako večer na terasi hotela je fešta za klince, hrana odlična- veliki izbor...stvarno svega...jedino su plaže malo ne baš po mom ukusu...no teško je naći plažu kakvu ja volim kad imaš dijete....

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vespera je baš baby friendly hotel sada nakon što se obnovio - samo što je velik.... ispred imaš krasno dječje igralište, široku šetnicu sve do grada, odmah ti je do Aurore, gdje imaš uvalicu sa šljunčanom plažom, a ispred direkt hotela imaš betonski dio. Ako perferirate kupanje na bazenu - imaš vanjske bazene s puno điđa za djecu. Hrana je kada smo mi bili, izvrsna..... Ispred Aurore imaš jedan restoran, gdje se može fino jesti..... Imaš stalno i neka događanja za djecu - mini club i animacije.....i nekakvi snackovi za djecu u podne i popodne......

Ove godine smo za prvi svibnja bili u Aurori, ali samo zato jer Vespera nema unutarnji bazen... inače bi opet u Vesperu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i mi razmisljamo o tome..jedino ne znam da li mi je 9000 kn malo too much za tjedan dana.. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •