Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 67 od 67

Tema: u cemu doma

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ono, stavljanje u AS na -10 i to.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moj je rođen krajem svibnja i bio je u bodijima ili samo u peleni.

Čarapice sam mu oblačila kad su bile dio kompleta i on je mahnito trljao stopala samo da ih makne. Kapu nismo niti kupili.

A što se termoregulacije tiče, da, bebe ju nemaju baš razvijenu. U ljetnom prijevodu, ne mogu se pošteno rashladiti znojenjem tako da je pretjerano oblačenje poprilično nepoželjno kod većine djece.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

termin mi je 25.04. i ako bude sve super sa bebom i ja budem dobro,planiram ici u šetnju tjedan dva nakon poroda.bit ce toplo,ugodno.planiram mu stavit kapicu,body dugi rukav i tuticu bez rukava.i lagana dekica preko.za pocetak.pa viditi kako mu paše.
    pocela me panika vatat kako cu ja to,ocu se snaci jer sam mlada

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    termin mi je 25.04. i ako bude sve super sa bebom i ja budem dobro,planiram ici u šetnju tjedan dva nakon poroda.bit ce toplo,ugodno.planiram mu stavit kapicu,body dugi rukav i tuticu bez rukava.i lagana dekica preko.za pocetak.pa viditi kako mu paše.
    pocela me panika vatat kako cu ja to,ocu se snaci jer sam mlada
    Vidim da si stara kao ja kad sam rodila prvog sina, i mogu ti reć da sam po mnogo čemu bila neopterećenija nego sad s drugim (dobro, prošlo je 11 godina) i uopće me nije bilo strah da se što neću snaći i to je super razmišljanje, jer ti onda sve ide nekako prirodno. Nakon prvih briga sad s mlađim klincem opet se ufuravam u to stanje i super je - samo prati intuiciju i ići će sve samo od sebe

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam stara, pa pojma nemam! A nekako ću se snaći. Kao što kažete, za početak bodiji dugih rukava i pamucne hlacice, a za poslije cemo skicati u tuđa kolica! ))

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mali princ prvotno napisa Vidi poruku
    Što se kapica tiče...i za po ljeti??
    Ja nebi kapice po ljet nikako, eventualno kod izlaska iz bolnice. Imam prijateljicu kojoj je mama uvijek stavljala kapu kad je bila beba, ljeti, zimi, po doma i vani.. i kad joj je konačno skinila navukla je upalu uha i cijeli život ima problema s tim, svako malo. Ona je svom bebaču nikad nije stavila...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pratim vas, pratim i upijam, i meni trebaju savjeti, ja sam sklonija varijanti ne utopljavanja beba.

Neki dan zatoplilo bilo nekih 22-23 stupnja,a mama bebu (staru par mjeseci) u kolicima zabundala u ono debelo nešto mucasto, još je i pokrila,dijete crveno u obrazima, meni je to užas živi!!!

ja sam mislila kratke rukave, nogavice bez stopala da mogu skinut čarapice ako je prevruće,a kape se nisam ni sjetila. Čemu služi kapica djetetu rođenom npr. 3.8. (moj termin) govorim ukoliko nije kišan i vjetrovit dan?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stavi ti duge rukave, ali tanke, i tanke hlaČice i tanku kapu, moji su roĐeni u najtoplije dane i to je hodalo, poslje doma Šetnja u prvih 10 dana samo u bodiju i zamotano u pelenu prek nogu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja bi bebi rodenoj 3.8. obukla samo bodi bez rukava, ako i to. bez kape, naravno. i tetru za preko da ga sunce ne sprzi.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja i jesam ovako kao mikka (beba rođena 26.7.)
    pelena i body s kratkim rukavima za van. mislim samo da sam joj i nekakve čaparice obukla, ali nepotrebno, danas ne bih to napravila. a kakva vražja kapa, ni u ludilu...
    po stanu je bila samo u peleni jer je bilo prevruće (i MM i ja smo hodali samo u gaćama )

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma da, po ljeti je vani toplije nego u maminom trbuhu. i to dobrih par stupnjeva.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Mi smo iz bolnice išli u bodiću, onom plišenom odjelcu, pamučnoj kapici, i rukavicama..

Danas u šetnjicu isto tako, i stvarno bebici nije vruće.. dosad mi pajki u benkici i bodiću, jer pajki u jastuku i obavzeno rukavicama jer se jednu noć sav izgrebo dok se probudio, pošto prste stavlja u usta dok je gladan ...

zadarmamica, i ja sam mislila da neću znati ništa, sigurno još ne znam sve, nit ću ikad znati sve, ali vjeruj mi sve mi je dolazilo samo po sebi, i sve sam radila od starta po instinktu.. zato i sada smo se tako brzo prilagodili, i spavamo po 3 sata, i onda papamo, presvlačimo se.. stvarno sam ponosna..
    i eto sada dok mu je i nosić malo začepljen (još od bolnice) usudila sam se sama kapati mu fiziološki i izvlačiti vanka...
    sve će ti dolaziti iz srca vjeruj mi... tako barem meni ovih kratkih 11 dana...
    samo što sam jako tužna kada plače, a znam da nije pokakan, niti gladan... boli ga pupčić njegov i to je danas pedica potvrdila...

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ja sam rodila 21.7. i baš me zbunjivalo to što sam čitala....da beba mora u duge rukave...kapa...
    ne znam...mi ga nismo tako oblačili...još sam ja i zimogrozna, pa sam se puno savjetovala s mm...jer je mali na njega...izašli smo u bodiću kratkih rukava iz bolnice...bez kape..
    i čitavo ljeto je bio samo u bodiću..ili u peleni...bez čarapa najčešće...i nikakvu kapu mu nismo stavljali do duboko u zimu...

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mi smo svoju obukli u boduc sa dugim rukavima, pamucne hlacice sa stopalima i kapica pamucna...vani je bilo oko 30...doma smo se malo vise raskomotili

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ovo vrijeme je neko promjenjivo ovih dana.ja neznam više što sebi obuci hehe

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Vrijeme događaja: moje rođenje prije 30 i nešto sitno godinica, prvo dijete mame svoje, rođena početkom svibnja.
    Moja majka je ušla u rodilište u dugim rukavima, otac je došao sutradan u posjetu u kratkima ( zatoplilo ).
    Sve je bilo super sa mnom, bila sam dobra beba, međutim majka je primjetila da sam crvena i sva na crvene točkice pa je prije prve kontrole odjurila sa mnom u ondašnji dispanzer.
    Kad me vidio doktor samo je rekao: "Pobogu, SKINITE ovo dijete".
    Po dobrim starim ( nekad i današnjim ) običajima na meni su bila valjda tri duga rukava+ jastuk+ kapa ( u pretoplome svibnju ).

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hahhahahah. a ja rođena na kraju 10.mjeseca i došao tata po mene sa moja dva brata. a nije imao pojma što braca imaju od robice i lipo obuo mom bratu sandale za proljece.mama je poludila. hahah

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •