Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: u cemu doma

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam trazila u ducanu bodic sa kratkim rukavima jer sam mislila kako bi bebi moglo biti vruce,a zena mi je tamo rekla "Nema toga broj 56 jer beba mora nosit dugi rukav prvih misec dana.." Tako da sam kupila samo dugi rukav iako mi se cini da bi i bebi moglo biti vruce,mi zivimo na moru i kad ovde liti ugrije to je aaaajmeeeee...

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Anastazija prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam trazila u ducanu bodic sa kratkim rukavima jer sam mislila kako bi bebi moglo biti vruce,a zena mi je tamo rekla "Nema toga broj 56 jer beba mora nosit dugi rukav prvih misec dana.." Tako da sam kupila samo dugi rukav iako mi se cini da bi i bebi moglo biti vruce,mi zivimo na moru i kad ovde liti ugrije to je aaaajmeeeee...
    Ovo nije istina! Ja sa dobila hrpu bodića kratkih rukava br 56! Dijete ne smije na sunce, ali to ne znači da trebaš skafander obući na 35 stupnjeva!
    Posljednje uređivanje od acqua : 12.06.2010. at 20:05

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Anastazija prvotno napisa Vidi poruku
    ne brini,moja cura je rodjena u rujnu,bilo užasno toplo,mi smo je držali u bodiću dugih rukava,ali smo joj zavrnili rukave i eventualno čarapice + tanki lancunić ako je bila potreba...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •