Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: u cemu doma

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    ja pričala sa jednom sveučilišnom prof. fiziologije i ona tvrdi da bebe moraju biti toplije obučene, makar vani bilo 35, jer im termoregulacija tijela nije do kraja razvijena!
    to je ok
    ali isto nije svako dijete isto, što sam ja puuuuno previše puta pokušavala objasniti mami i svekrvi
    moje dijete ne može biti toplije obučeno, ni sada ni kad se rodila, jer je njoj uvijek vruće, stalno se znoji (tako i ja, svi se smrzavaju a meni čist ok )
    recimo, moja keksićka ne smije spavati pokrivena. nikad. jer se samo znoji i bude cijelu noć nemirna. pa i zimi, kad spava u sobi koja nije grijana s prozorom na kip
    ruke i noge joj budu ledene, ali spava ko beba
    kad je pokrijem samo se počne znojiti i vrtiti. ne podnosi to. onda se usred noći moram dizati i presvlačiti je jer se sve cijedi s nje

moja mama joj ovih dana pokušava staviti kapicu, ili bar maramu, da je ne propuše. i čudom se čudi što joj non stop curi znoj ispod kapice ili marame.

tako da, ok, treba dijete oblačiti tako da mu bude toplo i ugodno, ali i prilagoditi se djetetu jer nije svako isto

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ono, stavljanje u AS na -10 i to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •