-
premijera filma: "Orgazmički porod - najčuvanija tajna"
-
-
Osoblje foruma
Evo link o samom filmu
http://www.orgasmicbirth.com/
i jedna lijepa recenica
“Moguce je doživjeti ekstaticni porod. Štoviše, to je najbolja prirodna promjena stanja svijesti za koju znam. To je stanje svijesti koje žena najuspješnije može postici kad je potpuno svjesna i budna. Žene ne mogu spoznati što njihovo tijelo može dok ga ne iskušaju u porodu. Moje je mišljenje da iskustvo poroda može na potpuno neocekivan i iznenadujuci nacin promijeniti ženu, probuditi u njoj nešto mocno, a djeci je potrebna tako osnažena majka, koja osjeca da može sve.”
Ina May Gaskin, primalja
-
cure, molim vas ako imate želje i volje da isprintate plakat i zalijepite negdje gdje mislite da će vidjeti zainteresirane mame i trudnice 
link na plakat http://www.udrugaprimalja.hr/baza/up...icki-porod.pdf
puno hvala
Posljednje uređivanje od mfo : 09.06.2010. at 14:05
-
hop
-
ima li šanse da se film prikaže i izvan zagreba?
ili se može skinit s neta?
-
-
Plakati postavljeni u kvart na oglasnu ploču, u vrtić i u pedijatrijsku ambulantu.
-
-
-
Cure, puno hvala za ovu informaciju!
-
dolazim
-
dolazim
-
Osoblje foruma
-
dolazim i jako se veselim i filmu i ugodnom društvu
-
-
Projekcija je u nedjelju, 20.06.
Dolazim i ja.
-
I ja ću vjerojatno doći, a nisam znala da se tada prikazuje prvi put.
-
-
podižem. jel ima kakvih info o filmu? jel netko pogledao?
-
-
može li se film negdje nabaviti? pogledala sam kratke filmiće na tu temu na youtubeu, a drugo se ne može naći.
ideja mi se čini jako zanimljivom (barem onaj dio o tome kako si stvari možeš drukčije postaviti u glavi, jer ove druge dijelove bi vjerojatno bilo malo teže izvesti u našim bolnicama).
-
Osoblje foruma
mene je film bio razočarao, odnosno otišao mi je u jednu drugu krajnost (prva su naši bolnički medikalizirani porodi).
(a ja sam i rodila doma i imala orgazmički porod)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma