-
stimulacija samo sa Gonalima
evo zanima me jel netko imao stimulaciju samo sa gonalima, kako ste reagirale i koliko folikula u odnosu na dugi protokol ako ste ga isto već imale?
još me zanima jel bilo kakvih posljedica tipa hiperstimulacija?
zašto pitam, e pa prekinut mi postupak prošli mjesec jer se nakon 7 decapeptila pojavila cista, pa je jučer doktorica spomenila d amožda idemo bez decapeptila, a ja nisma baš informirana o tome pa nisma ništa konktretno odgovorila.
imam još 7 decapeptila ali sad se i ja mislim šta ako s opet pojavi cista.
hvala!
-
Nisam bila u postupku bez supresije ali koliko znam upravo se takvi i daju da bi se sprijecila hiperstimulacija.Ciste se jednostavno dogadaju, jedan postupak s cistom ne znaci i slijedeci.Ja sam imala cistu od 5cm nakon 6 decapeptyla i 20 Menopura zbog koje je prekinut postupak a iduca 3 postupka i predhodna 2 su prosla bez ciste.To se naprosto dogodi.
-
Ja sam imala stimulaciju gonalima bez prethodne supresije, rezultat je bio 13 folikula, 10 js, blaga hiperstimulacija.Dosli smo do 5 blastica ( prije novog zakona ), rezultat biokemijska trudnoca.
Sretno, vjeruj svom mpo docu i bit ce to veeelika beta!
-
i ja sam bila u kratkom postupku samo sa gonalima zbog nestašice decapeptyla na klinici
Dobili smo 14 js od kojih se 10 oplodilo.
Zbog bolova u jednom jajniku,dosta bolnog mokrenja i otežanog disanja,sama sam došla do zaključka da imam hiperstimulaciju.
Beta pozitivna
-
ja sam i sa decapeptilima imala blagu hiperstimulaciju pa me to brine, šta bi bilo bez njih?
prije 3 godine je to bilo rugačije, dr. napisao na papir od 21.dc decapeptil, od 2. dana 3 gonala + decapeptili 7 dan kontrola, nikakvi uzv-i na 21 dc. a kamo li 7 dan uzimanaj decapeptila.
tako da ni ne znam jeli bilo ili ne ciste u toj mojoj jedinoj stimulaciji, jer moguće je da je i bila ali da je pukla.
jer sad kad su mi prekinili postupak 8. dan je više nije bilo, takoda po staroj proceduri ne bi ni zanali za nju.
totalno sam zbunjena. ne bih htjela da mi opet prekinu postupak jer bi htjela da je mala na moru tako da ja mogu mirovat.
-
I ja sam imala postupak samo sa gonalima, krenula od 2 dc, 13 dc bila punkcija, ukupno 23 gonala, dobila 7 js, rezultat se vidi u potpisu, nisam imala nikakvih nuspojava ni hiperstimulacije!
-
AnneMary, napomeni dr. da je sa dec. bila blaga hiperstimulacija, nemoj toliko brinuti valjda dr. zna sto radi.Vibram da sa se cista vise ne ponovi!!!
-
i ja sam imala stimulaciju samo s gonalima...rezultat odličan...mngobrojni prekrasni folikuli i dobivene 23 jajne stanice. Nije bilo nikakvih komplikacija a što je najbolje nije došlo ni do HS iako sam ja sa PCOS potencijalni kandidat za HS.
Sve 5, protokol je dao odlične rezultate !
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma