-
ne dobiva na težini
dakle, moj mališa će za 9 dana navršiti 6 mjeseci. bio je na vaganju s 4 mjeseca i tad je imao 7200, a od onda do sada dobio je nekih 400-500 grama. važem ga doma, ali uvijek mi je bila ista kilaža i kod doktora i doma. znači u gotovo 2 mjeseca dobiio je max 500 grama. ima dovoljno pokakanih/popišanih pelena, vrlo je živahan (pa možda zato ne dobiva), općenito izgleda super. i nije me do jučer brinulo to njegovo nedobivanje na težini. međutim, jučer sam ga kupala i on zadnjih dana za vrijeme kupanja uzme termometar za kadu pa žvače plastiku. ništa neobično, no ja sam skužila da on iz termometra srče vode. ok, mislila sam - slučajno. ali onda je malo spustio glavu i povukao dobar cug iz kade. i tako još jednom dok nisam izvadila. napominjem - nikada mu nisam dala vodu i isključivo ga dojim. onda sam pomislila - ok, možda mu fali vode. posljednjih dana je vruće, ionako uskoro idemo s dohranom/vodom pa sam mu dala na žličicu još malo prokuhane vode koju ju s guštom popio. e sad se ja pitam je li moje mlijeko dovoljno? uz to pročestio je broj dojenja, no ni to me nije brinulo do ove ljubavi prema vodi. da li da možda ipak krenem s dohranom koji dan ranije?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma