Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Koje papuče nakon 24 mj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Koje papuče nakon 24 mj?

Mi smo do sada koristile i tako i dalje namjeravamo mekane papučice i cipelice tipa Pediped, Preschoolians i slične!
    Moja M sada koristi Pediped cipelice 18-24 a noga naravno da joj raste brzinom munje tako da će ih vjerovatno prerasti prije drugog rođendana (sada ima 16 i pol mjeseci). Za po kući imamo one mekane kožne tipa Shooshoos ali za u jaslice i kasnije vrtić ne znam jer te koje sada koristimo Pediped rade do 24 mjeseca!
    Šta kasnije? Imate kakvu ideju, prijedlog? Jer ja bih htjela da ostane na tim mekanima i da nemaju anatomski uložak?

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja nisam bas vidjela nesto tako u vecim brojevima...
    Moja nosi Bambijeve.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Preschoolians imas i u vecim brojevima, Walkers kategoriju do broja 25. Taj dzon ti nije tako debel.

Evo link http://preschoolians.com/slippers-2-67
    Posljednje uređivanje od srecica : 09.06.2010. at 23:33 Razlog: zaboravih link

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pediped će proizvoditi od jeseni do broja 31 (dobra vijest za našu djecu koja žive "na velikoj nozi"). Moje je iskustvo s Chiccovim cipelicama isto bilo jako dobro, no naši uvoznici ne žele naručiti veće brojeve (već sam im pisala). Sad, kad smo s 2,5 godine dogurali do broja 29, zadovoljni smo i s Primigi cipelicama. Ja planiram i dalje pisati Pedipedu da prošire proizvodnju i na veće brojeve. Ako nas više to učini, možda uspijemo.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Super za preschoolians!
    Aleksandra a šta si onda baš njih direktno pitala za Pediped orginals ili Flex? Tko zna ako oni počnu proizvoditi na jesen kada će to kod nas stići (mislim na Bebušku) jer čini mi se da se od njih ne može direktno naručiti ako iz HR jer imaju ovdje predstavnika!?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da, pitala sam i direktno njih, a i Bebušku kad su mi dostavljali ljetne cipele. KOd Pedipeda se više ne može direktno naručiti, to je točno, no kod Bebuške se može naručiti bilo koji model iz ponude, pa i veći brojevi koji će biti u prodaji od jeseni. To mi je baš super.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da baš me zanima! I ja sam im poslala mail i odgovorili da će početi sa tom novom proizvodnjom cipelica između Originals i Flex i da će se ih moći naručivati od 8. mjeseca! A čudno kad će im proizvodnja početi od jeseni???
    Vidjet ćemo!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Osvježavam temu i proširujem pitanjem - s kojom markom papuča ste (bili) najviše zadovoljni za dob 24+. Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pediped se može naručiti u sloveniju dostava ako imate koga tamo...

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam prezadovoljna - www.softstarshoes.com
    bacite oko na sajt, totalno su ok...
    i nisu mi bile loše, kupljene tu kod nas (mercator mislim) - superfit. to su neke njemačke čini mi se. nemaju uložak.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam prezadovoljna - www.softstarshoes.com
    bacite oko na sajt, totalno su ok...
    i nisu mi bile loše, kupljene tu kod nas (mercator mislim) - superfit. to su neke njemačke čini mi se. nemaju uložak.
    Je li sigurno Mercator, baš me zanima, a imaju manju ili veću ponudu za izbor?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I mene zanima da li stvarno u Mercatoru i po kojoj cijeni?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •