Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Koje odluke prepustiti djeci?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MamaRibice prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste li upoznali razred i razrednika? Kak se i. svidjelo drustvo?

jos ne znaju tko ce im biti razrednik
    u razred nismo isli, samo smo s psihologinjom razgovarali

nismo isli u razred, ali smo u par navrata pronjuskali skolu i ivaru se svidjela vise od druge koja je bila u igri (trecu, najblizu, ali nisu to ne znam kakve razlike, par stotina metara, smo prekrizili zbog jako losih info od roditeja)
    mislila sam da je nepotrebno da ga vodim ko izlozak u razred, jer drukcije ne bi ni mogli, nemamo mogucnost da ode tamo na par dana jer im je zadnjih tjedana stiska od ispita u skoli, imali su izmedju skolu u prirodu i veliku skolsku priredbu zbog koje su cijeli tjedan imali nastavu samo 2h, pa je to zadnja dva tjedna na naplati.

litala, ne radi se o skoli u koju upisuju djecu jer je zahtjevna, skola je poput drugih, ljudi je biraju po mjestu stanovanja
    samo sto ce dio razreda uciti latinski i grcki

seni, u zadnje vrijeme se ponekad zabrine, nakon sto cure mu cure dobace da je lud, da ce ga u novoj skoli ubiti, da se nitko nece druziti s njim (ne zbognjega, nego jer su ostali takvi). on je osjetljiv i jos zna zaplakati zbog neke nepravde, ali ga u razredu ne zezaju zbog tog jer ima i gorih plakača
    takve neke sitne strahove ja ima, nisu to strahovi koji me blokiraju, samo mi zadaju glavobolju
    a sramim se rec, i ivaru od mene takve
    ono, mislim se jel mu sve jasno, jesmo li nesto bitno propustili vidjeti pa ce nas lupnuti po glavi
    i onda trazim sto to jos lose moze biti
    i njega pojacano pilam

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas bila na prvim informacijama i profesorica, kojoj su svi novi, kaze da ni po cemu ne bi skuzila da je tek dosao u taj razred

latinski mu je najdrazi predmet, profesor mu je zakon, a cini mi se da su iz latinskog najvise i naucili, krenuli su zestoko
    prosli su padeze, savladali izgovor i naglasavanja (ajde da moj dubrovacki, tj naglasavanje necem koristi ), za domaci prevode recenice, a dobili su i popis rijeci koje trebaju nauciti kroz godinu. a uz sve to dosta pricaju i o povijesti (malo ga zulja sto pricaju o grckim mitovima i slusaju starogrcku glazbu, a uce latinski, ne grcki, ee, djevice)

ja se jos uvijek borim s gubitkom kontrole
    prije sam znala sve o cijelom razredu, mi svi roditelji smo se i poznavali i nalazili na kavama, sve bi znali odma cim bi se dogodilo, nista nam nije moglo kliznut izmedju prstiju a sad znam samo ono sto mi on isprica, roditelje ne poznajem, djecu sam vidjela samo u kracim druzenjima
    jesu li banditosi ili nisu, pojma nemam
    nije meni lako

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ja se jos uvijek borim s gubitkom kontrole
    prije sam znala sve o cijelom razredu, mi svi roditelji smo se i poznavali i nalazili na kavama, sve bi znali odma cim bi se dogodilo, nista nam nije moglo kliznut izmedju prstiju a sad znam samo ono sto mi on isprica, roditelje ne poznajem, djecu sam vidjela samo u kracim druzenjima
    jesu li banditosi ili nisu, pojma nemam
    nije meni lako
    sasvim te razumjem.
    mi se iz starog razreda jos uvijek nalazimo i tugujemo (roditelji ).
    bili smo bas super razred. sjajna djeca. roditelji se medusobno posprijateljili, bilo je tu nebrojeno kava, raznoraznih druzenja od rodendana (koji bi zavrsavali najranije u ponoc), vecera, casa vina koje bi se razvukle na par sati....
    djeca su se skoro svaki dan kod nekog od nas igrala...

palac gore, ivaru

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku

a sad znam samo ono sto mi on isprica
    dobro je dok jos imas bar ovo

ivaru bi poslala pusu, al to sad vise nije prigodno, a ja sam stara baba i pojma nemam sto je sad "in" jel hajfajv? (dobro, to znam da nije )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •