-
Ja sam da se Ivaru dopusti da ide u klasičnu školu.
Zato jer je on donio tu odluku . Sam.
Btw u ovoj školi u kojoj je sad u 5 razredu mogu npr doći nova 2 učenika i totalno poremetiti razreednu kolotečinu ,tako da idelanih trajnih situacija nema .
GO IVAR !!!!!
( naravno da ga ne bih ovako oduševljeno podržavala da je npr oslučio da se školuje doma XP )
-
Ja bi ti samo rekla svoje osobno iskustvo jer sam sama išla u klasični razred u osnovnoj školi. jest da je to bilo prije dvadeset i nešto godina, ali sjećam se da se u našu školu u petom razredu upisalo dosta djece iz svih krajeva grada.
Dakle tada je bilo sasvim normalno kod nas promjeniti školu radi znanja.
Bile su samo 4 klasične škole i nama se baš svima usadio taj lijepi osjećaj klasičara. Ne znam kako bi to drugačije nazvala.
Baš sam neki dan pričala o tome sa frendom iz osnovnjaka (sad odvjetnikom) kako smo ponosni na to svoje obrazovanje. On kaže da mu je to u biografiji na posebnom mjestu- četiri godine latinskog i dvije grčkog već u osnovnoj školi. Cijelo svoje obrazovanje sam to ponosno spominjala i imala velike koristi od tog znanja. i danas u svakoj nepoznatoj riječi tražim korijen.
Zašto mi ne prepustiti tu odluku?
Djeca mjenjaju i vrtiće i škole zbog preseljenja ili nekih drugih stvari i prilagode se najnormalnije i izvuku korist iz toga.
Treba gledati pozitivno.
I ja bi razmislila o tome da mi dijete ne zamjeri kasnije u životu da ga nisam podupirala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma