Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: OŠ B.Toni Samobor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno OŠ B.Toni Samobor

od jeseni zara kreće u prvi razred.
    zanimaju me iskustva djece boravkaša, zara bi trebala u boravak, a čula sam uglavnom loše stvari o njegovoj organizaciji :/

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

O organizaciji boravka ne znam ništa, ali općenito o školi imam saznanja da je iznimno kvalitetna. Dosta rade sa nadarenom djecom, pogotovo u višim razredima. Dodatna i izborna iz matematike, izborna nastava astronomije... Djeca te škole rasturaju natjecanja. Kadar jako kvalitetan.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to sam slicno i ja cula, zadivljujuce zainteresirani i predani ucitelji tamo rade

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a što je s prosječnom djecom ,kako ona plivaju u takvim nabrijanim školama ?

jer budimo realni gauss je ipak gauss

i prosječnih ima najviše
    Posljednje uređivanje od maria71 : 10.06.2010. at 05:32

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam također čula jako dobre stvari o školi i nastavnicima, zato smo je i izabrali.
    ali naknadne priče o boravku su mi malo splasnule oduševljenje.

maria, tamo ima dosta nastavnika koji su educirani u "korak po korak" programu, tako da vjerujem da se znaju prilagoditi kako djeci s posebnim potrebama, (bili oni iznad ili ispodprosječni), tako i prosječnoj djeci.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U takvoj školi će i prosječan učenik naći svoje mjesto. Škola ima izbornu nastavu iz matematike, fizike, kemije, astronomije, (ne znam za ostale predmete), nastavnika tjelesnog koji vodi samo slobodne aktivnosti, bazen, školski kombi. Za dobar uspjeh, npr. u biologiji ili astronomiji učenik ne treba biti natprosječan, treba samo biti motiviran i spreman raditi. Na jednom drugom topicu se pričalo o izvaučioničkoj nastavi, za tu školu znam da na svaki izlet ide razrednik i po jedan nastavnik pratitelj po svakom razredu, bez obzira na broj učenika. Istina da je u takvoj školi presing veći i na djecu i na nastavnike, ali na djeci i roditeljima je da odluče što žele. Na žalost ne znam ništa o nižim razredima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •