Pozvani smo na proslavu zaruka a ne znam što se za takvu
prigodu poklanja pa molim vaše prijedloge i komentare.
Pozvani smo na proslavu zaruka a ne znam što se za takvu
prigodu poklanja pa molim vaše prijedloge i komentare.
Ja bih možda flašu dobrog vina i cvijeće. Nemam pojma kaj se poklanja.
Nešto osobno, što slavi njih.
Valjda.
Ja sam, recimo, dobila - a da nisam imala proslavu zaruka - uokvirenu fotografiju sebe i muža.
Totalno me iznenadilo i baš mi je to bilo lijepo.
Nakon što sam malo razmislila, ako planiraju imati all-out vjenčanje, ja bih poklonila broj telefona dobrog organizatora vjenčanja. ;P
Ne, ozbiljno, dnevnik za organizaciju vjenčanja možda ne bi bila loša ideja, jer za to zaruke služe, ne?
Ili bocu nekog neuobičajenog šampanjca.
Ili romantični set za kupanje iz Lusha ili slične trgovine.
Može npr. ta boca neuobičajenog šampanjca, ili npr. one specijalne dvije čaše, specijalno ukrašene.
Ili kupi dvije kristalne čaše i daj nešto ugravirati - njihova imena ili tako nešto, pa neka ih koriste na vjenčanju.
Cvijeće. Meni je malo čudno to slavljenje zaruka, ali to sam jaZnam parove koji su to slavili i nikad se nisu vjenčali...no sad sam OT
![]()
Ili im kupi/napravi tortu?
Priručnik za vjenčanja Saše Šekoranje:
http://www.profil.hr/knjiga/prirucni...encanja/32190/
Meni je to isto malo smješno...
Ali kako annie84 kaže to sam ja...
Mi se ni zaručili nismo. I prvi put čujem da se za tak nekaj poklanja.
Ali ak se baš mora, boca vina i cvijeće mislim da bi bili sasvim dovoljni, onako simbolično!
Možda neku knjigu o braku?
Ono što nastupa nakon ceremonije vjenčanja zove se :brak.
Pa da znaju što ih zapravo čeka...
Hvala svima na odgovorima. Sad sam dobila ideju kako bi poklon trebao izgledati.
E da, ja bih neku dobru knjigu: npr. Kamasutra za početnike, ili tako nešto, uglavnom 100 poza za sex.![]()
Ne znam, meni je bilo jako, jako drago primiti poklon za zaruke. I to baš zato što je bio tako osoban.
Prije toga bih bila rekla da mi je to bezveze, ali promijenih mišljenje.
Posljednje uređivanje od Nimrod : 10.06.2010. at 20:07
što sam starija to sam sklonija razno raznim ritualima i smatram da se i zaruke trebaju obilježiti !
anemona ti sad ko perica
iskreno nisam nikada bila prisutna proslavi zaruka i to mi se cini nesto sto je uglavnom izumrlo zajedno s tzv. mirazom, dotom. vjerujem da je to stari obicaj ali pomoci oko poklona ne znam, no prklanjam se vecini, neku zgodnu knjigu, album za slike ili vino.
Nisam nikad bila na proslavi zaruka, pa ustvari ne znam kakav to poklon treba biti.
Jel to nešto zabavno kao djevojačka/momačka? Ako je onda bih kupila neku fora knjigu.
Ako je to nešto uštogljeno, skroz formalno, puno ljudi, svećana večera,.. Onda bih kupila te dvije kristalne čaše, ili nešto osobno što "slavi" sretan par.
Ako je to nešto kao okupljanje prijatelja, onda bih donjela dobro vino ili šampanjac.
Ima sad po dm-u i sličnim dućanima cijelih polica s kojekakvim igračkama iz Durex Play asortimana.... Moja kolegica je isto nekome kupila tako neke igračke, poklon je izazvao salve smijeha....
Inače, slažem se s tim što kaže maria - nek se obilježi, ali bez pretjerivanja, da ostane nekaj i za svate...
cvijeće, boca vina i ova prekrasna (i ne preskupa) knjižica http://www.profil.hr/knjiga/vjencanje/4401/
Podižem temu!
Trebam savjet što kupiti šogorici za zaruke koje će se sutra formalno obilježiti, a ja sam za to saznala jučer. S obzirom da je sutra Tijelovo, pretpostavljam da rade samo šoping centri pa molim preporuku gdje, što ima.
Hvala![]()