Storiatriste dobro nam došla u klub Pronatalaca :D
E to se zove sreća. Ja na svoja dva posljednja nisam dobila odgovorstoriatriste prvotno napisa
. Sada se pripremam poslati i 5. i nadam se konkretnom i odgovoru i dogovoru pošto smo već dobrano poodmakli s pripremama i gotovo spakirali kofere.
Belinda7, mummy_s, vama se drage moje posebno zahvaljujem na strpljenju i šalabahterima po pitanju pretraga. Zbilja mogu reći da sam od početka imala peh i gotovo sve odradila na teži način.
Danas sam uspjela dobiti zadnju šaku papirusina i sutra krećem u napad. Urinokulturu i krvnu sliku obavit ću u labu opće prakse (kako god se zvao), a koagulogram ću najvjerojatnije morati napraviti u Petrovoj. Nakon toga ostaje mi još ishoditi mišljenje anesteziologa u nekoj od bolnica, a kojoj...nebo zna. I to je valjda to.
Trbuh me pošteno šarafi već danima i ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali nadam se da M neće požuriti.
Ne znam zašto drage moje, ali danas mi je užasno teško.
lola
storiatriste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za travanj
v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prodje ovaj dan i da nam budes sutra opet dobre volje
AB7, ivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sta prije prodje vrijeme do velikih beta
ja nikakvih simptoma osim sika koje jos uvijek super figuraju (i muz prezadovoljan) uz to mi se i spava, sta vjerojatno od utica iako mi nije bilo tako prvi put kad sam ih koristila, tako da se potajno nadam svom jos jednom cudu
ivana cula si lolu, nikad neznas![]()
Curice moje, opet pitanjeKako ste Pronatalu opisivale vaše supruge? Jeste li išle u detalje ili ste dale samo onaj opći opis? Ja zbilja ne znam kako da to sročim...
ređi,ove tvoje cike i pospanost mi miriše na nešto jako dobroo!!!
Vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliki plus i vaše malo čudo!! :D
storiatristeza brzi pokret i korak dalje i jupi za travanj!!!
v&vda sutra bude bolje!! A ja molim da ti M malo zakasni i da se meni malo požuri pa da zajedno pičimo po Pragu!
![]()
ivana,AB7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za drugi tjedan i da ovi dani prođu brzinom svjetlosti!!![]()
Ja sam se u zadnje vrijeme u iščekivanju M malo bacila na sport (ako se tako to može nazvati),svaki dan pomalo igram badminton,počela sam pit folnu i B kompleks da mi buša bude spremnija za malo čuda iz Praga!!![]()
Velikasvim curkama!!!
![]()
Ja sam navela sve glavne karakteristike-visina,težina,boja očiju,kose,sportska građa(mm htio da posebno naglasim mišićav ili atletska građa
) i mislim da je to sve.
Pa budem još Danicu pitala ako treba još šta pa dopišem!
Ja sam bila u dilemi da si naručim nekog visokog, crnog, zelenookog, pametnog...ali onda sam ipak dala opis MM ali sam malo slagala-napisala kosa: crna, a MM skoro može dublirati Kojaka!![]()
E pa izvješće prvo a onda ~~~~~....obavila uriniranje i iscurivanje brojnih doza krvi. Napravila EKG i na mou radost rekoše mi da ću još poživjeti..bar do Praga! Sutr apo nalaze i nadajmo se hormone, slijedeći tjedan anesteziolog i nadam se dogovor za protokol..a onda 3,2,1 i pičimo!
E sad!
Ređi njušim te do ovdje..kihni i mom smjeru da se i ja zarazim! Još će tebi "pluća" narasti...to je to! 8)
Ivana ne zazivaj vješticu nego se strpi...tvoj bebač će biti stručnjak za elemente iznenađenja!![]()
Belinda i V&V da vam M budu usklađene pa mi pošaljite razglednicu i plan grada, a na njemu obavezno zaokružite gdje ste ispile najfiniju kavu!![]()
Storiatriste ti možeš slobodno ispijati kavu s ove dvije babe, ali držite se kave..j aiz iskustva znam da tamo konobari goste napadaju s Beherovkom!![]()
AB7 tebi ništa jer ti si već riješena!![]()
Ostale cure..juriiiiiš!![]()
DRAGA MAMYS iz tvojih usta u moje uši i srceinače kad smo mi davali karakteristike gledali smo pola-pola neka ima nešto od muža a nešto i od mene bar se nadam pošto ćemo nositi to malo čudo koje će me izluditi do utorka
da će nešto poprimiti i na mene.
![]()
Inače ako vas konobari budu opsjedali sa beherovkom uzmite jednu ali nemojte više jer su skupe u odnosu na njihovo pivo 8)
Mummy_s,tebe i mene će skužit odma da smo im prešutjele okrutnu istinu il će mislit da smo došle s ljubavnicima,po našim opisima NM imaju kosu za prodat u extenzije!!
![]()
A moj je u bijeloj pripijenoj majci isti mr.Proper,samo bez naušnice molim!!![]()
Uuuuuuuu Belinda Mr. Proper bi bio hot da nije na papiru!MM je više kao onaj lik s reklame za Mr. Muscolo (onaj s naočalama..samo ga još zamisli bez kose)
![]()
Ma šalim se..nije loš moj muškarac (samo brzo stari..)
Znam koji je Muscolo,ali sam svejedno išla prije provjerit u kupaonu da vidim koji je koji da vam krivo ne dočaram svog muškića!!!
Khm...ispravak,mislim muškarčinu!![]()
A cure koma stekad već pričate tako o vašim ljepotanima moj bi mogao biti poput onog iz cilit banga samo voli čistoču a što se tiče muskulature postidio bi se i Silvestar Stalone
![]()
Ajd im obavezno pokažite ove postove da vide kako se javno ponosimo njima!!![]()
Ja sam svom kršnom bosancu već sve ispričala,bio je osmijeh od uha do uha!!![]()
Priznam poraz, sve neki bilderi, neću se natjecati, ja doma imam primjer tipičnog "kompjuteraša" !
Da prevedem, srednja građa, srednja visina, podočnjaci od buljenja u komp.!
![]()
O Belinda onda je MM i TM zemljaci svaka čast :D inače od MM njegov otac je Bosanac a majka Slavonka.
AB7 sad sam skužila da imamo isti br. postova, ups, više ne, sad imam jedan više!![]()
Ivana kakav god bio tvoja je dika i tvoj ponos!!! Jer je tvoj!![]()
Ali moj nije bilder (samo tako izgleda),zato sam i napisala da je kršni bosanac u granicama normale. Meni taman!![]()
P.S.mislim da će nas moderatorice začas upozorit da smo maaalčice skrenule s teme.![]()
Evo malo o pravoj temi. Sad sam se sjetila dok sam skrenula pogled na potpis od mummy_s da je i njoj opet Reš kazao da ima PCOS kao i nama većini. Ja sad dok sam bila kod Lučija veli on da nema nikakvih cisti,a isto tako mi je kazao i moj ginić pa mi sad opet ništa nije jasno! :?
Kako te ciste vidi samo on i nitko drugi? Ili su bile pa su otišle?
Za početak putem, pred Graz-om. Ima jedno odmorište, Rosenberg ako se ne varam, i tamo imaju naj njam kapučino sa šlagommummy_s prvotno napisa
Malo više košta, ali...
Belinda taman sam ja o tome danas razmišljala, i meni je on to reka, a to ni prije ni posli ( ni u Pragu) njega nijedan gin. nije skužia! :shock:
Sad ne kužim, ili je on veći stručnjak od svih njih i ima bolje oko ili ... :?
Ako nisam trudnai dobijem za par dana M, nakon toga planiram ići još jednom gin. privatno s namjerom da me detaljno ( po 100 put) pregleda i vidi jesu li policistični!
Meni je isto rekao da su su upetljale ciste u razvoj folikula ali na ovom zadnjem mjerenju nisuJa mislim da je to zbog stimulansa koji pijemo a i ne kažu doktori uzalud da je bolje pričekati mjesec dana od prijašnje stimulacije nego odmah krenuti na drugi pokušaj
Ivana0906 jesam te pretekla
![]()
Ma ne znam više,meni je sad bilo čudno kako me Luči kratko pregledavao,ali veli on da ništa bolje ne poznaje od jajnika.
Pa dok si promislim stvarno,kolko ih on pregleda na dan mislim da je po tom pitanju veći stručnjak od Reša i da bilo šta ima mislim da bi to on prvi vidio!
Znači šta se mene tiče ja nemam PCOS!![]()
I kad budete cure išle na oplodnju dr Mardešić ili Lazarovska sve vide na ultrazvuku prije postupka zato ne brigajte.![]()
![]()
Curke moje Laka VAM NOĆ I MUŽEVI VAS LJUBILI CIJELU NOĆUŠTO SE DOBRO RIMUJE MOGLA BIH BITI PJESNIK
![]()
Belinda ti ideš na IVF u Prag, ne na inseminaciju?
Meni su sad kad sam bila na inseminaciji rekli da ako želim ići na IVF/ICSI moram dobiti dosta jaču stimulaciju, imam negdi sve napisano, mi se neda sad tražiti ali mislim da je riječ o inekcijama od 3-8 d.c. po dvije! Nešto su spominjali da moram kapsule otvarati, mišati s nekom otopinom i ubrizgati ! Pa to mi zvuči preteško!![]()
Da mi smo se sad na kraju odlučili za IVF i nadamo se i bebaču i smrzlićima!! :D
Lučinger će me vodit kroz sve,bili smo u utorak kod njega i sve je dogovoreno. Sprej,vaginalete i tablete mi je već dao a 3.DC moram doć k njemu i onda će mi propisat koje ampule (stimulaciju) ću koristit.
Znam da su to injekcije,al bude nam on pokazao kak se to radi i nadam se da ću ja to moć sama,a ako ne uvijek je hrabri muž tu da priskoči!!![]()
AB7 i tebi i TM laka noć!!![]()
Nije ni moj daleko samo što komp praktički ne zna ni upaliti..zato ga ja ovdje slobodno mogu ogovarati (ma mogu imati i virtualnog ljubavnika) jer on i komp...ne ne!ivana0906 prvotno napisa
Znam znam...bila tamo na ekskurziji! Super mi je to odmorište! Samo mislim da tamo vlak ne stajeZa početak putem, pred Graz-om. Ima jedno odmorište, Rosenberg ako se ne varam, i tamo imaju naj njam kapučino sa šlagom
Malo više košta, ali.....mi smo definitvno odlučili ići vlakom! Bit će to reminiscencije iz djetinjstva..nema ti do mirisa potrošenog vlaka i onaj zvuk dok prelazi preko tračnica..odmah imam lik svoje bake pred očima!
E sad što se tiče PCOS..ni meni nikad nitko nije vidio ciste ali kad mi ih je Reš pokazivao stvarno ne treba ti diploma da ih vidiš. Možd aon ima bolji UZ jer istini z avolju nikad do sada nisam tako vidjela svoje jajnike ni maternicu a uvijek se zabuljim u taj ekranić. Sjećam se d ami je jedna privatna dr. pokazivala maternicu i full se trudila ali ovo kod Reša je bilo kristalo jasno i bez da je komentirao: Zapravo ja sam se malo prepala čim sam vidjela ekran i prije nego je dr. Reš progovorio jer je baš bilo kako PCOS inače opisuju...biserna ogrlica! zato nažalost nisam skeptična, ali se nadam da sutra nalaz hormona neće biti totalna katastrofa! Bojim se HS!
bilo bi lijepo kad bi neka od vas forumašica s ovog topica izvukla sve najbitnije informacije o liječenju u Pragu u jedan teksta pa da otvorimo nastavac topica s obzirom da je ovaj ima previše stranica.
Kad netko od vas napravi kompilaciju, slobodno nek pošalje taj tekst nekoj od nas moderatorica s ovog pdf-a pa ćemo otvoriti nastavak.
Svim curam u postupku SRETNO!!!
Šta je cure prepale ste se od moderatorice pa ste utihnule..evo da vas riješim muka javljma se za napraviti taj sažetak..do tada evo vjestice od mene! nalazi hormona su gotovi i nema FSH-LH inverzije :D :D ..dr. se ovaj put neće valjda preznojavati zbog stimulacije! Jedino j eprolaktin malo pobjegao pod nebo ali to je razumljivo obzirom na stres!
Srce mi je malko na mjestu..dopustiti ću si mrvicu ideje da je dr. Reš ipak bio prestrog sa dijagnozom PCOS!
a je ste me nasmijale sa muzevima
moj je ocito jedini bucko (iako izdaleka pari bilder 8) ) koji je sve veci bucko, al moj bucko
ivana stvarno nije problem sa muckanjem tablete i otopine, ako sam ja uspila onda stvarno
mummy_s :D za hormone ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za M i da ne bude PCOS
belinda7, v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspijesan ozujak
storiatriste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za travanj
AB7, ivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas obradujete velikim betama
Slijedeći tjedan ganjam dr. za dogovor...jedva čekam! Sva sam na iglicama! Muči me samo što mi jajnici ne daju mira ima 2-3 dana...stalno me bockaju. To je neobično obzirom da mi je tek 9. DC! :? Kod mene to ide 15.-20. DC!
AB7, ivana0906, regina78 ~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre rezultate uskoro
...a ja se uz sve muke na kraju. Još mi je samo to trebalo...
![]()
Draga v&v brzo se počni šopat vitaminima da to što prije prođe pa da nam budeš zdrava ko dren do Praga!!!![]()
potpisujem, moras nam bit zdrava za Prag tako da se brzo uvati vitaminabelinda7 prvotno napisa
mummy_s ma ne brini, bit ce sve ok, a ionako si sljedeci tjedan na dogovoru tako da imas vremena do M i pocetka predivnog putovanja![]()
Evo samo da vas obavjestim da sam radila test, debeli minus!
Ništa od bebe ovaj put!![]()
Idem malo na zrak, lip je dan, moram prošetati i skupiti snage.
Cure!
Draga Ivana,al nemoj gubiti nadu,možda je još prerano za test!
Ajd ti svejedno izvadi betu drugi tjedan.![]()
Evo me curke sa bad news jutros sam dobila Mi ja sam kao i Ivana0906 izašla van ali u bašću kopati cvijeće i isplakala se dobro
i sda mi je puno lakše.Sada znam za otprilike 2 mj.idemo na IVF.
Oj curice moje drage, baš sam se rastužila![]()
Bit će bolje slijedeći put, uvjerena sam!![]()
AB7 prvotno napisa
, ali bit će bolje drugi put
![]()
i jaiva_luca prvotno napisa
![]()
![]()
AB7 žao mi je,nadala sam se da bar jednoj od vas uspije!
Ma bit će onda sigurno za 2 mjeseca!!!![]()
![]()
![]()
ja sam se nadal da ćete nam vi otvoriti sezonu!
Ništa cure..sad se malo odmorite od svega pa ćete onda guštati u praškom proljeću...![]()
ivana, AB7 uzasno mi zaoiskreno se nadala da ce bit iz prve
nekako bila uvjerena za tebe AB7 kad sad shock, al vi ste jake i idete hrabro naprijed po svoje![]()
ivana a da ti ipak pokusas sa betom 25.02? kucni test ipak nije dovoljno tocan a i ranije si ga radila a bila insemenacija u pitanju
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeci put![]()
Ivana, AB7, stvarno mi je zao...
Nema druge- odtugovati, oporaviti se i opet pokusati...![]()
Curice, počelo je - M je stigla!
Sad sam u totalnoj panici. Da li da počnem sa Suprefactom danas ili sutra? M još nije "ona prava", ali ne mogu reći niti da je ono početno curkanje. Totalno sam u nedoumici.