Stranica 9 od 13 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 607

Tema: Sanatorij pronatal - dr. Mardešić, molim vas informacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    †mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Kako misliš ostaviti embrije i sjeme!!?? :? Mi idemo uzeti embrije i sjeme! Ma zapravo mislili smo i prije ići u Prag na ICSI sjemenom donora ali smo to otezali pa odlučili probati na još jednu biopsiju..zato smo i išli kod Reša, ali eto on kaže da se ne zavaravmo i neka ipak idemo u Prag i d ase dogovorimo za ICSI. To je njegovo mišljenje jer obzirom na PCOS i malo škakljivije dobivanje JS zašto pustiti JS da propadne samo zato što spermić neće biti dovoljno jak da u nju prodre (to je ono što on misli pod kvaliteta smrznutog sjemena), kad se ICSI metodmom JS direktno oplođuje. Eto tako je on to objasnio.
    I zato ja sutr azovem Danidu i pitam je kada nas oni mogu uzeti u obzir!

Šta su vama rekli..ima li puno čekanja na IVF? Prij ese nij ečekalo ali sad je navala pa....

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ahoj hlapci!
    Evo me, sve je OK! Bili smo jutros opet u bolnici tražili Danicu, rekla nam je da nema razloga za brigu i da se to zna desiti, ili endometrij ili je dr. bila malo grublja. Malo sam mirnija, sad ćekamo betu! :D

Mamm_s ja ti preporučujem da što prije kreneš u akciju, pod svaku cijenu! Da sve rodimo još u 2008 godini! :D

AB7, hvala ti još jednom, kad sam ostala bez interneta sitila sam se da imam tvoj br.! THX!

Belinda, i ti što prije u akciju!

Ostalim curama se zahvaljujem na vibricama i željama! Super ste! A svima koji su skeptični prema ideji donora poručujem da sam dobro odmjerila ČEHE i da su meni jako zgodni!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Jest eli se vi to već vratili ili ste još tamo..možd ada am vi ugovorite sudar s nekim Čehom iz epruvetice..danas se ništa ne radi bez da nađeš vezu, pa nam onda ti i TM ( i vaša beba) budite PR za Pronatal!

Ništa znači da pišem oglas mijenjam dobrog muža za plodnog Čeha (naočitog)!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Možeš i tako!
    Ja se mummy_s ne šalim stvarno sam ih odmjerila! Ono što si viđala liti u Zadru zaboravi, ni oni više ne nose onakve frizure! Fizički nam dosta sliće a vidila sam i više njih koji visoko kotiraju!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Luđakušo jedna! Zar ti ne znaš da su takvi muškarci obično u okovima nekih narogušenih ženki..te ni kapljicu ne bi dale a kamoli cijelu epruvetu! Ma nema veze ja za to ne brigam jer znam da su moji "geni kameni" i d aće bebo biti naočit i pametan na mamu... (ovaj smajlić bi sad trebao još i pišat u gaće koliko je ovo smiješna izjava)

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A lude li ste

AB7 spiker u metrou kaze - molim zavrsite s ulaskom/izlaskom, vrata se zatvaraju. (nesto kao: okoncajte prosim vstop a istop (ili nastop) dvera se zapiraju)
    Naravno ne pise se tako, ali to govori garant

Drzte mi se sve

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Oj mumy_s, fakat ćeš morati biti pažljiva.
    Ivana, drago je meni da si odmjerila Čehe, fakat su nam slični.
    mia, ....vstup a nastup, dveri se zapiraju..... a onda slijedi pšiška zastavka e - Marijanka! (iliti- slijedeća stanica je .......) Hehhehe, to je bila druga stanica na mom putu u grad iz pravca Motola kad sam prvi put upoznavala Prag davne 91. godine.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mummy_s,Ivana :D vratile ste nam se!!!!

Znači mummy_s pridružujete se našoj listi za Prag!
    Žao mi je šta niste dobili pozitivan odgovor ali bolje je tako nego da vas dr. mulja,sada znate koji vam je cilj i prvi vam je zadatak baciti se u akciju!!
    Tj. kako ti kažeš-treba se preorganizirati,a onda via Prag!!
    Već te zamišljam kako šećeš po Pragu i bacaš oko na najzgodnijeg Čeha,vučeš ga za rukav i vodiš u Pronatal!

Draga Ivana,naša nova čekalice!! :D
    Drago mi je da je sve ok,baš si naš uplašila jučer,sad lijepo laganini do bete i onda ćemo feštat!

Koliko zbivanja ovih dana,a još slijedeći mjesec dok V&V i ja krenemo!! Uh,jedva čekam!!!

P.S. Bila sam danas na kavici sa našom (budućom azoo trudnicom) Reginom,sve smo vas istračale !!!

Ma ljubim vas sve i šaljem !!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

A to ste vas dvije bile...a ja se mislim zašto me jezik svrbi!
    Slušajte ti i V&V ja još nisam prokapala pa vam se možda i prikrpam! Sad sam već nadobudna ali nikad se ne zna! Mislila sam još večeras poslati mail u Pronatal ali ipak ću sutra nazvati našu Danči i dobro je izblesirati da nas uplanira čim moja jajca budu spremna. NEMA MILOSTI!!
    Od sutra mm ukidam terapiju i preuzimam njegove ljekarije..ništa strašno..malo biljnih sktrakata...filnu pijem već više od godinu dana (šta ti je nada kažu da ju je poželjno piti 3 mj. prije začeća, a ja se sve nešto nadam bit će bit će pa ju stalno pijem) i korigirala sam prehranu u potpunosti...a i ne pušim već gotovo 4 tjedna! Ja bih rekla da sam spremna! e pitala sam Reša št amisli o mojim oblinama..nije bio sretan i rekao je da bih mogla kalati bar malo ali isto nije rekao da prvo istopim čvarke do kraja, pripremim mast za slijedeću zimu i tek onda krenem u akciju!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

O mummy_s,ludaro jedna!!! Šta se ja tebi uvijek nasmijem!!
    Nije ti Seinfeld ni do koljena!!

Čuj,ja prvo ni ne vjerujem da ti imaš tolko čvarki viška kolko stalno pišeš,pa svaki put te moram sve veću zamislit kad stalno vrtiš te kile!
    Već mi prelaziš okvire mašte!

Ajd samo se ti odma sutra javi njoj i dogovori se da ti dolaziš čim spremiš svoja jajca,kaži joj odma nek stavi i kvačicu za v&v i mene,jer joj i mi stižemo!!
    Sad će oni vidjet svoje dok balkanci navale!
    Joj kak paše malo humora prije spavanja...
    Odo sad još malo liznut Linoladu da bolje zaspim ,a vama curke !

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Belinda ništa nam ne govoriš, kako je Regina?

Baš sam razmišljala, koliko god da nam je teško radi dijagnoze toliko ja uz vas to ne doživljavam tragično. Mislim da cure koje su ovaj problem imale prije 3-4 godine stvarno imaju pravo. Dosta nas je i jedna drugu vučemo!

Stvarno se nadam da ćemo u roku od godine dana (najkasnije ) sve preseliti na neku drugu rodinu temu...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Draga Ivana o tome smo ti i mi jučer malo pričale ,koliko nam znači da smo na forumu gdje smo upoznale sve vas,s kojima možemo sve podijelit i da znamo da nismo same u tome.
    Puno je lakše kad se problem s nekim podijeli!

Naša Ređi je vesela i pozitivna i stvarno se nadam i vjerujem da će se sutra primit njene mrvice!!
    Tu je u Zg kod prijatelja,a ja sam baš išla do grada pa smo se lijepo našle na malo dužoj kavici!
    Baš smo pričale kako bi to lijepo bilo da se sve mi azoo jedanput nađemo na kavici!
    Ne znam dal smijem odati ostatak našeg razgovora ,mogla bi dobit za uši dok me vidi!
    U biti sve važno je i ona napisala,a veli da ju je stvarno boljelo za ne izdržat!

Eto Ređi,nadam se da nisam previše pričala o tebi i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra i tvoje mrve!!

Kako si ti Ivana,ostale cure??
    Nešto nam se trunči slabo javlja,a ima i još nekih koje nam se rijetko jave,tužna,kia i ostale!? Gdje ste cure?
    svima!!

P.S.I ja se nadam da ćemo do 2009. sve uspjet u svojim bitkama! :D

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Drage moje, trebam pomoć - hitno!
    Danas sam ponovo bila kod dr. A na konzultacijama, ali ništa nisam postigla. Trebali smo se dogovoriti za pripreme ali me je ponovo vratio na razgovor s Danicom.
    Zanima me slijedeće:
    belinda7, ako se ne varam ti si obavila internistički pregled?! Ako da, gdje, treba li se naručivati, koliko se čeka? Molim te pomagaj jer sam upravo u utrci s vremenom.
    Jesi li radila pretrage na spolne bolesti? Ako da gdje i da li je to uopće potrebno za Prag? To mi Danica nije spominjala...
    HSG do sada nisam radila tako da mi je dr. A preporučio IVF/ICSI, a ne inseminaciju. Ni sama ne znam što bih. Ne znam da li je prohodnost jajovoda uvjet za inseminaciju, kakav je stav Praga?
    Inače, kako mi je dr. A rekao, HSG (ultrazvuk) radi se 7. dc. Da sam se na to odlučila morala bih planove pomaknuti za 4. mj, a to ne bih nikako.
    Cure ~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ciao!!
    Pa nije mi jasno kako ti nije ništa više objasnio!?

Pretrage na spolne bolesti sam radila u Petrovoj (i mm i ja) i bili su nalazi za 8 dana,internistički pregled sam napravila privat (300 kn),a HSG nisam ni ja radila jer sam mislila ić odma na IVF.
    Sad vidim da su cure išle na inseminaciju i bez HSG-a,pa ako oćeš valjda ćeš i ti moć.
    Ja se još dvoumim na koju soluciju da idem. :/
    Najbolje da nazoveš Danicu i pitaš je dal je HSG uvjet za inseminaciju.
    Ne mogu se dobro sjetit dal sam ti ja napisala popis pretraga u Petrovoj,al čudi me kako ti ga nije dao dr.A,nama je popis dao dr.L, otišla sam po uputnicu i bilo koji dan možeš krv izvadit u Petrovoj 3 od pola 8 do 11h.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Radi se i krvna grupa i Rh faktor.

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

evo i mene na kratko...
    ivana, AB7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete (u koje ne sumnjam)
    mummy_s zao mi je sta vam nije ni pokusa sa biopsijom al mi drago da ste vec spremni na nove pothvate
    ja sam u cekanju sutra transfera i nista neznam sta se u labu dogadja, ni koliko ih se oplodilo, ni koliko su stanicne
    danas zvala resa i taman bia izasa pa mi nije nista zna rec iako ne razumim kako nezna s obzirom da njihov razvoj treba pratit svaki dan :? tako da sam razocarana jer nista neznam
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim ostalim borcima

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Draga Ređi ma bit će sve u redu!
    Po meni je ipak bolje 3. dan nego 2. dan (znam da se ne razumijem baš u to),mogu bit samo višestanične nego dan prije.
    Nadam se da sam u pravu!
    Možda se on ni ne trudi zapamtit pošto je naviknut da ga cure ne zovu,naravno jer im on zabrani !
    Ti vjeruj u najbolje,a već sutra tvoje mrve bit će kod tebe na čuvanju kroz slijedećih 9 mjeseci!!

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

iz tvojih usta u bozje usi
    i necu te vikat sta pricas detalje sa kavice samo naprijed

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala !!
    Al neću više da ne bude poslije !

Ma šalim se!!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Uputnica za stimulaciju spremna, danči sam pričepila i dogovorila sudar kad mi jaja budu taman za kajganu! :D
    Bilo je tu podosta toga za reći od strane moj eginy koja je skroz luda zbog ove svinjarije oko ljekova, ali o tome ću podrobnije večeras (sad mi je skupa tarifa ).
    Ređi draga ne brigaj, proljeće će i sve pomalo pupi pa su tvoje bebe možebitno i zdjelicu razvalile..a ako nisu onda će za 8.5-9 mjeseci! (naravno sad mislim na tvoju zdjeicu i porođajne muke..hi hi hi..malo sam zločkasta)
    Odoh sad sročiti mail za Danči...mislila sam napisati da mi uferči nekog onako nobelovca za znanstvena dostignuća/manekena (jer baš takav je MM )!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj v&v prvotno napisa
    Drage moje, trebam pomoć - hitno!
    Danas sam ponovo bila kod dr. A na konzultacijama, ali ništa nisam postigla. Trebali smo se dogovoriti za pripreme ali me je ponovo vratio na razgovor s Danicom.
    Zanima me slijedeće:
    belinda7, ako se ne varam ti si obavila internistički pregled?! Ako da, gdje, treba li se naručivati, koliko se čeka? Molim te pomagaj jer sam upravo u utrci s vremenom.
    Jesi li radila pretrage na spolne bolesti? Ako da gdje i da li je to uopće potrebno za Prag? To mi Danica nije spominjala...
    HSG do sada nisam radila tako da mi je dr. A preporučio IVF/ICSI, a ne inseminaciju. Ni sama ne znam što bih. Ne znam da li je prohodnost jajovoda uvjet za inseminaciju, kakav je stav Praga?
    Inače, kako mi je dr. A rekao, HSG (ultrazvuk) radi se 7. dc. Da sam se na to odlučila morala bih planove pomaknuti za 4. mj, a to ne bih nikako.
    Cure ~~~~~~~~~~~~~~
    Za inseminaciju ti ne treba ništa od pretraga, a za IVF/ICSI: internistički pregled, KKS (krvna slika), jetrene, urinokultura, krvna grupa, HIV i svi hepatitisi! Tako je meni doktorica rekla!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj regina78 prvotno napisa
    evo i mene na kratko...
    ivana, AB7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete (u koje ne sumnjam)
    mummy_s zao mi je sta vam nije ni pokusa sa biopsijom al mi drago da ste vec spremni na nove pothvate
    ja sam u cekanju sutra transfera i nista neznam sta se u labu dogadja, ni koliko ih se oplodilo, ni koliko su stanicne
    danas zvala resa i taman bia izasa pa mi nije nista zna rec iako ne razumim kako nezna s obzirom da njihov razvoj treba pratit svaki dan :? tako da sam razocarana jer nista neznam
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim ostalim borcima
    Ragina, ne sekiraj se, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Belinda kad planirate u Prag?
    Mummy_s, napravi sve pretrage i ti brzo u Prag! Česi čekaju!

AB7, di si sad ti? Kako se osjećaš?
    Ja umišljam mučnine!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Baš sam mislila kako sve glatko ide a onda bombetina na glavu..putovnice=O bodova!!!! E kad bi ja sa šifrom N97 mogla na MUP pa da nam oni to izdaju brzinski a ne nakon mjesec dana. A tugo moja nikako na zelenu granu. I tako sad prvo putovice a onda ostalo..ma dobro neću sad očajavati nego se samo nadati da neću opaliti neki ciklus od 50 dana do tada pa da se to rastegne u nedogled.
    Muči me sad taj novootkriveni PCOS..ne znam kakva je procedura..bi li mojim jajnicima godio dugi protokol...zaboravih pitati Reša!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ma nećeš putovnice čekati misec dana, max. 15-20!
    Mi smo ih radili pred lito, bile su gotove za 10 dana! Mislim da se i MUP malo ubrzao!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ma bit će sve to OK..jedino sam priboravila na taj trošak..buuuu

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

E cure kako ste riješile pitanje lijekova za Prag..moja se giny snebivala danas i na dugo i široko mi pričala o problemima u koje su oni upali zbog ovog novog hit aod HZZO-a. Uputnicu mi je dala i rekla da će mi nastojati pomoći (ali suzdržano) ali i naglasila da nije sigurna u moj status obzirom da idemo u Prag. Šta su vama rekli..kakva prava mi imamo..ili nemamo!?

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Evo me curke baš sad kad čitam postzove od mamys i o kajgani odmah sam gladna inače jako volim sve proizvode od jaja bilo na oko ili kajganu.Mogu vam reći da otkad pijem duphaston osjećam se dolje kao balon a i malo me križa stežu a danas sam osjetila i neko žiganje u grudima,tako da još čekam.Danas mi je bilo 7 dana otkako je prošla inseminacija.Jedva čekam da prođe još jedna sedmica i onda ću ići kod svoga ginekologa po uputnicu za Betu.Regina za dobar transfer i da se uskoro pridrižiš meni i Ivani0906~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Čujemo se

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E ovako, najprije:
    Hvala vam svima na odgovorima.
    mummy_s - izrada putovnica se može ubrzati ukoliko za to postoji opravdani razlog. Ako liječenje u inozemstvu nije dovoljno opravdan razlog, ja ne znam što je?! Raspitaj se u MUP-u, to bi ti trebali znati reći.
    Što se priprema za postupak tiče ... eh, od tog mi se danas vrti u glavi.
    Najprije je bilo povuci-potegni s dr. A, ali da se razumijemo, nemam zamjerki. Potom sam sva sluđena vama slala poruku. Onda sam zvala Danicu, zvala, zvala... dok ju konačno popodne nisam dobila.
    Uglavnom, rekla je slijedeće: za inseminaciju trebam HSG i potvrdu od mog liječnika da je sve drugo ok. Također je rekla da za inseminaciju, osim krvne grupe, ne trebam nikakve druge pretrage.
    Što se IVF/ICSI tiče rekla je da mi treba: krvna grupa, rh faktor, obavljen internistički pregled, obavljene pretrage na HIV, sifilis, hepatitis b i c i ništa drugo. Rekla mi je da se za IVF/ICSI nije potrebno naručivati. Onda me je smuvala. Najprije mi je rekla da joj se javim 1. dc, odnosno s danom početka stimulacije, a kasnije mi je rekla 9. dc tako da više nisam bila načisto što i kako. Uglavnom, 9. dc trebala bih joj javiti stanje folikula i tada bi mi oni odredili kada trebam uzeti štopericu nakon koje bi u roku od 36 sati trebala biti tamo na punkciji.
    Da se vratim na razgovor s dr. A. Što se stimulacije tiče, za inseminaciju se uzima klomifen. Za IVF četveroslojni sendvič (tablete, vaginalete, injekcije i sprej). Naravno, postavila sam pitanje financiranja lijekova za IVF i kako sada stvari stoje - nabava je isključivo u našoj vlastitoj režiji.
    I tako smo se MM i ja za početak odlučili za skuplju varijantu - IVF. Danas sam izvadila krv za krvnu grupu i rh. Da sam bila pametnija i da je moja ginićka surađivala imala bih riješene i spolne bolešćure. Ovako ću ponovo morati pod iglu :shock:
    A kad smo kod iglica, kaže mi dr. A da su igle koje se koriste u stimulaciji "male". Koliko me je lagao? Ili nije...
    I još jedno pitanje... koliko se često ide na folikulometriju, svaki dan ili?

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ti se Danici svakako moraš javiti kad počneš sa stimulacijom i javljat ćeš joj se nakon svake folikulometrije. 9. dan se obavezno moraš javiti, jer ako se taj dan ne javiš otpada postupak. To je valjda iz birokracijskih razloga. tako mi je danas rekla!
    Folikulometrija se radi mislim svaka 2 dana od nekog dana..to će ti neko drugi bolje reći! U svakom slučaju nije svaki dan!
    sutra ću ja u hajku na MUP i doktora pa ćemo vidjeti. možda me doktor i M ipak pusti da otperjamo u Prag čim prije!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ciao curke moje!!!

Prvo da vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Ređi sutra!!!

Mummy_s,hebem mu miša,pa kud sad još i te putovnice! Ajd ti lijepo napiši HITNO i malo ih šarmiraj da to bude za par dana!!
    Možda ih novi lakić na noktićima obori s nogu!
    Znači možda nam se i ti ubaciš u voz slijedeći mjesec! :D

V&V eto već su ti sve cure napisale,to sam isto i ja sve napravila.
    Pošto ni ja nemam HSG onda ćemo i mi na IVF.
    I da,9. dan se obavezno moramo javiti njoj,a prije ako želimo.

AB7 i Ivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da za vaše mučnine postoji veeeeliki razlog!!!!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Belinda kad se ti spremaš?
    Meni M još nije stigla što znači da ćemo mi u najboljem slučaju ići tamo početkom 4.mj! To mi se sad čini tako duuugo..ali mm se veseli da će već biti proljeće i toplije vrijeme!
    Ispada da ću ja ove godine za Uskrs spremati nešto više jajca ..ako me ciklus tako potrefi!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja bi ti M "trebala" dobit 1.3.-tu negdje,nadam se da neće kiksat ovaj mjesec.
    Pošto su meni ciklusi po 30 dana,mi smo u Pragu oko 15.3. i za Uskrs belinda čeka betu! :D
    A za 1. april ću vam svakako javit veeeliku betu!!!
    Kad bi ti trebala dobit,ovaj tjedan?
    Jel se ikako možete nadat da idete već u 3. mjesecu?

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

jutros se mm i ja spremali ići u MUP zbog putovnica a mene u roku 2 minute snašla M i bacila na koljena..zaboravil asam već kako to nekad zna biti. Boli me ko svi vrazi, povraća mi se, vrti mi se...užas..ali isto mi je drago da je stigla. Sutra onda idem kod dr. vidjeti šta će mi reći i onda ću, nadam se, imati neki uvid u datume! Eto već više od pola godine mi ciklusi idu na 31-33 dana pa ako tako bude i sad, a dr. nađe neko mjesti u svom rasporedu za mene, onda smo u Pragu kraj 3. početak 4. mj.! :D
    Do tada ću se nastojati poraspitati vezano za naša prava od strane HZZO-a, jer mi je nekako blijedo u sjećanju d asma negdje pročitala kako možemo tražiti refundaciju za postupak obzirom da bi ga po pravilu ovdje morali moći obaviti, ali je naša banka sperme prazna:
    u svakom slučaju po sadašnjim saznanjima zahtjev treba predati prije postupka sa med dokumentacijom (dijagnoza i preporuka specijaliste za IVF donorskom spermom), pa se tako probaj i ti malo poraspitati za to prije nego krenete!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

E cure SRETNO VAM VALENTINOVO!!!!! dabogda slijedeće slavile umnožene!

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sretno valentinovo i tebi mummy_s i svim ostalim curama
    ja dosla napokon doma sa dvije mrvice sa sobom za koje se iskreno nadam da ce ostat iako mi doc reka sa su sanse vece za dobit M nego za ostat trudna al mi se ipak nadamo jos jednom cudu, ako ne i dva
    od 9 folikula dobili 6 js, od toga 4 bile dobre a samo se 2 oplodile... koliko sam vidila na ekranu (a imam i sliku ) u pitanju su morule u najmanju ruku al su nepravilne tj fragmentacija nije dobra i zato su mal sanse za uspijeh
    ivana, AB7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete koje nestrpljivo cekamo
    belinda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uskrs
    mummy_s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brzinski napravis putovnice i budes nam trbusasta sta prije
    obavjesti nas o pravima HZZO ako isa saznas
    v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za IVF iz prve
    meni je uzv bia 8d pa 10d i posto nisu bili bas zadovoljni isla sam i 11d kad su odlucili da je vrijeme za stopericu, tako da je individualno, al u prosjeku je svaka 2d
    i ne brini, iglice za inekcije su stvarno sicusne, kao one za inzulin

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj regina78 prvotno napisa
    i ne brini, iglice za inekcije su stvarno sicusne, kao one za inzulin
    To! To me je zanimalo. Imam dijabetičara u obitelji i stvarno sam puno puta davala inzulin bolesniku tako da me toga uopće nije strah. Ali, kad su mi na jednom pregledu pokušali dati kontrast "normalnom" iglom... skoro sam se onesvijestila i pukla mi je vena, najvjerojatnije od straha. :shock: Onda su shvatili da je za mene ništa drugo nego dječja iglica! I sve je prošlo ok.
    regina78 ~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!
    AB7 ~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!
    Ivana0906 ~~~~~~~~~~~ za uspjeh!
    belinda7 i mummy_s ~~~~~~~~~~~~ za Prag!
    svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sretno valentinovo

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ređi samo ti čuvaj te svoje malce a nama ostavi da ~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!

ja sutra idem u pohod i nabrusila sam se zgrabiti nekoga pri HZZO-u (ali još nisam načistu koga ni gdje). Nadam se da će biti pozitivnih odgovora!

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ređi , pazi na mrvice i obraduj nas!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Cure!
    AB7 di si nestala?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da podijelim s vama...upravo sam se vratila od svoje dr. opće prakse, išla sam po uputnice za spolne. Najprije sam ja bila zbunjena jer nisam bila načisto može li mi ona dati uputnicu, a onda i sama dr. koja nije znala gdje da me pošalje. Povedena belindinim i iskustvom MM iz neke druge davne priče ja joj sugerirala u Petrovu. Nadam se da ću uspjeti realizirati i te pretrage...

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja sam danas bila u ratnom pohodu..prvo u bolnicu zaskočiti dr. kadli mene zaskočila sestra da nisam naručena i tralalala pa me našvrljala u raspored za podne! Sreća neviđena! Onda iskoristila vrijeme za pohod na HZZO! E a tamo od dvije moguće sobe u koje sam se trebala obratiti, dvije .... (izostavit ću kako bih ih oslovila i okarakterizirala) naime nikad čule za takav slučaj (očito zaboravile na slučaj ex ministra koji je bio na liječenju u inozemstvu, ali neka im bude) i utoliko valjda ne vide razlog da se odljepe od fotelje, raspitaju i eventualno nešto nauče kako bi još "kvalitetnije" obavljale za što su plaćene. Ali dobro, ja bila upornija pa uspjela upecati neki br. telefona osobe koja će mi navodno dati odgovore. jedino što sam od njih doznala jest da ukoliko ja platim postupak oni mi ga onda sigurno neće refundirati! :? kakva zgodna državna dosjetka!
    E onda nazd u bolnicu na zakazani sudar..dr. niej bio oduševljen mojim u dahu izgovorenim planom i programom pa me podrepio iscuriti malo krvi da on vidi u kakvom stanju su ti moji hormoni (jedine bed je što se dragi dr očito malo zbunio kao i ja pa sam ja na kraju krv dala 2. dan ciklusa iako je on tvrdio da je danas 3. :? ...a jasno sam mu rekla da sam jučer dobila M!)..tete u labu se bile jako drage jer su se našalile "kakvi hormoni, ovo je hitnoća da vidimo kolika je beta!!!" (iz njihovih usta... ). Ovo je naravno bilo zato što sam došla nekoliko stai nakon što su prestale vaditi krv i bez uputnice, obećavajući da ću uputnicu donijeti čim prije i pozivajući se na ime dragog dr. koji hormone želi baš SAD! Uglavnom čini mi se da je dan bio produktivan, ad će slijedeći ciklus biti MOJ i da mi je ovo predzadnja M ove godine!
    Uspjela sam i sarmu skuvati!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

E još jedna stvar. Dr. me malo isprepadao zato što nisam radila HSG jer kao ako jajovodi nisu OK onda neka tekućina se slijeva koja je citotoksična (hoće reći da će ubiti moju bebu)..vrtio je glavom i bio duboko zamišljen i pomalo zelen od muke. Ne znam kako na kraju hoda ta priča s HSG-om..ako napravim ultrazvučni hoćemo li moći nastaviti s postupkom, jer ako sam dobro shvatila poslije RTG-a se mora čekati neko vrijeme zbog ozračivanja. Ali ne znam šta je sad mislio s tim..zar ne bi onda svi morali raditi HSG, pa laparo itd. ako hoćemo baš sve po PS-u!? Muka mi je!

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Evo me curke bila sam jučer kod svoje trudne šogorice pa se nisam javila.Draga mamys ja bih morala angažirati odvjetnika da mi ide rješavati takve stvari po pitanju HZZO-a Inače sve je ok kod nas u ponedeljak popodne idem kod svoga ginića za betu.Draga V&V za sretan završetak birokracije i da nam uskoro priopćiš putovanje ~~~~~~~~~~~.Pusa svima čujemo se u ponedeljak sa fresh news.

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zar je beta tako blizu? Ajde neka bude veeelika..puj puj puj!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj AB7 prvotno napisa
    Evo me curke bila sam jučer kod svoje trudne šogorice pa se nisam javila.Draga mamys ja bih morala angažirati odvjetnika da mi ide rješavati takve stvari po pitanju HZZO-a Inače sve je ok kod nas u ponedeljak popodne idem kod svoga ginića za betu.Draga V&V za sretan završetak birokracije i da nam uskoro priopćiš putovanje ~~~~~~~~~~~.Pusa svima čujemo se u ponedeljak sa fresh news.
    I ja se mislim da 10 dan radim betu! Ili da čekam oću li dobiti M? Ne znam ni sama... :?

Sinoć sam sanjala da mi je kolegica trudna (a kao nije tako planirala) i plače, a ja je grlim i govorim joj da će sve biti super i nešto tipa "da sam bar ja trudna"!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ciao curke i trudnice!!!

Mummy_s jesi nam bila vrijedna danas,najviše me se dojmila sarma !!
    Glavno da si ti napravila plan i nedaj da te razoružaju tete koje mi plaćamo i koje su još k tome i neljubazne!

AB7 i Ivana,mogu samo zamislit (zasad) kako je teško čekati tu betu,ali nije bolje da je vadite bar na 12. dan?
    Bit će veća brojka!! :D

Jel koja od vas ima kakve lijepe simptome?

Puno vas sve po spisku!!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Simptomi?
    Na to mi je teško odgovoriti, umišljam ti ja i mučnine i bockanje a bome i želju za hranom! Svi simptomi su tu, samo reci!

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

AB7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pon da nas obradujes
    ivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu... probaj se strpit do 14d (i ja se nadam da cu uspit)
    mummy_s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za upornost i zadnju M
    v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas sta prije budes trbusasta
    ja isto u cekanju te bete i neznam ko ce je uspit docekat... srica danas cili dan bila po "kavama" (u prijevodu cajevima ) pa nisam previse mislila o tome iako svako toliko popricam sa svojom djecicom kako ce im bit super kod mene i da je najbolje da oboje ostanu

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Regina, možda izdržim do 14tog dana, neće trudnoča nigdi pobići!

Stranica 9 od 13 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •