Draga sekica nadam se da su ti se u medjuvremenu javili iz Praga.
Pokusaj ih nazvati. Sada je kontakt osoba Danica Vigljevic (ne vise Mirna Turcinovic).
Sto se tice tvojih pitanja pokusat cu ukratko odgovoriti.
Ne znam koliko se sada tocno ceka na donaciju kao sto ne znam morate li oboje doci na konzultacije ili ne. To ce ti u Sanatorijumu tocno reci.
Visak js se smrzava i koristi se za slijedece postupke.
Ne razumijem ovaj dio oko stimulacije i folikulometrije. Ako ides na donaciju js pretpostavka je da nemas svojih js pa niti nema potrebe za folikulometrijom. Doma te stimuliraju i mjere debljinu endometrija koji da bi isla u postupak mora biti minimalno 8 mm. U Prag ides jedan dan prije vracanja embrija i taj dan ostajes mirovati. Vec slijedeci dan ides doma. I tu ti je bitno da se dogovoris s doktorima jer postoji mogucnost da dodjes sa muzes par dana ranije, ovisno o stimuliranosti donatorke pa da onda tvoj muz da sjeme da se napravi oplodnja. Tako da neki parovi dolaze po npr. 4-5 dana prije embrio transfera.
Ne znam koliko sam ti pomogla, ali svakako predlazem ako ti nisu odgovorili na mail, nazovi u Sanatorium dogovori konzulatacije i sve ce ti biti jasnije. Sretno![]()