EVO cure pa da vam napišem kako ide u Pragi.
MM i ja imamo probleme sa azoospermiju tako, da nam je Praga bila najbolje riješenje za našu bebu , jer kod nas nema donora.
Stručnjaci u Pragi so super , tako da se toga ipak ne trebate bojat. Pričaju hrvatski šta znači i za mene i za vas super i pored Senatoriuma imajo vlastit hotel u kojem možete prespavat.
Mi smo išli na prvi postupak u avgustu pa vam mogu napisat malo više.
Prije postupka treba kod njih obavit jednu konzultaciju,kdje se dogovorite koji postupak i kakav tretma treba žena prije postupka. Znači za sve lijekove koje čete trebat oni vam napišu i točno odrede broj ampula in ostalo. Inače ako trebate info.cure iz Slo.puno lijeka kupujemo u Italiji blizu granice, kdje pričaju slovenski , jer su jeftinija nego kod nas. To ti je dio politike i tako treba da se malo sam snalaziš, da je jeftinije.
ova konzultacija košta 100 €
Postupak - stimulaciju i UZ i STOP injekciju sam obavila kod mog ginekologa. nakon stop injekcije put u Prag i punkcija ujutro . Da vas malo razveselim u pragu daju narkozu tako, da ne ništa ne osječaš, jer sve prespavaš. Ja sam imala nakon dva dana transfer 2 blasticista i onda kuči i čekanje.
moj test 17 dan nakon ET je bio pozitivan a onda sam počela krvavet i juče sam saznala za bikemijsku trudnoču, bez veze al to je to.
CIJENE U PRAGI:
- egg donation 3500 €
- Standard IVF (bez lijeka i UZ) 1000 €
- Standard IVF sa lijekovima 1600 €
- Transfer of donated embryos 1300 €
- transfer zmrznutih embrya 400 €
- ICSI do 10 jaja 300 €
- IUI 200 €
- donated sperm 150 €
- transfer blasticis 250 €
- PGD 2000 €
- MESA/TESA 600 €
To je to , ako što trebate samo javite ...
Pozdrav