Stranica 4 od 13 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 607

Tema: Sanatorij pronatal - dr. Mardešić, molim vas informacije

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

regina 78, ja sam nesto propustila?!
    sutra ides vaditi betu?!
    pa ~~~~~~~~ do neba da bude veeeeeeeelllllliiiiiiiikkkkkkkkaaaaa

svim curama koje su u pripremi za prag (a naravno i ostalima) velika

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

vec napisala sve na odbrojavanju... beta 0,7 tako da nista od azoo trudnoce ovaj put, al sljedeci je moj 100%
    pusa svima

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Regina još jedanput i ovdje !!
    Ma slijedeća je 100% tvoja!!!
    AB7 ako vi idete oko 12.2. možda se i nećemo vidjet?! Kolko se ostaje poslije inseminacije,jel se ide odma kući? Ma vidjele se mi ili ne tad,glavno je da kući odemo sa mrvicama i da se poslije nađemo sa bušama !!
    Malo me muči sad naš tajming,ako će naši nalazi bit u petak i ako odma odemo do Lučija da se dogovorimo s njim,a meni M treba doć u ponedjeljak 4.2.,oću li stić nabavit sve lijekove?? U biti ja ni ne znam koji dan se počnu uzimat lijekovi i kakvi,jel odma prvi dan ciklusa??? :?
    Malo sam zbunjola po tom pitanju !!

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

regina bit ce slijedeci put

belinda ne znam odgovore na pitanje kada pocnes uzimati lijekove, ali nakon ET odmah slijedeci dan mozes ici kuci.

svima

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Regina! Žao mi je, stvarno sam mislila da ćemo biti svjedoci začetka azoobebe!

Cure, ja sam bila kod ginekologa, ostao je zbunjen nikad nije imao pacijenticu koju je pripremao za Prag! Isprintala sam mail i dala mu da pročita, napisao mi je uputnicu za anesteziologa i transfuziju i rekao da se vratim s nalazima kad mi bude 1 dan ciklusa pa će mi dati terapiju! Plaši ga i ta pojačana stimulacija a i stop inekcija! :shock: Došlo mi ga milo pa sam mu rekla da se ne sekira neka mi da terapiju a ja ću si inekciju dati sama ! Frajerica!

U Zadru nema MPO-vac i zato molim sve vas (Belinda, AB7, ... ) da me obavještavate o tome na što vas sve priprema i šalje vaš MPO-vac! Jer cu !

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

regina

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ivana probaj malo doći do dr. Medića. On je iapk stari mačak pa bi ti možda mogao bar dati pravi odgovor kod koga da ideš. Ipak nije stimulacija nešto za se igrati!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mummy_s prvotno napisa
    Ivana probaj malo doći do dr. Medića. On je iapk stari mačak pa bi ti možda mogao bar dati pravi odgovor kod koga da ideš. Ipak nije stimulacija nešto za se igrati!
    Ah da, ti ih znaš, zaboravila sam odakle si!
    Ma bila sa kod Vlatkovića a socijalni mi je Anđelić, ne znam, čula sam za Medića sve dobro, ali izgleda da cure iz ZD-a ako idu u postupak sve rade u ST-u ili ZG-u pa ovi naši ginekolozi nemaju neka iskustva!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj AB7 prvotno napisa
    ...Ja već znam ako budem imala curicu kako će se zvati a MM bira ime ako bude sin.
    Joj, ja imena već znam godinama. Sad sam već počela maštati o blizancima i to ako je ikako moguće, curici i dečku, pa da odmah "ispucam" oba imena. Ne znam što bih nakon toga više u životu mogla poželjeti...

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj v&v prvotno napisa
    Joj, ja imena već znam godinama. Sad sam već počela maštati o blizancima i to ako je ikako moguće, curici i dečku, pa da odmah "ispucam" oba imena. Ne znam što bih nakon toga više u životu mogla poželjeti...
    Trojke!!

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Draga Ivana bilo bi bolje da ideš na razgovor u Split ili u Zagreb.Naprosto me čudi da dolje ginekolozi ne znaju za postupke MPO.Hvala Bogu da je ne moram putovati u Zagreb za stimulacije.Reci mi što te konkretno zanima koliko sam pročitala za transfuziju i anesteziologa pripremaš se za IVF?Ja to nisam radila jer smo se najprije odlučili za inseminaciju pa ćemo vidjet kako stvari stoje kasnije.Ja sam prekjučer dobila M i sada već 2 dana pijem klomifen 2 tablete na dan (ujutro i uveče) i sljedeći ponedjeljak krećem na mjerenje.Ivana kakve je tebi prepisao tablete i jesi li kupila stop injekciju?Ne znam jesi li ga pitala jer ima ultrazvuk za mjerenje folikula?Ja sam svoga odmah u startu sve ispitala i znao mi je odgovoriti na sva pitanja.Belinda šta ima novog kod vas i tebe v&v?

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Draga Ivana bilo bi bolje da ideš na razgovor u Split ili u Zagreb.Naprosto me čudi da dolje ginekolozi ne znaju za postupke MPO.Hvala Bogu da je ne moram putovati u Zagreb za stimulacije.Reci mi što te konkretno zanima koliko sam pročitala za transfuziju i anesteziologa pripremaš se za IVF?Ja to nisam radila jer smo se najprije odlučili za inseminaciju pa ćemo vidjet kako stvari stoje kasnije.Ja sam prekjučer dobila M i sada već 2 dana pijem klomifen 2 tablete na dan (ujutro i uveče) i sljedeći ponedjeljak krećem na mjerenje.Ivana kakve je tebi prepisao tablete i jesi li kupila stop injekciju?Ne znam jesi li ga pitala jer ima ultrazvuk za mjerenje folikula?Ja sam svoga odmah u startu sve ispitala i znao mi je odgovoriti na sva pitanja.Belinda šta ima novog kod vas i tebe v&v?
    Hej, ja sam na početku razmišljala o IVF a sad kad čitam o tome ICSI mi se čini kao najbolja opcija. Jesam li upravu? :?
    Moj ginekolog ima više od 30 godina iskustva u struci i jedan je od poznatijih u Zadru a ipak mi ne zna dati odgovore koje trebam, uputnice pa ni terapiju...
    Poslala sam mail u Prag da mi oni propišu terapiju pa će me moj ginekolog samo pratiti... Nisu mi još odgovorili...
    Ovo me ubija, pokušavam se sama snaći i raspitujem se kod vas na koje vas pretrage šalje vaš MPO-vac i koju vam terapiju daje jer mi je tako lakše, u četvrtak idem kod ginekologa po terapiju! :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Belinda šta ima novog kod vas i tebe v&v?
    Ja čekam 2. odgovor iz Praga i 06.02. kada sam naručena na VV na pregled. Zapravo se nadam da će mi iz Praga uskoro odgovoriti kako bih im mogla poslati još jedan upit prije odlaska na VV pa da se već mogu početi pripremati za ožujak i nadam se 1. postupak . Na poslu sam najavila odlazak na g.o. tijekom ožujka. Ako ostane ovako kao što je sada, mislim da ću sve uspjeti iskemijati i otići u miru.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pozdrav drage moje!!
    Evo ja upravo došla od ginića,išla sam po papa test,sve je OK hvala Bogu!!
    U petak idemo po nalaze krvi u Petrovu i onda idemo do Lučija da se dogovorimo ako će nas stić uzet odma u postupak,pošto bi ja morala dobit M u ponedjeljak 4.2.. U biti sad smo u čekanju i nadamo se da ćemo već krenut dalje u 2. mjesecu.
    Da vas pitam nešto ako to zna koja od vas. Dal mi koje se spremamo za Prag moramo same kupovat sve lijekove ili imamo pravo na to preko HZZO-a? Ja mislim da nemamo pravo pošto je postupak izvan zemlje,al eto samo da znam !
    Kako ste mi vi cure?? AB7,ti ćeš nam dakle za Valentinovo bit trudnica ? Držim palčeve da nam prva javiš veliku betu :D !!!!
    Za sve vas !

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ivana za ISCI ne znam kakvu terapiju se treba napraviti ali budi bez brige u Pronatalu će ti pomoći za odgovarajuću terapiju koju moraš piti.Ako ti je dugo za čekati njihov odgovor nazovi ih.Mene polako hvata panika za moje folikuliće kako će se razvijati,danas sam nazvala doktora i krećem od ponedjeljka na mjerenje,a do petka moram popit klomifene.Danas mi je 2dan kako ih pijem i mogu vam curke reći da osjećam promjenu raspoloženja i na mahove mi je vruće pa malo hladno.

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

O Belinda i vi polako napredujete prema svom cilju,žao mi je što se nećemo vidjet u Pragu baš gledam u kalendar i nisam se sjetila da će uskoro Valentinovo,pitaš za lijekove od HZZO ja nisam morala kupovati klomifen to sam dobila na recept a stop injekciju sam morala kupiti na slobodno i platila sam je 350 kuna e sad ne znam jer ti moraš još neke ljekove kupit pošto ste se odlučili za IVF imaš tu jedan topic na temu LIJEKOVI OD HZZO i tu ti piše sve dali imaš pravo na neke novce za dobit ili ne.

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Topic se zove HZZO-POVRAT NOVCA OD STIMULACIJE

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Da i mi se nadamo 2. mjesecu,a ako nećemo stić onda sigurno u 3. jurimo na Prag !!
    Hvala ti,budem malo proučila taj topic.

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ma nema na čemu Belinda hvala tebi na lijepim željama,jer ima još koja cura da ide u Prag u 2 mj.?

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pa ja se nadam da JA idem! 8)

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Juhu polako se pakiraju kuferići!
    Mi još odbrojavamo do Ljubljane pa onda planiramo dalje. Ipak nešto mi miriše da ćemo i mi poželiti željicu na Karlovom mostu ovo proljeće!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mi kad navalimo onda ne popuštamo !!
    U 1. mjesecu bila je azoo navala na Reša,a u 2. će bit azoo napad na Prag!!!
    Mi bi stvarno trebale kupit neki kombi i više se družit zajedno da nam se M usklade i onda svi zajedno čoporativno svaki mjesec do cilja !!!!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Samo da ustanovim da je trenutno najviše azoo korisnica na forumu o MPO!!
    Tako treba,buna je započela !!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Borci!

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj belinda7 prvotno napisa
    Mi kad navalimo onda ne popuštamo !!
    U 1. mjesecu bila je azoo navala na Reša,a u 2. će bit azoo napad na Prag!!!
    Mi bi stvarno trebale kupit neki kombi i više se družit zajedno da nam se M usklade i onda svi zajedno čoporativno svaki mjesec do cilja !!!!

malo se ja odmarala i uzivala na snijegu...
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam se planovi ostvare
    belinda nemas pravo na povrat novaca od HZZO, al mozes povrat poreza trazit
    ivana pa zar ti nebi trebali oni u pragu dat terapiju a ne tvoj ginekolog?! mislim da oni to odredjuju, tvoj ginekolog samo prati situaciju tj folikulometriju koju ti redovito javljas gore

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Tu si nam Regina,ja mislila ti ćeš ostat duže na snijegu!!!
    Ma ne mislim tražit povrat poreza ,ali me zanimalo dal imam pravo na recept il nemam,a tako sam i mislila da nemam!
    I ja vibram~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve borce i njihove muževe !!!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ma jok, stavila sam mail koji su mi poslali na azoostatistiku, u njemu ne piše terapija. Zvati ću ih sutra da sad tu previše ne mudrujem! Kako si ti? Kad ponovo ideš u Ljubljanu?

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bila sam za vikend, sve cure sa posla... je kratko, al svi moji posjeti skijalistima bili na kratko (iako prvi put na skije stala ovu god i vec bila na 3 skijalista ) al svi sa malo snijega i puno leda
    ivana obavezno zovi odma sutra jer mislim da ti oni to odredjuju i niko drugi, pa siti se kako su sve cure uvik pisale da cekaju protokol da ima stigne mailom ili faksom, neznam sad, al oni ti daju!
    ja cim dobijem M idem ponovo, danas mi neke tockice smedje al ne mogu brojit za prvi dan, ionako M trebala dobit 31.01 pa mi stvarno nije jasno da ce toliko uranit, a i jedva cekam na muza navalit

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

belinda zar nam ne treba onaj crveni recept iako cemo lijek morat platit, ja vec mislila u doca sutra po recept, al ako ne treba, super

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Regina nemoj muža "preopteretit" !!
    E sad ovo za Prag. Ja dok sam zvala odma sam spomenula da će me kroz sve vodit dr.Luči tako da mi onda ona nije ni govorila šta sve treba jer će mi to sve on objasnit je kazala. On će mi odredit i stimulaciju i pratit na UZV,kod njih idem gotova.
    Ivana možda bi ih trebala nazvat da im objasniš da tebe neće vodit MPO-vac pa da ti odrede stimulaciju i kažu za sve pretrage.
    Držim fige da sve uspiješ iskemijat do roka!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj regina78 prvotno napisa
    a i jedva cekam na muza navalit
    Sretno regina!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ma ne znam dal nam treba recept,mislila sam na onaj besplatni recept.
    Možda mi ipak to sve trebamo na recept samo je razlika što plaćamo.
    A jesam ga sad objasnila !!
    Samo mi je malo sad to sve čudno oko naručivanja tih lijekova. Nadam se da se to ne odnosi i na nas,mislim na ova nova pravila da ti sad soc. ginić mora naručivat lijekove :? !?

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

U curke moje još malo pa ćemo postati i administratorice za prijavu poreza,ma šali na stranu ja ću pitati mog ginića za povrat poreze od stoperice jer sam je kupila kod nas,a klomifen nisam morala ni lipe platit.Cure vaši ginekolozi vam odrede stimulaciju a Pronatalu javljate rezultat.Meni su sad napisali da im javim kad dobijem M i krenem na folikulometriju i 11 dan primam štopericu a kod njih smo 13 dana na inseminaciji.

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Htjela sam vas upitat kod koga se radi Beta i kakav je postupak? :?

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

U curke moje još malo pa ćemo postati i administratorice za prijavu poreza,ma šali na stranu ja ću pitati mog ginića za povrat poreze od stoperice jer sam je kupila kod nas,a klomifen nisam morala ni lipe platit.Cure vaši ginekolozi vam odrede stimulaciju a Pronatalu javljate rezultat.Meni su sad napisali da im javim kad dobijem M i krenem na folikulometriju i 11 dan primam štopericu a kod njih smo 13 dana na inseminaciji.
    Kad su ti napisali? Sad sam zvala u Prag i kažu da gđa. Danica na godišnjem!

Za betu dobiješ uputnicu od svog dr.-a ili ginekologa, odeš u bolnicu, u laboratorij, vaditi krv, za uru vrimena imaš nalaz u ruci!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ciao curke!!
    Danica na godišnjem??? :shock:
    Jesu ti možda kazali kako dugo,pa šta ako nekom od nas zatreba kroz par dana?? Joooj!!!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Htjela sam vas upitat kod koga se radi Beta i kakav je postupak? :?
    Sviđa mi se ovaj optimizam...ni pet ni šest nego odma na betu!!! Bravo AB7!

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Bok curke budite bez brige danas sam nazvala pronatal i rekli su da Danica počinje raditi prekosutra.Nego ja sam već u 100 briga zbog folikulometrije kako će se odvijati.Sutra mi je zadnji dan za klomifen a u ponedeljak 9-ti dan krećem na mjerenje i nadam se da mi neće folikul narasti 20mm,jer teoretski ne može mi 9-i dan nastupit ovulacija,a moj ginić mi je rekao da odmah dođem sljedeći dan nakon terapije kod njega na mjerenje a ja to ne mogu jer još ću imat M i nekako mi je neugodno.Zato šta Bog da.Nadam se da nisam zakomplicirala stvar

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Baš gledam u uputama klomifena i piše da ovulacija obično nastupa 5-10 dana a u većini slučajeva 7 dana nakon posljdnjeg dana liječenja.Nego zaboravila sam pitati u pronatalu da li rade vikendom to mi nije palo na pamet?

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Curke gdje nam je trunčicabalunčica?Kak je dobro novo ruho foruma,bravoooo za moderatorice :D

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo novosti i ovdje. U Pragu rade PGD u slučaju Klinefeltera i kako su mi rekli ... "Ako se pronadju spermie, onda se u Vašem slučaju svakako mora raditi PGD a to znaći, da znamo kromozomski sastav (narovno i spol) i transferiramo samo zdrave embrione…Puno pozdrava iz Praga"
    To je to!

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Draga v&v što ćeš dalje poduzeti?

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

V&V to ste i htjeli, zar ne!? znači na našem topicu opet ulazimo u pink zonu! :D
    Ja se sad moram baciti a istraživanje jer je mm odlučio da ipak put Slo idemo našim malim autom pa moram pronaći sve info kud i kamo da on ostane posve pribran!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Eh da, što? Sve ovisi o cijeni biopsije, PGD-a i dalje ICSI-a. Ako se sve ovo skupa može zgurati u nekih 5-6 dana, možda pokušamo, ako ne idemo na donora.
    Sad Pragu moram pisati i 3. pismo

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mummy_s prvotno napisa
    znači na našem topicu opet ulazimo u pink zonu! :D
    O da!

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Čekamo vijesti sa nestrpljenjem.

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Bok curke danas mi last day sa stimulacijom i pokušavam ostati pribrana za ponedjeljak Sutra zovem Pronatal Danica se vraća sa godišnjeg i moram je upitat kad moram primit stop injekciju i koje šta drugo.

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

SRETNO!!!!!!!
    vi kad odete u prag nakon stoperice jel ostajete do kraja gore i cekate da dodje do blastica ili se vrati zametak nakon max 3d pa kakav bude? jel ko to slucajno pita jer se sve ja mislim kako ce meni bit sad u postojni s obzirom da ovaj put, nadam se, ce bit vise JS pa nece valjda cekat do blastica, nekako mi to predugo za bit gore, pogotovo radi posla, strka mi uzasna

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

:D :D
    Evo me! Upravo sam bila kod interniste! Predivno iskustvo! Sestra tako ljubazna i nježna a dr. savršen!
    Toliko ljubazan, simpatičan, s izraženi smislom za "crni" humor da me full oraspoložija, pričali smo kao da se znamo 100 godina. Zanimalo ga je SVE! Nije se mogao načuditi kako tako mladi par koji mu izgleda savršeno zdravo (reka je: "ko s reklame za vitamine" ) ima tako tešku dijagnozu.
    Kaže da su mi nalazi SUPER i da se vidimo za 40 godina!

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Draga Regina nakon oplodnje idemo kući drugi dan nije potrebno ostajati do blastica.Ivana sretno sa stimulacijom.

Stranica 4 od 13 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •