V&V bravo za akciju! Ništa se ti ne brigaj..samo ti pripremi nalaze i dogovori se z astimulaciju a ostalo će ti onu u Pronatalu i tako još 100 puta ponoviti. Ali da te umirim, kad kreneš u stimulaciju javljat ćeš njim aveličinu folikula i kad ti iz Pronatala kažu da uzmeš štopericu 36 sati poslije se moraš nacrtati na punkciji..ali oni će ti i tako reći kad se vidite!
Ivana bravo trudnice naša! Sad će populacija u Dalmaciji skočiti...e pa evala ti curo da prošetamo trbušine skupa po Kalelargi (naravno sad sam ti se prikrpala onako da ukradem malo dobre trudničke vibre)!
E pa ovako! Zaključila sam da ću ubrzo biti trudna i da onda neću moći obavljati teže kućanske poslove pa sam danas oprala prozore i još štošta od čega će me sutra boliti mišići. Odradila depilaciju, sad ću frizuru...i nokte sam uredila..![]()
Najvažnije od svega provjerila sam je li nam termin još stoji i uz puno natezanja sa sestrom koju nikako nisam mogla razumjeti (ili ona mene) ipak sam dobil apotvrdu da smo sutra u 3 pred njihovim vratima.
Eto, papirologija je posložena, mi spremni, pa kako nam Bog da!
E a još nešto...dozvolila sam si i malo slobode p asam nam z asrećucu kupila i jedne čarapice broj 00 na malog mišića..unisex da ne pretjerujem sa prohtjevima!
![]()