-
sikavica za poticanje količine mlijeka
Meni se čini da u zadnjih nekoliko dana imam manje mlijeka. Prije se to znalo desiti pa nakon što beba navlači i vuče cicu i praznu, za nekoliko sati uvijek se napune i sve bude u redu. Sada ne. 
Patronažna savjetovala čaj od sikavice. Bila na webu i u americi je to stari lijek poticanje mlijeka - samo što oni imaju još jednu vrstu sikavice koja je još učinkovitija, ali raste samo tamo.
Kupila sam čaj od lista sikavice proizveden tu kod nas.
Ima li netko iskustva sa sikavicom? Jel pomogla?
Jel ima netko neki drugi savjet za povećanje količine mlijeka?
Pročitala sam sve članke tu na forumu i radim i kompresije i beba od početka sisa na zahtjev, i pijem tekućine puno, i izdajam do kraja nakon što beba više ne može izvući....
-
stavljaj dijete na sisu,
lezi što češće skupa s njim
i hrani se što zdravije mogneš
uz to, ako su pelene popiškene i posrane, nemaš brige ni pameti,
radiš sve dobro 
koliko je meni poznato taj se čaj preporuča
ljudima koji imaju probleme s jetrom (doduše, ne znam za listove već za nekakva zrnaca sikavice)...
-
Osoblje foruma
ako se brineš. nazovi odmah sos za dojenje na 01 61 77 520
inače, najnormalnije ti je da ti grudi nakon prvih 2-3 mjeseca postanu meke i naoko prazne - to je znak da se uravnotežila ponuda i potražnja, te da proizvodiš baš onoliko mlijeka koliko treba. dakle, "prazne" grudi su normalna pojava nakon par mjeseci i dobar su, a ne loš znak
-
meni sa curkom sise nikad ni nisu narasle,
cijelo su vrijeme mekane (osim jedan vikend kad smo se razdvojile),
a mala i sad s 18 mjeseci uglavnom živi i raste samo od mog mlijeka
(bilo bi dobro da sam to odmah napisala, malo se gubim
)
-
ma danas mi se baš puno toga poklopilo: i prazne grudi, i vrućina pa mali manje piški jer se tu i tamo uznoji; a ktome i manje jede zbog te iste vrućine i dok i to malo jede buni se i meškolji i razvlači me i grize.
I jede svakih 15 minuta jer ja mislim da je gladan, a on pojede 10 gutljaja i odmah zaspi jer i nije jadnik gladan ... itd
to se meni sve složilo i panika. ne vrijedi glas razuma MM koji govori pa znaš da je sve u redu, znaš da ima dosta mlijeka ...
sad je bolje.
a i popila sam ja tri šalice tog čaja za svaki slučaj 
bar će mi jetra bit ko grom, ak niš drugo
-
Draga mislim da je kod vas ipak skok u razvoju sa tri meseca. Samo ga stavljaj sto cesce da sisa, pij dosta tecnosti, proci ce.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma