Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: Kad vam je počeo rasti trbuh?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Kad vam je počeo rasti trbuh?

Već sam skoro u 19-tom tjednu, zatrudnila sam s 46 kg, sad imam (ako se nalembam s malo vode prije nego što stanem na vagu) jedva 48-49kg! Truščić mi je tvrđi, ali nije ispupčen. I to me već pomalo brine. :?
    Cice su mi doduše malo veće i puuuno bolnije (ne mogu spavati na njima) i možda sad u trudnoći konačno dođu na svoje (jer inače imam dvije špekule - omanje špekule, just for the record).
    Prije četiri dana sam bila kod doktora na SD i s bebom je sve super...odgovara mjerama za ovo razdoblje trudnoće, ja osjetim micanje, tj. lupkanje i sve super. Ali tiba?! Pa kakva je to trudnoća?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam imala 50 kg kad sam zatrudnjela, i isto sam tako dobila cca 3 kile kad sam bila u tvojim tjednima. Nista se ne brini, to ti je sve ok. Trbuh ce ti poceti rasti ODJEDNOM, vidjet ces! Meni je naglo poceo tek negdje u 6. mjesecu, tak negdje od 24. tjedna... onda ce ti svi poceti primjecivati kako raste na dnevnoj bazi!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam do tog tjedna dobila jedva 4 kile i ništa od trbuha, samo se malo struk proširio. To ti je sve ok. Kasnije buš se nanosala trbuha.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

meni je "buknuo" valjda 15 dana nakon začeća. Odmah se vidio. A u prva tri mjeseca sam natukla 12 kg.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

meni prije nego sam skužila da sam trudna :/

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mislim s četri mjeseca tako nekako, ali sam imala i podlogu malo...

Rianea

Početno

Jedna je zena sa mnom lezala na odrzavanju trudnoce i bila je u 25. tjednu, moj tada 10.god. sin me pitao zasto je ova teta tu kada nije trudna? Nije joj se skoro nista vidio trbuh i bila je mrsava.....i sve je bilo OK i s njom i s bebom!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ravna ko daska s 19tjedana i s 3 kg manjka ( do 12 tj. izgubila 5kg, do 19 dobila natrag dvije) . tibi počeo rasti oko 22 tjedna,a sad je već veliki (32 tj.)
    niš se ti ne brini sve je to ok!

Početno

Kada sam zatrudnila imala sam 47kg,nogice tanke kao cackalice,a u grudi ko daska,nigdje nista.Udavala sam se u 5.mj.trudnoce,trbuha nigdje,a grudi vece za tri broja.Sada sam u 7.mj. i trbuh mi je ogroman,malo teze se penjem,hodam....tako da ne brini,sada kad pocne rast,nece stat.
    pozdrav

Početno

u prvoj trudnoci pojavio se oko 4 meseca, ali sada sam tek u 8 nedelji i bas sam se sva nadula...i gornji i donji deo stomaka,
    Da to nije prerano ?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mislim da to ovisi od zene do zene, ne brini nista, nekima je trbuh ogroman, a na nekima se skoro do 3 tromjesecja nis ne vidi.
    Vazno da je na pregledima sve ok i da su mjere bebe ok, a vanjski izgled kako bude bude.
    Budi sretna da nisi jedna od onih (ukljucujući i mene) kojima se odmah vidi. Mi žderonjice se malo opustimo pa krenemo tuć po frižideru, a ono odmah vaga hoops. Slušaj svoje tijelo i jedi koliko ti se jede.
    Ja pak moram slušat svoju vagu

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: Kad vam je počeo rasti trbuh?

Citiraj RVukusic prvotno napisa
    zatrudnila sam s 46 kg,
    Majko mila, a ja zatrudnila sa 71kg i mislim se kako ću bit vitka trudnica i sad na kraju trudnoće imam 80kg i mislim kako sam mogla nabacit još koje kilo (nikako mi se ne prima), kako sam sva u trbuhu i ko manekenka
    Koliko si visoka?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam krenula s 66 kg na 173 cm i sad sam u 19. tjednu i na +3 kg. Trbuh mi se vidi kad obučem usko, ali mogu ga sakriti - što ne radim, jer jedva čekam da bude još veći. Ali baš se glupavo debljam, ne samo u trbuhu, nego u krug, bez veze.

46 kg sam zadnji put imala u petom osnovne.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ja sam zatrudnjela sa 46,5! (nekome je smijesno mojih 0,5 ali meni koja je vise od pola zivota na toj kilazi i nikako da je predje- osim kad se prezderem, ne obavim nuzdu i stanem obucena na vagu prije spavanja i nabacim osmijeh kada vidim 48/49!- to puno znaci!

neke hlace nisam mogla obuci niti kad sam saznala ljetos da sam trudna jer sam bila napuhana! trbuh vidim kako raste jos od tada. sada sam u 21. tjednu i u bolnici me gledaju i pitaju se kako, ko nis se ne vidi (izgleda ko da sam se zdebljala- licim na one male etiopljane-mrsave sa napuhanim trbuhom ). no oni koji me znaju i znaju da sam imala trbuh ravan ko daska vide i te kako! vec 2 tjedna ne mogu uci u nista sto nije na gumu. ni hlace ni suknje 3 broja vece...samo trenirka i "trudnicka" obleka.
    sada imam 50kg(nataste) stim da sam dobila samo sise i trbuh.

ubrzan rast se najvise primjetio nakon 19. tjedna. sve zavisi i o konstituciji i kako nosis (sprijeda/straga, gore/dole..tako mi bar vele). ne brini se. bitno je da je bebi ok. uzivaj u bokovima!!!! (ja sam cijeli zivot mrzila sto tako strse kukovi, a sada kad se vise ne vide, fale mi!! )

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    uzivaj u bokovima!!!! (ja sam cijeli zivot mrzila sto tako strse kukovi, a sada kad se vise ne vide, fale mi!! )

u prvoj trudnoci trbuh mi se vidio krajem 4. mjeseca, a sada u drugoj vec pocetkom treceg mjeseca.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Meni se već jako kužilo u 14. tjednu. U 16. tjednu mi je narastao i gornji dio trbuha i sve se lijepo zaokružilo! Sad imam osjećaj da nekako stagniram (24+6), ali kad se fino napapam bušica još jače iskoči!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cekaj, cekaj! treba razlikovati trbuh prije i poslije klopanja! to je veeelika razlika

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Da, nekako mi je ljepši kad se naklopam!
    Zato i imam + 8 kg.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Meni tek iza 20-tog tjedna, prije toga skoro ništa, mala buša, kao da sam se malo više najela.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Arijana, visoka sam ti 1.65. Džepna da, Venera ne - cice, kako rekoh u obujmu omanjih špekula.
    Vidim ja neke sitne pomake, izgleda kao da sam pred mengu, pa sam se malo napuhala, ali to je to.
    Ja samo jedva čekam da mi trbuh toliko naraste da mogu nekom u tramvaju reći: "Diš se, TRUDNICA!" .
    Ne, zezam se, ali svejedno mi je malo neobično biti trudna, a bez trbuha...nekako su mi to oduvijek bili sinonimi...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Irenice i Tonkice vi ste mi utjeha. Dakle, stoga, zato...ima nade za moju tibu! 8)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam u 20.-tom tjednu. Stomak mi se ne vidi, barem za sada.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam uvijek imala uvučen trbuh, debljala sam se u guzi i bokovima, a gore ravna ko daska
    sad sam 18. tjedan i trbuh mi od početka trudnoće izgleda napuhnuto kao pred mengu, nije još pravi trudnički

i.

Početno

Eh.. kako smo sve različite
    Ja sam u 21 tj i trbuh mi je baš fino okruglast. Prešla sam u trudničke hlače ima već mjesec dana! Doma sam na mirovanju, tako da i dosta dobivam na kilaži..uuu.. tko će kasnije s tim na kraj? :/
    No, važno je da sve s bebom bude dobro. Ostalo ćemo lakše...
    Ne brinite se tanašne trudnice, bit će trbuščićaaa!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Meni se stomak pojavio u 4 mjesecu trudnoce, odjednom, ma valjda preko noci!

Vitka hehe

Početno

ja sam 28+3 nedelje,a izgledam kao da ću sutra da se porodim!!! samo stomak,za ovih 7 meseci sam se ugojila samo 4 kg, a tako sam želela da se prežderavam kad ostanem trudna

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Vitka hehe prvotno napisa
    ja sam 28+3 nedelje,a izgledam kao da ću sutra da se porodim!!! samo stomak,za ovih 7 meseci sam se ugojila samo 4 kg, a tako sam želela da se prežderavam kad ostanem trudna
    Ne mogu vjerovati, mi smo isto 28+3 8)
    Samo 4 kg :shock: Joj, ja dobila +7 kg, i ne čini mi se to tako puno, ali 4...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam u 19 tjednu isto bila u plusu 4 kg. Trbuh mi je poceo rasti oko 12 tjedna,a od 14 tjedna nosim trudnicku odjecu.Mislim da je razlog sto sam vec imala podloge od prije Sad mi se nekako cini,kao i Michelle,da stagniram.Trbuh mi djeluje isti kao i prije mjesec dana.
    Ali zato kilice idu gore(+8 kila-25 tjedan :/ )

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam ti po defaultu ko malo prase. 8)
    al negdje do 24. tjedna nisam dobila ni kile (mislim da sam čak i bila u minusu tad) i tek mi se iza 24. počela kužit škemba. sad sam 33. (mislim, il sam se opet zaje... senilna) i tiba mi je promjera ekvator... narasla prek noći

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam jedna od onih trudnica koja je do 24-og tjedna vikala "joj, kad će mi se vidjeti, kad će mi se vidjeti i onda-žder, žder....."
    i tako da sam s 24 tjedna imala valjda 14 kg više nego na početku trudnoće....
    i uglavnom trbuh se odlučio pokazati tek tamo iza 24-og tjedna...tad su ljudi baš mogli skužiti....do tada-skoro ništa.....

sve ti to dođe na svoje....ako dr. kaže da je beba ok-strpi se još koji tjedan i pokazat će se i trbuh (budi sigurna u to -još nitko nije rodio bez trbuha!)

inače, ja sada u 39-om tjednu i brojim +23 kg....to je recimo nešto što ti sigurno ne treba....glavno da je s bebom sve ok...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj leonisa pon stu 14 prvotno napisa
    sada imam 50kg(nataste) stim da sam dobila samo sise i trbuh.
    ha! sada nakon tjedan dana imam 51,5!
    nesto su se rapidno pocele gomilat!
    (to je zbog mog finog graha i ajvara ....moram prestat kuhat- i secer mi je visi ovih dana-zadnja granica...vracam se na 1 800kalorija.. )

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bok,
    ovo je moja prva trudnoca.
    Ja sam sad u 24 tjednu...do 20-tog mi se nista nije vidjelo jer sam zatrudnila sa 50kg a sad imam 55kg. Sad mi se vidi trbuh ali ljudi misle da sam tek u 3mj. Nisam povracala u prva 3 mj. niti imala problema s probavom. Normalno sam jela. Sada jedem vise obroka ali manjih. Jednostavno mi tako pase. Moja ginekologica mi je rekla da se sasvim normalno debljam s obzirom na moju konstitucija a da bebica super i normalno napreduje. Ja sam isto gledala u cudu ljude kad su mi govorili da mi se nista ne vidi, da se nista nisam zdebljala...ali to je tako individualno. Onako kako se inace debljas u zivotu tako bi trebalo ici i dalje sto ne iskljucuje mogucnost da se neces zdebljati "preko noci"
    Nemoj slusat druge nego ono sto ti doktor kaze...ako kaze da ste ti i beba u redu onda je to to!
    Na kraju krajeva...one zene koje nemaju srecu ko mi malo sitnije pa se nazalost, zdebljaju po 20 - 30 kg, vjeruj mi da bi rado bile na tvom (i mom) mjestu.

Pusa i uzivaj u trudnoci kao individua

martinovamama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam do 33.-34. tj. radila trbušnjake i pred sam porod trbuh se jedva nazirao.Ako sam obukla nešto vrećasto,nije se uopće kužilo da sam trudna.Dobila sam 11 kg,beba je bila manja ( 2800 gr/49 cm ) i za mjesec dana bila na svojoj prijašnjoj težini od 63 kg na 165 cm.I sada sam toliko teška.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni se trbuh jako rano poceo vidjeti, a i u kasnijoj trudnoci imala sam ogroman trbuh, stalno su me bombardirali kometarima tipa "jesi li sigurna da ne nosis dvojceke?".
    u trudnoci sam dobila 13 kg, zatrudnila sam jako mrsava, i inace sam relativno sitna, a beba je bila 3,600 kg dva tjedna prije termina, i danas je medju vecim bebama, pa mislim da sam zato imala veci trbuh.
    inace nema pravila, jednom sam vidjela jednu izrazito visoku i mrsavu curu kojoj se dva tjedna prije poroda uopce nije kuzilo da je trudna!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nikad zadovoljne..ako se ne vidi zašto se nevidi, ako se vidi, onda :shock: koliki je, zašto mora biti toliki?
    Ja sam od prvog dana imala stomak, prije nego sam se uvjerila da sam trudna..
    Imam ga i danas...:cer:

Irena001 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj purple prvotno napisa
    Bok,
    ovo je moja prva trudnoca.
    Ja sam sad u 24 tjednu...do 20-tog mi se nista nije vidjelo jer sam zatrudnila sa 50kg a sad imam 55kg. Sad mi se vidi trbuh ali ljudi misle da sam tek u 3mj. Nisam povracala u prva 3 mj. niti imala problema s probavom. Normalno sam jela. Sada jedem vise obroka ali manjih. Jednostavno mi tako pase. Moja ginekologica mi je rekla da se sasvim normalno debljam s obzirom na moju konstitucija a da bebica super i normalno napreduje. Ja sam isto gledala u cudu ljude kad su mi govorili da mi se nista ne vidi, da se nista nisam zdebljala...ali to je tako individualno. Onako kako se inace debljas u zivotu tako bi trebalo ici i dalje sto ne iskljucuje mogucnost da se neces zdebljati "preko noci"
    Nemoj slusat druge nego ono sto ti doktor kaze...ako kaze da ste ti i beba u redu onda je to to!
    Ovo je kao da sam ja pisala! Ista stvar i kod mene :D

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Meni se trbuh nije primjećivao do nekih 22-23 tjedna,ali sam zato kasnije imala veliki trbuh.Dobila sam 13kg u cijeloj trudnoći i mislim da je bar 10kg bilo u trbuhu.
    Inače ostala sam trudna sa 58kg,sad 3 mj nakon poroda imam 60kg.Ja super zadovoljna,ostalo je samo malo kože na trbuhu,a u sve stanem što sam nosila i prije.Juuuuupiiiiiiii

Početno

Odmah se primecivao iako ga do tada nisam imala!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

podižem malo staru temu...
    dakle, cca 9 tjedana i već ne mogu ući u hlače/suknje...
    sigurna sam da je zbog nadutosti / crijeva / ali svejedno već izgleda ko trudnički!!!
    da li je to normalno?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure moje sve je normalno

Moj stomak je školski, jedan ginekolog kojeg znam iz viđenja je po mom stomaku točno pogodio da sam sada trudna 16 tj. On je rekao 15 ili 16 i eto pogodio je. Moja susjeda je trudna manje od mene, a pitaju je kad je termin. Sve to ovisi od žene do žene i ne mora biti svaka trudnoća ista.

Pusa velika svima!!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa
    podižem malo staru temu...
    dakle, cca 9 tjedana i već ne mogu ući u hlače/suknje...
    sigurna sam da je zbog nadutosti / crijeva / ali svejedno već izgleda ko trudnički!!!
    da li je to normalno?
    Pa vjerojatno je normalno.... kod mene je bio isti slučaj. Inače bi mi pred mengu trbuh znao tako iskočiti da bi me znali pitati da li sam trudna a hlače sam tih par dana nosila broj veće. I tako mi je sad kad sam ostala trudna iskočio negdje pred mengu koja nije došla i lagano nastavio rasti

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da, da... upravo to... nadutost koja ne splašnjava

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno smijesni stomak

Hej sve sam pročitala, al još nisam vidjela da netko ima stomak kao ja. Danas nam je 21 tjedan, stomak se naduo gore, naduo se dolje, ali po sredini pupka imam crtu dijagonalno, kao da me zateže nevidljivi pojas. Kad sjednem imam doslovno 2 trbuha,i stalno ponavljam, trudna sam. I nije mi nešto tvrd stomak-jeli moguće da je to salo? Ne bi li se već trebao vidjeti pravi trudnički trbuh? :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma to je jako individualno, u prvoj trudnoći sam bila deblja, ali mi stomak počeo rasti kasnije

sad sam malo manje deblja bila, ali mi stomak odmah počeo rasti i odjednom stao...

i sad u 30.-om tjednu sam na istom kao i u prvoj trudnoći, a nisam dobila niti 1 kg još

(uostalom, trudnoća je idealna za ponosno pokazivanje stomaka, kao da netko zna u kojem smo tjednu hihiihiihiii)

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Anabanana, to ti je sasvim normalno. Kod mene je trbuh poceo rasti nekako visoko, skroz pod rebrima a dolje se malo zaoblio (valjda spekic) a po sredini oko pupka sam imala nekakvo udubljenje kao da nosim pojas. Sad sam u 31.tjednu i u medjuvremenu se doslovce preko noci pretvorio u ravnomjernu lopticu.

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Buško je tu kako sam prošla prvo trpomjesečje. Sad se već lijepo nazire. Sad sam u 20 tj, a udebljala asm se 3 kg. Obzirom na težinu buško mi se čini dosta veliki. U prvpoj trudnoći nisam imala veliki trbuh.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Pozdrav zenske
    Nova sam na forumu ali vas vec duze pratim.. trudna sam 12 tjedana i imam osjecaj da mi trbuh napuhan i da izgledan kao u 5 mj tudnoce..pa mi uvijek lakse kada nisam jedina ..

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja nisam mogla u traperice već poslje drugog mjeseca. Sad sam 5-ti mjesec i izgledam ko da ću roditi.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni se tek sad vidi okruglica, 21. tjedan
    ide u špic
    no, prva tri mjeseca sam provela na infuzijama, izgubila 5kg, sad sam tek došla na nulu...
    bila sam na pregledu proši tjedan, sa bebom je sve ok, i odgovara mjerama za tjedan u kojem je pregledana
    Posljednje uređivanje od buba klara : 25.09.2014. at 10:40

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Bitno da je sve ok

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •