Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Pokvareni Dukatino

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Pokvareni Dukatino

N. je jučer navečer pojeo dva pokvarena Dukatina, a danas ujutro jedan. Rok trajanja je u redu. Primijetila sam to tek kad sam ja htjela pojesti četvrti. Govorio je jučer da ga malo boli trbuh, ali je zaspao i za sad nema nikakvih simptoma. Imate li sličnih iskustva?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako mu nije zlo, sve je ok
    da mu je škodilo, jednom bi se ispovraćao ili imao proljev i mislim da bi to bilo to
    marge je jednom popila pola litre pokvarenog mlijeka. nakon što je sve popila, komentirala je :mama, ali ovo nije bilo mlijeko, ovo je bio jogurt LOL
    ništa joj nije bilo

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala, Lutonjice. Zasad je ok, nadam se da bu tak i ostalo. Inače opće takve stvari ne kupujemo, al eto jučer bili zajedno u trgovini i on zapiljio za to pa mu kupili.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako je?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobro je, hvala.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj dmagi10 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro je, hvala.
    Jesi reklamirala?
    Znam da nije neka "zadovoljština", ali ja svaki put reklamiram ako naiđem na čudno ili pokvareno, jer je možda cijela linija u pitanju.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja ne kužim kaj je s tim Dukatom u zadnje vrijeme. Mi smo curki neko vrijeme kupovali ono kombinirano sir&vrhnje jer je to znala smazati do kraja dok trepneš okom, sve dok jednom nisam primijetila na površini tek otvorenog pakiranja (koje je imalo rok trajanja još oho-ho dana) nekakvu plijesan, u točkastim nakupinama. Mislila sam si "ok, možda je do lošeg transporta ili skladištenja u dućanu, nećemo odmah radit halabuku oko toga" i bacila to. Onda sam s razmakom od par tjedana još jednom kupila to sir&vrhnje - i opet ista stvar.
    Reklamirala nisam iz puke lijenosti, ionako mi se sad sve Dukatovo gadi pa više nemam namjeru kupovati njihove proizvode.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni se ista stvar dogodila sa zrnatim sirom. Totalno friški, taj čas otvoren, a gore nakupina plijesni.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam se sira i vrhnja nabacala ovo proljece. reklamirala kad nisam imala nista drugo jesti na poslu (ducan mi je van ruke). rekla sam da me ne zainima nikakva reklamacjija u smislu zamjene, vec da srede problem. neko vrijeme je bilo OK, pa je pocelo opet. ne kupujem vise sir i vrhnje. i neda mi se vise zvati i reklamirati.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi reklamirala?
    Znam da nije neka "zadovoljština", ali ja svaki put reklamiram ako naiđem na čudno ili pokvareno, jer je možda cijela linija u pitanju.
    Ma nisam, nije mi usput dućan.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj dmagi10 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nisam, nije mi usput dućan.
    Ne reklamiraš u dućanu, nego kod proizvođača mailom ili telefonom. Imaš na večini proizvoda broj telefona.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •