Zanima me gdje ima kineskih dućana i to na područiju Sesveta-Dubec-Dubrava?
Zanima me gdje ima kineskih dućana i to na područiju Sesveta-Dubec-Dubrava?
Imaš u Dubravi kod benzinske (kod placa) čini mi se 3-4 kineska dućana
Da se nadoštukam....
Mene ne zanimaju kineske cipele i odjeća. Zanimaju me kineski začini i namirnice. Ima li toga negdje u Zagrebu?
Mi smo prije par godina kupovali kineske i japanske namirnice i začine u Ilici, negdje oko broja 70, stvarno neznam točno broj, ali trgovina je Bio&Bio. Neznam da li taj dučan još uvijek postoji. Oni su od tada otvorili još par dučana, neznam da li im je svugdje ista ponuda imali su dosta toga.
Posljednje uređivanje od dani1 : 11.06.2010. at 08:23
Hvala, pronjuškat ću...
Za sada nabavljam te stvari (staklene rezance, soja umak i slično) u Mercatoru, ali viđala sam po inozemstvu u Europi i dalje kineske dućane koji su izgledali onak, baš ko pajzli, i u kojima je bilo svega - od kineskog porculana (rižin bod i kojekakve vaze), papirnatih lampiona, tigrove masti, čaja, štapića, wokova raznih, onih sita za kuhanje valjušaka na pari do svih mogućih namirnica.... E, da mi je tako nešto u Zg, bilo bi jako dobro...
Ah, valjda (još) nema dovoljno Kineza u ovim krajevima - to je tip dućana koji Kinezi drže za Kineze....
Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.06.2010. at 08:46 Razlog: tipfeleri
Da tak nešto nažalost nisam vidjela, a stvarno bi bilo dobro, možda se netko od njih dosjeti, možda netko od njih čita forum. Jedino neznam, možda im je kočnica uvoz takve hrane u manjim količinama.