Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Cijena sata - instr. str. j. T: talijanski

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Cijena sata - instr. str. j. T: talijanski

Koliku cijenu sata mogu očekivati za instrukcije iz stranog jezika?

Tražim studenticu za davanje instrukcija djetetu (2.đački) tijekom ljetnih praznika ...

Ujedno, imate li nekoga za preporučiti za talijanski jezik?
    Instrukcije nam trebaju da spojimo ugodno s korisnim i popunimo ljetnu dosadu ... Ako budemo zadovoljni moguć je i nastavak u sljedećoj školskoj godini jer škole stranih jezika slabo stoje s "malim Talijanima" ...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mislim da su cijene od 60 kn pa naviše

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da su cijene od 60 kn pa naviše
    tako nekako se kreću cijene
    bravo za talijanski (moja struka, nažalost, ne mogu ti ponuditi instrukcije jer nisam iz zg, a i nemam ništa slobodnog vremena uz bebu)
    mogu pitati kojeg/koju kolegu/kolegicu, ako hoćeš

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

u školi str jezka se individualni tečaj/sat kreće od 100 kn na više, a za privatno, sutdente ne znam...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    mogu pitati kojeg/koju kolegu/kolegicu, ako hoćeš
    pitaj
    hvala

važno mi je da imaju dosta materijala i da joj daju zadaću od sata do sata tipa križaljke, povezivanje slika i sl. da se malo zabavi tijekom dana

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pitam za vikend, pa ti javim drugi tjedan

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema veze sa instrukcijama, ali...

Mi smo u Italiji i E tu ide u skolu (danas gotova nastava, yay! ), krenut ce najesen u 2. razred.

Ako ti treba kakvog materijala - price, krizaljke, vjezbe i slicno - javi, mogu poslati ono sto vas zanima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super, može, ako imaš što na računalu ... Ali računaj da je ona početnik (tj. išla je u talijansku grupu u vrtić i završila prvi đački)...
    Tražila sam po netu, ali dosta su zahtjevni zadaci koji su za njihove školarce...

Imaš li kakvu internet stranicu za preporučiti s koje bih mogla preuzeti materijale?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam, imam iskljucivo skolske materijale iz predmeta "talijanski jezik i knjizevnost" - bas za prvi razred talijanske osnovne skole.
    Ali u biljeznicama ima puno zgodnih krizaljki, moram pogledati da li je donijela doma i knjigu iz talijanskog (inace knjige drze u skoli i ne znam da li ce im ih dati za kuci preko praznika, danas nisu, mozda budu kad dodjemo po svjedodzbe 22.6.) u kojoj ima puno prica (duzih i kracih) - tako da bi mogla npr. vjezbati pisanje, prepisivanje, kako se citaju pojedini glasovi - npr. ove godine su osim pisanja ucili sve glasove i pravila vezana za njih, clanove, naglaske, itd. Zavrsili su na glagolima (proslo, sadasnje, buduce vrijeme - to su tek dotakli).

I mogu ti npr. preporuciti sto im je bilo u skolskoj lektiri za 1. razred, pa mozda nadjes te knjige u knjiznici...

Uglavnom, mogu ti poslati (ali racunaj od 21.6. nadalje jer sad idemo na prvi dio ljetovanja) par "oglednih" primjeraka (uslikam pa prebacim na komp), pa procijenite da li bi vam bili zahtjevni ili ne.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Može, hvala
    Poslat ću ti mail

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

između 60-80 kn 45 min kod dobrog profesora(varira ovisno o stupnju, da li se dolazi kod vas ili obratno)..ako će ti trebati preporuka javi se na pp

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

od knjiga su ti super- ELI- ti knjizice s krizaljkicama i vokabularom, malo gramatike, oko 50 kn svaka..mislim da se zove italiano con giochi (tako nekako)- to super pali kod klinaca
    una parola tira al altra je super isto na bazi crteza (samo ne znam koliko je veliko dijete)
    esecitarsi con la grammatica od guerra edizione (također ovisi o dobi djeteta)
    ovo je na razini mog iskustva s talijanskim, inace sam profesor drugog jezika pa bi netko tko predaje tal. znao bolje reci

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja imam dosta knjiga, neke križaljke itd.
    skoro sve sam nabavila u algoritmu
    mogu pogledat što imam pa ti posudim/iskopiram ako hoćeš

instrukcije ne dajem
    i ne znam nikoga tko je preko ljeta u zg a daje instrukcije, svi su na moru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •