Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: prva čaša - koja?

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno prva čaša - koja?

s kojom prvom čašom imate najbolja iskustva? s prvim klincem sam isprobala sve moguće i s niti jednom nisam bila zadovoljna - ventili su najčešće pružali prevelik otpor, kad ih se skine, vode ima posvuda. imate li koju za preporučiti?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

najobičnija čaša.
    marge je iz nje jednom pila kad je imala samo 2 mjeseca, a od 6 mjeseci najnormalnije pije vodu iz obične čaše.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ni mi nismo bili zadovoljni ni jednom. (kršitelj koda), Nuk, Nubby, i neke one termosnice sa Disney likovima iz TL, ni jedna nije bila OK (tesko se peru, smrde na vlagu, budjaju a i ne volim plastiku). Pa smo kod kuce koristili najobicniju casu a za setnju Janu sa sportskim cepom.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Ni mi nismo bili zadovoljni ni jednom. (kršitelj koda), Nuk, Nubby, i neke one termosnice sa Disney likovima iz TL, ni jedna nije bila OK (tesko se peru, smrde na vlagu, budjaju a i ne volim plastiku). Pa smo kod kuce koristili najobicniju casu a za setnju Janu sa sportskim cepom.
    isto tako.
    osim jane sa sportskim čepom. mi smo koristili onu s običnim čepom

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moja ima nukovu kljunašicu, ali naaajviše voli običnu čašu vulgaris

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I M. je oduvijek na običnim čašama, ali kad su joj izrasli zubići počela se bila njima oslanjati na rub čaša. Dakle, svakako bolje obična plastična nego staklena. Mi smo dvaput trčali na hitnu zbog zdrobljenog stakla u ustima (i želucu).

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

joj čokolada, zdrobljeno staklo
    mi smo našoj davali razne čaše, gledali smo samo da ne bude tanko staklo. Deblje staklene, keramičke i plastične. Nismo imali problema, ali sam isto dosta pazila da se što ne dogodi. Isto su mi ljudi spominjali da djeca znaju odgristi staklo, ali moja to nije pokušavala.

Bočice s kljunom su joj kasnije došle u modu. Prvo je oponašala nas i tražila šalice iz kakvih mi pijemo, a kljunašice je počela tražiti kad je vidjela s čime ostala djeca raspolažu . Imali smo jednu u kući pa ju je dobila, a voli posuditi i dudu od sestrične premda nisam s time najsretnija. Ali zapravo to joj je gušt a redovito ipak pije iz obične.
    Posljednje uređivanje od pomikaki : 10.06.2010. at 19:24

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam bila uvjerena da su odgrižene čaše samo balkanski mit LOL
    ali onda je naša mala prijateljica odgrizla čašu i sad znam da je to realna mogućnost....
    ali, ima i plastičnih čaša

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moji nikako nisu voljeli te case sa kljunom, niti jedan...
    Ja sam uzela u Ikei plasticne case, ali ona tanka plastika i iz njih su pili. Ali ima ih svuda za kupiti. Nedugo si je mala uzela u TL Dora plasticnu casu i sada je ona glavna...
    Za van isto Jana sa cepom, manje joj se proljevala dok je pila.
    Posljednje uređivanje od ani4 : 11.06.2010. at 07:43

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Obična čaša s debljim staklom, ili npr. mala šalica za kavu, taman im stane u ruku, ili mala čaša za žesticu, debelo je staklo i mala je,...
    Kasnije smo kupili plastićnu s nacrtanim vlakićem Tomicom.
    Za van obična boca od vode.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja našoj malenoj dajem još uvijek prokuhanu vodu i zgrijanu na 30 C, ali jel to potrebno ? sad je 4 i pol mjeseca. ili da dam običnu neprokuhanu vodu sobne temperature ?

inače nije baš oduševljena s vodom, ne voli je piti, ali eto trudimo se, mic po mic.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    ja našoj malenoj dajem još uvijek prokuhanu vodu i zgrijanu na 30 C, ali jel to potrebno ? sad je 4 i pol mjeseca. ili da dam običnu neprokuhanu vodu sobne temperature ?

inače nije baš oduševljena s vodom, ne voli je piti, ali eto trudimo se, mic po mic.
    Ako je na adaptiranom, onda valjda treba... iako ne vjerujem da je potrebna prokuhana i na 30C.. čemu to?

ako je dijete dojeno, onda ne treba nikakva voda.

Isto glasam za najobičnije čaše.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

M se često zagrcnula i/ili polila kad je pila iz obične čaše (plastične).
    Pa sam isprobala savjet jedna forumašice i na običnoj flašici odrezala vrh. Rupa je velika, veća nego na kljunašicama.
    Super funkcionira.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi isto koristimo staklenu čašu najobičniju ali sa debljim staklom! I to do 6 mj. na dalje a za van Sigg bočicu!

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mi pokušavamo s plastičnom čašom ali slabo ide. U biti on uopće ne voli piti, tek sad kad je vruće povuče koji put iz kljunašice i pljune to van.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja otkad sam vidjela video dr. Newmana gdje novorođenče pije izdojeno mlijeko iz čaše, shvatila sam da nema toga što bebe ne mogu. Rezultat - chashus vulgaricus od prvog dana dohrane. S cca 10 mj. pije bez ijedne prolivene kapi.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Meni je super neka vulgaris čaša s poklopcem koji ima kljun Bebe Comfort iz TL-a. Odlično mi je što si sada može uzeti vode sama, a baš ne bude proliveno svud naokolo.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi pijemo iz obične plastične čaše. Istina, još uvijek veće količine vode završe svuda okolo, samo ne tamo gdje bi trebale, ali to brojim pod čari roditeljstva i nadam se da će nakon malo vježbe biti bolje. Staklene i keramičke šalice/čaše sam prekrižila u startu jer su mi djeca živahna i već se događalo da mi izbiju predmete iz ruke. Probale su i čudnovatu kljunašicu, ali nije bilo ništa manje proljevanja pa sam zaključila da nema svrhe.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

prolijevanja

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

tako i kod nas plasticna casa i pustim ga nesto popije nesto prolije i super probao je i na bocicu ali nije odusevljen
    ali mu se svida na bocu od Jane 0,5l ili studena boce

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •