Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 109 od 109

Tema: vracena 3 embrija , javite se .....

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Kakve sam ja sreće na kraju će mi se stvarno uhvatiti sve 3.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Kakve sam ja sreće na kraju će mi se stvarno uhvatiti sve 3.
    Mi nismo bili te sreće. Evo beta je na 15 dnt bila sičušnih 51,3 i sad opet strepimo do utorka kada vadimo još jednom. Eto vraćena 3, a postoji mogućnost da se neće uhvatiti ni 1. Nadamo se najboljem...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nismo bili te sreće. Evo beta je na 15 dnt bila sičušnih 51,3 i sad opet strepimo do utorka kada vadimo još jednom. Eto vraćena 3, a postoji mogućnost da se neće uhvatiti ni 1. Nadamo se najboljem...
    Ajme, M@att, znam da ste tužni i očajni, ali nije to baš samo sreća da se uhvate sva tri embrija, kao što je ranije rečeno - višeplodne trudnoće su uvijek bile i ostaju rizične trudnoće, rizične za plod(ove) ali i za majku, s toga se vani izbjegavaju single embryo transferom. Single embryo transfer ili transfer jednog embrija koji je odabran kao najperspektivniji nakon oplodnje svih jajnih stanica, ostatak se zamrzava........... Kod nas je sve nakaradno pa i sama srž IVF-a, oplodnja je dozvoljena ali samo maks. 3 j.s. i ako se sve tri oplode po razmišljanju našeg ministra (ne i izričito po zakonu) bi se sva tri embrija trebala i transferirati. Statistike pokazuju u Hrvatskoj porast i blizanaca ali i trojčeka nakon zakona, ali i koliko to god zvučalo kontradiktorono ujedno pad uspješnosti, procentualni pad trudnoća po započetim postupcima.................

Sreća da će uskoro izbori, sreća pa će i ovaj Ministar u zaborav, ali posjedice njegovog zakona još dugo neće iako Kukuriku ekipa obečava da će zakon mijenjati........... posljedice i štete su već učinjene, nažalost!

M@tt, držim tebi i tvojoj ženi fige da se beta ipak uredno dupla, pripremite se i na jedan i drugi scenariji............... sve je otvoreno, sve je moguće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i M@tt, koliko ste jajnih stanica dobili? PItam jer nekako brijem da Lučinger i Lana i dalje ne zamrzavaju neoplođene j.s. nego idu s manjim stimulacijama kako bi dobili manji broj jajnih stanica, kako bi što manje materijala "bacali", tako bar moj dojam, možda se varam.....................

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    i M@tt, koliko ste jajnih stanica dobili? PItam jer nekako brijem da Lučinger i Lana i dalje ne zamrzavaju neoplođene j.s. nego idu s manjim stimulacijama kako bi dobili manji broj jajnih stanica, kako bi što manje materijala "bacali", tako bar moj dojam, možda se varam.....................
    U pravu si Kadauna. Ne zamrzava Luči ništa, ne znam da li nažalost ili na sreću... Bili smo na Gonalima i dobili 6 stanica, 3 oplodili i 3 vratili eto nažalost nije baš neka beta, čekamo utorak da bi znali na čemu smo.... Ti razmišljaš otić kod njega ili...?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ne, bojim se da za mene Hrvatska i dalje nije nikakva opcija dok god je ovakav zakon na snazi....... samo pitam... pratim cijelu situaciju u HR, borim se koliko mogu ove protekle 2 godine kako bismo se čim prije riješili ovog zakona....... no tek s promjenom vlasti i odlaskom Milinovića možemo se nadati nekom pomaku...

Lučinger i Lana su vrhunski stručnjaci, no i njih sputavaju zakonske okolnosti kao i sve ostale klinike bilo državne ili privatne u HR.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ili treba imati ludu glavu kao mi pa se pouzdati kao kod lota na sreću. Išli smo po novom Zakonu, svjesni svega što donosi, također imali 3 embrija (od pet stanica) i srećom jedna beba je na putu. Srećom ovdje završava naš MPO put, presretni što smo očito dobro vozili slalom ovaj puta, doslovce.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

uh...
    nadam se da više neće raditi transfer 3 embrija.
    još uvijek sam jako tužna kad se sjetim nedavog gubitka 3 beba naše mlade forumašice

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

ja cu kratko...samo na crvenkapicino pitanje

meni su vracena 2..gotovo savrsena...endometrijum i svi ostali nalazi su bili da se samo pozeljeti moze...primio se samo jedan
    mojoj kumi su vracena 3 onako...srednje kvalitete..svi su se primili...djeca su divna,prava .zdrava...mada oni u familiji imaju puno blizanackih trudnoca...bas puno...Mada su joj predlagali da kasnije makne jedan plod...posto je bas ona sitna zena,nezna..ali nije htjela...porodila se u 36 nedelji
    tako da tu ima dosta faktora koji odredjuju koliko ce ih ostati..Bozije...sudbinske...nije vrijeme da se sad mozga o tome...bit ce ono sto mora biti
    Ti se samo opusti...bice ono sto mora biti...samo se opusti

Zelim ti da sve bude kako najbolje treba biti....da budes najsretnija majka na svijetu

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •