-
vidolly, neću te plašiti, ali moraš napraviti sve potrebne pretrage da se otkrije o čemu se stvarno radi.
Šećer od 13.5 mmol/L nakon obroka neprihvatljivo je visok, ne samo u trudnoći nego i inače.
Razumijem da imaš fobiju od igala, iako ćeš vjerojatno čuti komentare o tome da si "razmažena" itd. Objektivno govoreći pikanje nije nešto jako strašno, ali fobije znaju zakomplicirati život i onima koji za sebe misle da su jako hrabri/snažni/nerazmaženi/whatever, to se jednostavno događa. Pokušaj naći načina da nadvladaš svoju nelagodu od bockanja, traži pomoć.
Moguće je da će se tvoje glikemije moći održavati normalnima uz odgovarajuću prehranu, ali moguće je i da će trebati uključiti neku dodatnu terapiju. Stvar je u tome da ti još nemaš pravu dijagnozu, pa je zato teško išta prognozirati.
Ako će ti nešto značiti, ja sam u trudnoću ušla s dijabetesom koji je trajao 20 godina, uz neke dodatne komplikacije. Istina je da sam morala usko surađivati s liječnicima, ali nisam puno ležala u bolnici. Rodila sam zdravo dijete u terminu.
Sretno, drži se
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma