Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: secer u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ma Nimrod ne ustrucavaj se... pa na greskicama se uci ... ma nema veze cijenim tvoj trud i svaku ric napisanu na ovom topicu....

evo jutros san krenila sa urinokulturom i vadila san jutros opet krv... maloprije uzela nalaz i glukoza 6.3 nakon dijete od par dana moran priznat da sam presretna... al vidit cemo u cetvrtak ogtt i tromjesecni profil glukoze.... nakon toga idem kod dijabetologa sa svim nalazima pa cemo vidit koja me terapija slijedi...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj vidolly prvotno napisa Vidi poruku
    ma Nimrod ne ustrucavaj se... pa na greskicama se uci ... ma nema veze cijenim tvoj trud i svaku ric napisanu na ovom topicu....

evo jutros san krenila sa urinokulturom i vadila san jutros opet krv... maloprije uzela nalaz i glukoza 6.3 nakon dijete od par dana moran priznat da sam presretna... al vidit cemo u cetvrtak ogtt i tromjesecni profil glukoze.... nakon toga idem kod dijabetologa sa svim nalazima pa cemo vidit koja me terapija slijedi...

a kod kojeg si dr.?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kod dr Majića u Omiškoj ulici (na gripama) ... i da ti buden iskrena nisan bas zadovoljna...

a ti?

nego, sutra cu imat nalaze pa cu se malo vise natipkat.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure jedno pitanje evo danas sam 12+1 počela sam malo obilnije obroke uzimati naravno uz to da pazim što uzimam (ali ipak ne strogo ovako kao vi) i danas mi je za ručak šećer (nakon 2 sata) bio 5,0, a nakon večere 5,2 ja sam stalno u nekom strahu da je to malčice puno ili se ne trebam ništa zabrinjavati??? Idem uskoro u svog dijabetologa (endokrinologa) pa ću ga pitati, ali eto da vidim šta vi mislite??

hvala i pozz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •