Čestitam od!
![]()
Čestitam od srca cijeloj obitelji!!!!![]()
Izmamila si mi suze, setila sam se nas i naseg pronalaska
Cestitam od srca, jako sam sretna zbog vas![]()
Tek sam sad vidjela ovo
Čestitam od srca !!!
![]()
<3
Čestitam od srca![]()
Tek sad vidjeh ovu prekrasnu vijest,
divno, prekrasno,
ČESTITAM!!!!!!!!
Ne zamjerite što nisam pisala, i blog čeka već više od dva mjeseca da napišem koju riječ...
Toliko je toga što bih mogla pisati, da jednostavno ne znam što odabrati.A pisati sve što bih htjela, jednostavno, ne stignem. Ako vam kažem da curicu zovem Zvrkica
, bit će vam jasno... Sićušna je, ali je svugdje ima. U stvari, sad je već manje sićušna nego što je bila kad je došla doma, u tri mjeseca je narasla čak 6 cm!
I čini mi se da je od bebe postala mala curica. Prije desetak dana sam skužila da su ona mala bucmasta okruglasta stopala i bucmaste šakice netragom nestale, izdužile se i prestale biti onako posve bebaste.
Kad smo se pronašli, njezin staž hodačice se mjerio tek u danima, svaki čas je bila na guzi (srećom, pelena amortizira takva "spuštanja") a sada jurca, prema nalazu fizijatra, pravilnog hoda, spuštenih ručica, gazi na puno stopalo. I od djetešca kojemu smo čuli glas samo dva puta (osim kad je plakala) dok nije s nama došla doma, imamo malu brbljavicu. Doduše, osim mame i tate, dio toga nitko ne razumije...
Naša beba se promijenila, mi smo se promijenili. Cijeloj našoj obitelji život se posve promijenio... Dok se nismo pronašli, imala sam jedno Sunce, sad imam dva.
A svake večeri molim da i naše dijete osjeća nas dvoje kao svoja dva Sunca. Da je bila sretna prethodnog dana. I da će biti sretna sljedećeg. Jer svakoga jutra kad nas vidi ona je sva u osmijehu...
![]()
Puno puta mi je na pamet padala čokoladina tema o čudima koja se OPET događaju. A nisam vjerovala da bi se čudo OPET moglo i nama dogoditi...
Iza mene su tri mjeseca nevjerice. Bez obzira na sve simptome koje sam imala, točno "po propisima", proživjela sam ih i dalje ne vjerujući, ili, u najboljem slučaju, vjerujući napola. Iza mene su i tri mjeseca zabrinutosti i straha, ali toga se nisam riješila, vjerojatno niti neću... Kao što nisam imala hrabrosti izgovoriti gotovo ikome, još sam manje imala hrabrosti to otipkati... ali danas skupljam hrabrost i napisat ću... da u mom trbuhu raste beba. Zvrkica će dobiti seku ili, vjerojatnije, bracu!
I sad nakon što sam ovo otipkala i na blogu i ovdje, čini mi se da sam počela vjerovati.![]()
Posljednje uređivanje od Shanti : 16.09.2011. at 13:35
Čestitam i puno sreće za dalje, trebalo mi je vremena da uopće shvatim ovaj tvoj post, koliko je oprezno pisan, opet, čim se spol vidi, mislim da se može pisat s malo većom sigurnosti! Kako danas sam išla na tvoj blog i htjela ti komentirat koji si lijepi entry napravila (onaj o biološkoj mami).
Bemu misha, shanti, ti si voda na mlin onima - opustila se, posvojila i eto. Zezam se... znaš ti mene, u dušu, skeptika i realistu... volim te puno i sve najbolje vam želim!
predivna, prelijepa, prefenomenalna vijest!!!!!! cesstitam od srca
Čestitam od srca!
I nadam se da ću uskoro pročitati i priču, i o samom putu do vaše curice, i o prvom kontaktu (ako već negdje postoji, molim link).
![]()
oh draga Shanti čestitke svima od srca i tom biću što je dobilo krasnu mamu.
Uživajte u svojoj sreći i sada vam želim da se u opuštenoj atmosferi desi braco ili seka
![]()
![]()
![]()
![]()
najlijepše čestitke!!!!!!!
Čestitaaam odna vašoj princezici!
Čini se da ipak sve dolazi na svoje i to i nas druge drži..
Ako budeš mogla i htjela, daj samo koju riječ kako je sve prošlo, nama koji žedno čekamo ovakve sretne svršetke..
Do tada, uživajte konačno u troje!![]()
Ajme draga moja koja prekrasna vijest, plačem od sreće zbog Vas, divno, divno ma šta da kažem, divno i divno.
Draga moja od srca vam želim svu sreću ovog svijeta sa vašom malom princezom i uživajte skupa.
Jedva čekam priču
Čestitam od srca......ovo je nešto predivno![]()
Od srca čestitam!
evo ja vec vjecnost buljim u ovaj kvadrat i sve sto ti napisem mi zvuci kao klise i premalo !!! Rijecima ne mogu opisati koliko si me odusevila sa ovim!!!
MAMA cestitam ti od srca
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam sretna
Ljubim vas ljubim vas ljubiiiim vas!!!!!
Draga Shanti,čestitam od srca tebi i tvom suprugu,uživajte u sreći!!!!![]()
čestitam
ova vijest je nešto najlijepše što sam u zadnje vrijeme čula, naježila sam se i rasplakala od sreće![]()
Draga moja Shanti,nema tih rijeci kojima mogu opisati moju srecu kada sam vidjela (tek sada) ovu temu!!! Davno je to bilo, ono sve na podforum PZ...ali uvijek si mi bila i ostala u srcu..i zato sada placem od srece za tebe!
Cestitam ti draga cestitam od svega svega srca! Zelim vam sve najnajnajlijepse u troje, draga mamice! Tebi i TM i vasoj curici veliki zagrljaj i pusica! Moralo je tako zavrsiti! Presretna sam za vas!
čestitke od srca!
i lijepo molim bar malp detalja!
draaagaaaa! pa čestitam! divno, divno! predivno! sretna sam zbog vas! ljubi svoju curicu, mama!
draga mama Shanti, čestitam ti od srca!!!!!![]()
Nisam se na Rodu javljala "sto godina", čak sam i pass zaboravila (morala sam ga obnoviti). Danas kad sam pročitala tvoju vijest jaaaako sam se obradovala.
Jednom sam pročitala tvoje priče na blogu i zapamtila sličicu ove "divlje" curice s prekrasnim smješkom, sve me to jako dojmilo (mislim da smo si jednom slale i pp).
Od srca ti čestitam, zaslužila si svaki trenutak koji ćeš provesti sa svojom djevojčicom. Ljubi je, grli je...... i uživajte!
Cestitam od srca!!!
Tacno znam kako se divno osjecas
Veoma mi je drago zbog tebe!![]()
Blago toj vašoj djevojčici, kakvu divnu majku ona ima!
Čestitke i sretno!
Draga Shanti, uživaj u roditeljstvu! Uživajte u vašoj kćeri!
ajmeeeeod sreće
draga moja, od srca ti čestitam
ne mogu ti opisati koliko si me razveselila
neka vam je sva sreća svijeta![]()
o, Shanti
za Zvrkicu, stvarno je Sunce
a ne sumnjam da i ona tako gleda vas
Draga Shanti od srca čestitam! Uživajte u svojoj curici, i ona u vama![]()