Vidjela sam negdje medu starim topicima da postoje slatke maice za bebace sa natpisom "Addicted to mums milk". joj..tak su latke. Da li se mogu i gdje nabaviti?
Vidjela sam negdje medu starim topicima da postoje slatke maice za bebace sa natpisom "Addicted to mums milk". joj..tak su latke. Da li se mogu i gdje nabaviti?
moci ces ih kupiti na Rodinoj rasprodaji, 3. 12. u Tvornici![]()
Jupi!!!!
ivarice, jel moze narudzba postom? koje su boje? ima li jos sto za male, male kikice, osim addicted?
ima li novih "poruka" (imamo vec "cudo(viste)" i "djeca su mali ljudi")?
i mi bi, i mi bi!!! :D
i ja bi. postom.
kud svi tud i mali mujo... i ja bi!!!![]()
ok, hvala, cujemo se nakon rasprodaje
evo, rasprodaja je prosla, a kako vidim da ima vise zainteresiranih - dizem topic da vidimo sto je ostalo.
nisam mislila da cu se sloziti s onim zabranama rada nedjeljom, ali ....![]()
Drage rode,
Na rasprodaju smo stigli jako kasno pa nismo ulovili majicu koju smo htjeli![]()
Mogu li ovim putem naručiti Addicted s dugim ciklama rukavima veličine 68 i/ili 74?
U Zg sam pa mogu doći i u Rodu po nju.
Hvala
evo, danas je ponedjeljak, pa ga opet dizem. radni narode.ivarica prvotno napisa
sorry, nisam mogla odoljeti...![]()
draga ivarice,
pliz pliz pliz i ja bi jednu majicu - već molim po neznam koji put. trenutna veličina je 80, dugi rukav, za frajera jednog malog...
šaljnem ti adresu na pp...
Na rasprodaju nisam stigla..pa ako je sto ostalo..broj 74 ili 80 ( eh, sto su ti dojena djeca..sa 5 mjeseci broj 80...74 puca po savovima :shock: )
Gdje se mozemo javiti glede tih majcica?
i ja bi i ja bi!!
nego,kako do maica??
i mi bi majce
negdje sam bila stavila popis....
jako malo ih je ostalo
a di je popis...?
i ja bi jednu..
Popis je na podforumu "kamo s ovim?", pod topicom imena "rodin web shop"...da ne stavljam sad link, sorry za ovakav "path"![]()
Uglavnom, za male kikače nema više (i mi ostali bez) :/ .
Ivarica,
kad bi majice svih veličina i natpisa mogle opet biti u prodaji?
nema nista novog za kupovinu? mozda neka slatka "addicted" u broju 74...?
majice su u tisku, spremaju se za Rasprodaju.
Ja sam iz Varaždina i, naravno, i mi bi majicu. Kad bude Rasprodaja i na koji način bi mogli dobiti majicu a da ne idemo u Zagreb?
Gdje se uopće održava rasprodaja? Nismo još bili pa bi možda i mogli doći pogledati.
zagreb vam nije daleko, a rasprodaja je idealna prilika za jeftino kupovati i upoznati se s rodinim aktivnostima![]()
sljedeca (proljetno-ljetna) je u ozujku, a obavijest ce biti na forumu i nasem portalu najkasnije do kraja sljedeceg tjedna
Hvala na odgovoru.
a šta s nama koji smo daaaaaaaaleeko od ZG
da li bi mogli kako doći do koje majice pliz
I ja bih jednu pošto smo se skroz navikle na ciku. Jučer bili na pregledu i Ela dobila kilu za tri tjedna na maminoj ciki. Sad mogu zbanđat MM-a svaki put kad mi veli ...''Ona je gladna!'' Pročitao ''dojenje na zahtjev'' samo ne na njegov![]()
Hoću zvat telefonom za majicu?
cure, javljam da primam vase pp-ove, ali nemam vremena svakoj pojedinacno odgovarati.
sve zelje su zapisane, i cim napravim listu sto ima, javljam se.
Za vas koje niste u zg, mogu poslati postom. Izvan Hr. nazalost ne saljemo (pa onda najbolje sjetiti se koga imate ovdje, da mu mogu poslati).
A kako mogu doći do onih malih Rodinih knjižica?
joj, Romina...
pa mi to dijelimo šakom i kapom!
što nisi rekla?!
bilo mi je maloimam doma kutak sa Rodinim letcima,a fale mi ovih par novih
Drage moje ja bi isto rado majicu, kako da to izvedem?
tako da pronađeš nekog prijatelja u zagrebu koji će ti kupiti i predati na prvom viđenju.
inače je poštarina cca 25kn, pa ne znam koliko ti se isplati.