Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Vaše mišljenje

Datum pristupanja
    May 2010

Početno Vaše mišljenje

Inače su mi ciklusi 28 do 33 dana. Zadnja M mi je bila 24.4.,a "čin s mogućim posljedicama" 14. 5.
    Budući da sam imala (i imam) dosta simptoma trudnoće,da mi kasni i da imam onaj feeling, napravila sam prije dva dana 8popodne) test (clear blue) i bila je jedva mikroskopski vidljivi plus, prije dva dana (1 step, intim plus) negativ. i danas ujutro sign in također negativan.
    Koje je vaše mišljenje na ovo....jesam li ili nisam trudna?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I jesi li? Ili nisi?

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja bi rekla da si trudna jer je i meni plusić bio jedva vidljiv. A,sada budući da je prošlo tebi puno vremena pa javi konačni rezultat!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedan određeni broj trudnoća nažalost završi vrlo vrlo rano i to je obično slučaj kad je test jedan dan pozitivan, a nakon toga negativan (ili uslijedi menstruacija).
    velika većina žena tako nešto uopće ni ne skuži, menstruacija kasni par dana i to je to.
    inače je to dosta uobičajeno, mislim da sam negdje čitala da svaka žena par puta u životu ima takve vrlo rane spontane pobačaje, ali ni ne zna za njih.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ne bih te htjela razočarati, posebno zato jer život uvijek iznenadi - no, to me previše podsjeća na moja "hvatanja za slamku". Ugledam plus koji je jedva vidljiv, testiram dalje, a ono ništa. I tako xy puta... U obje moje uspješne trudnoće plus je bio velik ko kuća i vidljiv iz aviona... Zapravo ti je najbolje opustiti se i pustiti da "Onaj Gore" odradi svoje Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    jedan određeni broj trudnoća nažalost završi vrlo vrlo rano i to je obično slučaj kad je test jedan dan pozitivan, a nakon toga negativan (ili uslijedi menstruacija).
    velika većina žena tako nešto uopće ni ne skuži, menstruacija kasni par dana i to je to.
    inače je to dosta uobičajeno, mislim da sam negdje čitala da svaka žena par puta u životu ima takve vrlo rane spontane pobačaje, ali ni ne zna za njih.
    istina, potpisujem iz iskustva.

a.k. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja bih na tvom mjestu otisla kod ginekologa provjeriti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •