-
-
evo jedino sto znam iz vlastitog iskustva i to ti mogu reci da sam rodila svu djecu mijesec dana prije termina a decki su tako da vjerujem da prenosenje nema bas neke veze sa spolom.a svog zadnjeg sina sam iz rodilista iznjela u pamucnom odijelcu,kapici i sjedalici nisam ga bundala jer je bilo jako vruce isto ljetna beba pa eto ako ti to sto pomaze super
-
U kratkim crtama, osobno iskustvo - danas mi je termin za jednu malu curicu i ne pokazuje nikakve namjere da još izađe. :D To mi je druga trudnoća... Prvu (sina) sam prenijela gotovo puna dva tjedna.
Inače, ne vjerujem da bi prvorotkinje trebale roditi prije termina, osim ako iz nekog razloga nije već prije počelo otvaranje. Koliko sam čula u rodilištu i po ambulantama, najčešće su skroz zatvorene do samog kraja i to kod njih ide malo teže... Sretno
-
moje iskustvo-rodila curicu 40+4,dečka 40+5.
-
Nema to veze sa spolom...Ja sam prenjela i dečka i curku...
A znači prenjela sam i prvo i drugo, pa i ovaj drugi mit u vodu pada...
A gle, teško je reći u čemu da bebu nosiš van s obzirom na ovo vrijeme vani. Mi smo izašli van 21.08. Tada je bilo vruče. Izašla je u bodiju kratkih rukava, kratkim hlačicama i tankim končanim čarapicama. Kapicu smo stavila do auta i skinuli u autu, stvarno je bilo pakleno. A isto je bila končana i s rupicama.
Posljednje uređivanje od ana.m : 22.06.2010. at 23:09
-
Prvog dečka rodila dan prije termina
Drugog prenjela 12 dana, bila otvorena od 38-og tj 3 cm al malac nije htio van
-
nema to baš nikakve veze sve je individualno, zna beba kada će van 
rodila sam mlađeg sina u ljeto i obukla body, čarapice, tnku kapicu, hlačice i u jastuku domeka.
sretnooooooo!!!!!!!!
-
Nema pravila..neke su otvorene dugo pa prenesu, neke ne budu uopće otvorene pa roide prije termina...sve su to procjene i ne znače puno 
Z aiznjet bebu, tanki bodi i tutica i dovoljno je...ako bude hladnije pokriješ bebu dekom..
-
rodit cu decka 24.7.
. prvog sina rodila na termin..
-
Mis mo obojicu iznijeli u autosjedalici. Nije baš bilo ljeto, ali je bilo 25 stupnjeva.
-
Ja sam svoju curu rodila tjedan dana prije termina i do dana poroda sam bila čvrsto zatvorena!
Moja seka je rodila 4 dečka i svi su rođeni prije termina (4 tj, 3 tj i 2 tj). Frendica je prenijela sina 10 dana, a druga je prenijela obje kćerke isto 10-tak dana. Mislim da to nema ama baš nikakve veze sa spolom. Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma