Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Treba mi savjet

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ej ivanam-evo i ja imam slićan problem sa svojim sinčičem,rodila sam ga sa 4350 i dug 52 a prije 3 dana je navršio 4 mjeseca i teži 5900s tim da je u zadnjih bjesec ipo dana dobio samo 350 grama.ali je narastao 5 cm tako da je predug za svoju dob 67 cm-doktorica mi je savjetovala vočne kašice ali ja je ne slušam-ne želim još-ali iskreno i ja sam već luda jer mi odbija dojku ako pojede to je premalo i izgleda ovako-ume pa pusti uzme pa pusti pa onda a guuuuuuuuuu pa malo liže.i s obe stane uglavnom ajme-izdajanje mi ne ide-nece izlazi mlijeko možda 10-tak mililitara i on to na bocu smlati.INACE JE HIPERAKTIVAN VRTI SE PREKO CJELOG KREVETA S LEĐA NA STOMAK I OBRNUTO.Evo što mene brine-primjecujem da mi se kolićina mlijeka smanjila i neznam može li ponovno nadoć-neka mi netko odgovori,preovat cu sintocinon sprej bar da postojece mlijeko lakše izadje-zašto pitammože li se kolicina ponovno mpojavit -evo zašto-nemojte me izvikat-ali jućer sam mu provala dat adaptirano i pojeo je 50 mililitara-ne želim to jer ga baš želim dojit-luda sam za njim,i iman osjecaj koda ko mama ne vrijewdim kad ga ne mogu dojit a nisam ga ni rodila prirodno tako da mi je dojenje ostalo jedino zbog cega se osjecam dobro-ajde sad vi meni pomozite-mali je užasno grintav,ćini mi se da ga i muće zubi,sve grize a i vruce je-što da radim da dajem adaptirano iliu da nastavim ali bojim se dA JE GLADAN

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj 80hope prvotno napisa Vidi poruku
    i iman osjecaj koda ko mama ne vrijewdim kad ga ne mogu dojit a nisam ga ni rodila prirodno tako da mi je dojenje ostalo jedino zbog cega se osjecam dobro-ajde sad vi meni pomozite-mali je užasno grintav,ćini mi se da ga i muće zubi,sve grize a i vruce je-što da radim da dajem adaptirano iliu da nastavim ali bojim se dA JE GLADAN
    draga 80hope, daj nazovi sos telefon, bit će ti lakše! ko što cure vele stvarno ti mogu pomoći da se ne brineš oko dojenja

a, ja bi ti samo dodala, nemoj se osjećat loše, pa ti si mama prekrasnog bebača i nije bitno kako si ga rodila, RODILA si to je najbitnije i uživaj u ovom prekrasnom poklonu, TO ŠTO SI MAMA!
    pa i čak onda i kad plače, jer mora plakat (kak će ti inače reć da mu nešto smeta? ) i kad je grintav - to je skrooz normalno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •