ej ivanam-evo i ja imam slićan problem sa svojim sinčičem,rodila sam ga sa 4350 i dug 52 a prije 3 dana je navršio 4 mjeseca i teži 5900s tim da je u zadnjih bjesec ipo dana dobio samo 350 grama.ali je narastao 5 cm tako da je predug za svoju dob 67 cm-doktorica mi je savjetovala vočne kašice ali ja je ne slušam-ne želim još-ali iskreno i ja sam već luda jer mi odbija dojku ako pojede to je premalo i izgleda ovako-ume pa pusti uzme pa pusti pa onda a guuuuuuuuuu pa malo liže.i s obe stane uglavnom ajme-izdajanje mi ne ide-nece izlazi mlijeko možda 10-tak mililitara i on to na bocu smlati.INACE JE HIPERAKTIVAN VRTI SE PREKO CJELOG KREVETA S LEĐA NA STOMAK I OBRNUTO.Evo što mene brine-primjecujem da mi se kolićina mlijeka smanjila i neznam može li ponovno nadoć-neka mi netko odgovori,preovat cu sintocinon sprej bar da postojece mlijeko lakše izadje-zašto pitammože li se kolicina ponovno mpojavit -evo zašto-nemojte me izvikat-ali jućer sam mu provala dat adaptirano i pojeo je 50 mililitara-ne želim to jer ga baš želim dojit-luda sam za njim,i iman osjecaj koda ko mama ne vrijewdim kad ga ne mogu dojit a nisam ga ni rodila prirodno tako da mi je dojenje ostalo jedino zbog cega se osjecam dobro-ajde sad vi meni pomozite-mali je užasno grintav,ćini mi se da ga i muće zubi,sve grize a i vruce je-što da radim da dajem adaptirano iliu da nastavim ali bojim se dA JE GLADAN