Pomikaki da ti objasnim to što mislim pod smanjenom količinom mlijeka... npr. jučer i danas baš nije bila previše voljna cicati,tj. pojela bi koliko joj je bilo dovoljno i automatski imam osječaj da ima manje mlijeka kada bi htijela više, guta u prazno, ne čuje se onaj zvuk kao da guta tekučinu,koji inače čujem.Ima dana kad jako lijepo jede i kad se probudi dva puta po noći i onda ima mlijeka, vidim kako su mi cice pune.
Dva dana da manje jede i ponuda potražnja se opet smanji, i onda dođe podoj pred spavanje i kada bi htijela više pojesti nema dovoljno, nemam onaj feeling da su cice pune. neznam dali sam to dobro objasnila.
Problem broj dva je taj da mi desna cica šteka sa proizvodnjom, oduvijek, i neznam kako da to riješim,uvijek ima manje u njoj, i imam osječaj da teško izvuče ono kasnije mlijeko iz nje, kad prestane teći, dali su ti kanalići drugačiji pa mlijeko slabije ide, ili šta drugo neznam.
Meni se ta ponuda-potražnja još nikako nije ustalila a kada će......dont know. Znam da mlijeko ne može nestati preko noći, ali kada bi bar bilo u dovoljnim količinama.