Drage sve,
Danas sam primjetila da moja Ela ima sukrvavi iscjedak iz piše :?
Što da radim ? Da odem do dr. ? Stara je 4 dana.
Thnx
Drage sve,
Danas sam primjetila da moja Ela ima sukrvavi iscjedak iz piše :?
Što da radim ? Da odem do dr. ? Stara je 4 dana.
Thnx
Ako je iscjedak vaginalni- ne moraš! To je vjerojatno kao mini menstruacija zbog tvojih spolnih hormona koji su joj prešli kroz posteljicu. Nije baš često, ali se viđa. Proći će samo od sebe.
To je vjerovatno zbog tvojih hormona (od trudnoće). Iz istog razloga se bebe rađaju sa lagano otečenim sisicama.
Ali ako si baš zabrinuta, bar nazovi pedijatriju pa pitaj.
hvala vam, čekat ću do sutra pa zovem dr. ako ne prestane
I mi smo imali krvavi iscjedak u rodilištu, prestalo je dok smo izašli iz rodilišta ( bili 7 dana radi žutice), sisice su bile otečene više od mjesec dana, skoro dva, sve radi mojih hormona pa su se pojavili i prištići na licu. Ne zabrinjavaj se, ali naravno, radi svog mira nazovi dr.
Bok forumašice i forumaši,
imam problem. Uočila sam sinoć nekoliko krvavih kapljica na gaćicama moje kćeri (3 god. !!!!!!)- a nije iz stolice!!!! Ima li netko neko slično iskustvo? Ja sam već luda , a Reganica nam radi tek poslijepodne?
Molim Vas
s obzirom da ima tri godine, mislim da to ne smiješ zanemariti, otiđi popodne u dr.carpe diem prvotno napisa
Smiri se, i njoj može biti nešto hormonsko ili nekakva upala, čak i od bubrega, a ne mora biti ništa strašno. Djeca se nekada znaju sama ozlijediti nehotice.
Kod malih beba je sasvim izvjesno da je to ono što su cure gore navele i imaju skoro pa sve curice. Uz im mogu biti otečene sisice, i curama i dečkima
A može se dogoditi da je i jednoj i drugoj puknuo himen i da stvarno imaju svoju prvu menstruaciju...Ako je to to, ne brinite, do puberteta se neće ponoviti, ali za bilo koje krvarenje bi bilo dobro da klinke pogleda doktor da vidi o čemu se radi.
I da se ne pitate kako mama dva dečkića sad tu soli pamet - imam čak dvije prijateljice kojima se to dogodilo - jednoj s mjesec i nešto, drugoj s par godina, mame ih prestravljene odvele doktorima koji su se slatko nasmijali nakon pregleda i rekli 'Gospođo, vaša djevojčica je postala žena'![]()
![]()
Hvala MajaMajica, hvala Anči,
pa zar je to moguće? mislim to s himenom. Za to stvarno nisam još čula!!!! Zar je moguće tako rano? ne znam bih li više voljela da je himen ili neka upala. Bilo kako bilo, popodne smo kod dotkorice.
hvala curke još jednom
Pa na ovo se moram nasmijatiAnči prvotno napisa
![]()
Bolje da je himen nego upala zar ne?Ovo prvo ne pretstavlja nikakvu opasnost za dijete a upala je ipak bolest.
carpe, jeste bili u dr.? što je rekao?
Bok MajaMajica,
vidim da se brineš- hvala. da, bili smo jučer kod dr. Jutros smo odnijeli mokraću na pregled, pa bumo vidli. Pregledala ju je doktorica i sumnja da se vjerojatno ogrebala noktićem ( uočila je naime nekakvu malu ranicu- iako je ja moram priznati nisam vidjela- ni prije ni poslije pregleda), ali smo za svaku sigurnost dali i mokraću pregledati. Nalazi su gotovi oko 13:00, pa sad čekam.
hvala još jednom na brizi![]()
javim ja rezultate nalaza ( za sve mame malih curica, da ne prolaze ono što sam ja prolazila jučer a i danas )- nadam se da nije ništa opasno!
carpe diem, držimo vam fige moja curica i ja
pozdrav, držite se