Stranica 25 od 33 PrviPrvi ... 152324252627 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 1639

Tema: Lchf/ paleo/primal - prehrana

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
    treci dan. prodala bi bubreg za recimo kroasan, sa cokoladom
    citajuci vas i clanke i blogove po netu nekako mi je ono sto sam i prije znala postalo kristalno jasno, tako da je sa bijelim secerom i bijelim brasnom gotovo i s tim nemam problema. super mi je bio osjecaj kad sam prosla kroz ducan za desetak minuta i kupila samo prave namirnice.( a sve vise toga cu kupovati od lokalnih malih bio proizvodjaca)
    ali dijeta i mrsavljenje e tu mi nis nije jasno. JA znam da se ja ne krecem dovoljno (danas sat vremena setnje, ali sam sa curama svaki kamen prevrnula).tak da se bojim previse masti i imam osjecaj da cu ja biti prva ovdje koja pise kak se udebljala na lchf-u.
    danas je bilo ovako: pola avokada i paradajz, crni caj sa malo mlijeka za dorucak.uzina komadic tvrdog masnog sira, za rucak sataras (povrce je domace i taj sataras je slatki) na zlici pacije masti malo grana padano i jedno jaje, tijekom popodneva sam pojela mozda desetak badema i za veceru zdjelica juhe i malo govedine iz juhe sa paradajzom. nisam bila pretjerano gladna, ali nisam ni sita .meni se ne cini da ja sa ovom kolicinom hrane mogu smrsaviti
    Bome bih ja sa takvom koooooooolicinom hrane gubila sigurno kilu tjedno ( i bila gladna). Ovo ti je i po unosu kalorija ispod 1800 ( ovako na pamet) tako da stvarno ne moras brinuti oko pretjeranog unosa ( iako se kalorije u pravilu ne broje, samo iznimno ).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Bome bih ja sa takvom koooooooolicinom hrane gubila sigurno kilu tjedno ( i bila gladna). Ovo ti je i po unosu kalorija ispod 1800 ( ovako na pamet) tako da stvarno ne moras brinuti oko pretjeranog unosa ( iako se kalorije u pravilu ne broje, samo iznimno ).
    Ovo je zbilja malo hrane, meni bi to sve stalo u jedan obrok

baš me žicao frend da mu napišem što sam danas jela pa evo za usporedbu;

doručak - 3 tanke šnite budjole, kozji sir, tvrdi sir, 1 veliki krastavac svježi, šaka cherry rajčica
    do ručka - šaka indijskih oraščića, kruška iz vrta, nektarina iz frižidera
    ručak - 1 manji šnicl od pilećeg filea, složenac od patlidžana, tikvice, luka, paprike, cherry rajčica i malo ribanog sira, sve sirovo poslagano, posipano sirom i maslacom i zapečeno u pećnici
    večera - domaći svježi kravlji sir i vrhnje

i maloprije - šaka oraha sa žlicom-dvije meda

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pa kad ja ne vjezbam
    idem sad konzultirati onaj drugi topic i odradit neki kakoseonozove joga meltdown ili slicno
    joj joj rodin forum di me nadje
    jel prolazi aceto?

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ja ne vjezbam uopce i zbog okolosti trenutno ne stignem imati neku fiz.aktivnost. Ali ujutro doruckujem (vagano - tocno) 50 gr pancete, 30 gr brie sira, 10 cherry rajcica i oko 200 gr punomasnog ili malo manje grckog jogurta. Nakon takvog dorucka ja sam se u 18 prisilila rucati jer mi se vise nije dalo cekati glad (200 gr govedjeg ombula i 120 gr zelene salate). Oko podneva sam utamanila 5-6 smokva dok sam ih brala. I usput popila bar 3 l vode. I mrsavim. Po mom kratkom iskustvu kljucan je solidan dorucak a meni konkretno najbolje drzi panceta iliti slanina.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je ova tema super dosla kad je mm odlucio na LC dijetu (neku svoju varijantu) da dobijem ideje sto sve moze jesti. I stvarno su mu kile krenule jako dobro dolje... Ja sam mu pruzala malo moralne podrske prva dva tjedna (bila sam uvjerena da ja necu mrsaviti) ali kako sam isto izgubila skoro dvije kile morala sam se vratiti ugljikohidratima. Ne znam je li dugorocno zdravo ali i njemu kao i vama kile idu dolje bez izgladnjivanja i mjerenja kolicine hrane, naravno nije da pri tome jede mast zlicom

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sophie, ja sam krenula s ovakvim rezimom prehrane dok sam lezala u krevetu s nogom u gipsu, dakle - nula aktivnosti, i skidala pola kile tjedno bez problema...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da li unosis dovoljno masnoća? Provjeri. Masnoće su ključne za hormonalnu ravnotezu.

e to je moguce, probat cu malo pojacat, hvala

meni je prije ovoga ciklus bio ok, taman mi se namjestio u zadnjih par godina, prije dok sam bila mrsava mi je uvijek kasnila m. eto, neka korist i od te debljine, barem sam uvijek znala kad ce mi doc

al sad cu ja to sredit, ocito i ja premalo jedem

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jel doručak tako jako nužan?
    jer ja ne doručkujem, već godinama
    ok, ponekad vikendom doručkujem
    naprosto ujutro nisam gladna, pogotovo ako ne večeram kasno
    nije valjda da moram jesti ako nisam gladna

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    jel doručak tako jako nužan?
    jer ja ne doručkujem, već godinama
    ok, ponekad vikendom doručkujem
    naprosto ujutro nisam gladna, pogotovo ako ne večeram kasno
    nije valjda da moram jesti ako nisam gladna
    Ne, nije uopće nužan. Naprotiv, kada se prebaciš na korištenje vlastite masti za energiju često je slučaj da uopće nisi gladan ujutro. Idealno je jesti kad si GLADAN, ne kada imaš naviku jesti. U tom svjetlu, ako ti se ne jede ujutro, nemoj

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    e to je moguce, probat cu malo pojacat, hvala

meni je prije ovoga ciklus bio ok, taman mi se namjestio u zadnjih par godina, prije dok sam bila mrsava mi je uvijek kasnila m. eto, neka korist i od te debljine, barem sam uvijek znala kad ce mi doc

al sad cu ja to sredit, ocito i ja premalo jedem
    Ubaci orasaste plodove na dnevnoj bazi i sjemenke ( suncokret, buca, sezam ) , to je lak nacin unosenja dobrih masnoca.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nije uopće nužan. Naprotiv, kada se prebaciš na korištenje vlastite masti za energiju često je slučaj da uopće nisi gladan ujutro. Idealno je jesti kad si GLADAN, ne kada imaš naviku jesti. U tom svjetlu, ako ti se ne jede ujutro, nemoj
    Ovo je istina, a i povezano (barem što se mene tiče) sa emocionalnim jedenjem.
    Naime, malo više od tjedan dana sam na LCHF i ujutro preko tjedna ne jedem do negdje 11,popijem samo kavu sa vrhnjem.
    Prije sam već u 9 osjećala glad i ogromnu prazninu u želucu.
    Sada toga nema.Ali u podsvijesti mi je ostalo ono "dosadno mi je, nervozna sam, mogla bi nešto prigristi" Onda se zapitam, da li stvarno osjećam glad i osjećam da mi želudac to ne traži nego "glava".
    Jučer sam gablala špek, jaja, paradajz i papriku negdje oko 11, nije me bilo doma do 18 i tek sam onda počela osjećati stvarnu glad.
    Trebao bi te obrok koji pojedeš držati barem 5 sati. Ako osjećaš glad ranije, znači da nisi dobro "zamastila".

Primjetila sam da mi je i probava, nakon početnih poteškoća, "olabavila".

A najviše se veselim tome što nisam napuhana, čak i u vrijeme PMS-a to je bilo neznatno.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo pepi

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bravo pepi

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

pepi, navikni se na nenapuhani osjećaj, ma općenito na novu kvalitetu življenja

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja zadnje vrijeme uopće nisam zadovoljna kako se hranim Sve je to još u nekim okvirima LCHF/Paleo, ali nekako monotono. I tehnički jedem i meso i povrće, ali ima dana kad mi je jedino povrće svježi krastavac uz svaki obrok. Baš ne volim tj. ne paše mi ovo ljetno povrće svježe, ali sam se natjerala da barem ponekad pojedem svježu papriku, a paradajze ubacim u kajganu. Jedva čekam opet malo drugog povrća za promjenu.

I mislim da ipak još uvijek previše jedem. Jedem i kad nisam gladna jer znam da kad budem gladna u većini slučajeva ne uspijem uzeti nešto jesti. Ili dok čekam da napravim obrok gricnem malo ovog, malo onog i nakraju sam sita, a zapravo nisam pojela pošten obrok.

Morat ću opet malo pripaziti i dovesti se u red

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evey, što je s patlidžanima i tikvicama? meni su svaki drugi dan u nekom obliku.

ali, totalno te kužim. danas sam došla u napast da kupim brokulu, ali me cijena od 30 kn po kili odvratila, patlidžani su 8

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam jedva čekala ljeto i ljetno povrće, obožavam ga

ono što meni smeta je prehrana na poslu
    imamo kantinu i uvijek mogu složiti obrok da bude low carb, ali povrća na poslu uopće nema. uopće!
    za prilog su uvijek tijesto ili krumpir ili riža
    pa tako svaki dan jedem neku vrtu mesa sa što više salate
    i nije loše, ali svaki dan tako mi je jako zamorno i dosadno

razmišljam o pripremi obroka doma, samo nemam ideje što da radim
    jel još netko priprema gablec doma? jel možete napisat par jela?

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

brokula 30 kn/kg???
    ajme, spasila sam se od kada imam svoj vrt. valjda imam jedno 10 vrećica zamrznute brokule, a ove kiše joj sad odgovaraju i dalje daje male cvjetiće. kavofob, posadi brokulu, ja imam 3 sadnice i sasvim je dovoljno za 4-članu obitelj.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    evey, što je s patlidžanima i tikvicama? meni su svaki drugi dan u nekom obliku.

ali, totalno te kužim. danas sam došla u napast da kupim brokulu, ali me cijena od 30 kn po kili odvratila, patlidžani su 8
    Gdje to kupujes ?!
    Na tresnjevackom placu u subotu je patlidan bio 5 kn / kg , a mlada brokula 15 kn/ kg.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Prije 10 dana sam na placu kupila 3 kg krusaka, 2 kg breskvi i 6 klipova kukuruza za 29 kn ( sve zajedno).
    Kad sam prosli tjedan bila na placu i kod poznatog prodavaca kupila samo kilu krumpira za 5 kn , stavio mi je kilu paradajza i glavicu salate na poklon.
    Dakle, kavofob, hajde na moj " blog" : kako kupovati na placu .
    http://forum.roda.hr/threads/62496-K...Kupujete+placu

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam jedva čekala ljeto i ljetno povrće, obožavam ga

imamo kantinu i uvijek mogu složiti obrok da bude low carb, ali povrća na poslu uopće nema. uopće!
    pa tako svaki dan jedem neku vrtu mesa sa što više salate
    i nije loše, ali svaki dan tako mi je jako zamorno i dosadno

da li ti gablec mora biti kuhan?

ja jedan dan nosim kuhana kuhana jaja i špek, drugi dan čvarke, jedan dan sam nosila omlet od tikvica i jaja što mi je ostao od ručka dan prije, pa sir i vrhnje... obavezno uz sve to rajčica i/ili paprika, home made granola sa vrhnjem... Danas imam nabujak od kelja, to će vjerojatno ostati pa ću sutra ponijeti na posao.Meni nije problem jesti hladno.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tikvice sam jela isto svaki dan jedno vrijeme, sad se nekako prorijedilo. Čak sam i patliđane počela jesti, iako ih prije nisam htjela ni probati. Mama mi ne može doći sebi i ne može vjerovati da jedem svo to povrće, čak i poriluk koji mi je sad mljac. Ali jednostavno mi se zadnje vrijeme ne da kemijati s kuhanjem, a uglavnom volim kuhano povrće, manje svježe, pa onda to tako ispadne. Iako bih htjela jesti više svježeg, ipak je bolje. Ma valjda je samo neka faza.

A sad sam i počela raditi pa bih i ja kao betty blue bila zahvalna na prijedlozima. Ne da mi se baš svaki dan svježi sir s vrhnjem ili kuhano jaje.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

bilo koje povrće na lešo pa sa maslinovim i sa (ili bez ako ti je na poslu malo hm) češnjakom. ovako može bilo koje lisnato (kelj, blitva, kupus i bijeli i crveni), mogu tikvice ili lagano skuhane (pofurene) ili ih zgrilaš na tavi pa preliješ sa maslinovim i začiniš još ako ti paše. mogu paprike i patliđan. zelene mahune isto tako na salatu.
    ono što je kod ovog sveg odlično je što spremiš navečer, spakiraš u zdjelicu, do jutra u friđ i onda poneseš. zapravo je fino kad je hladno. ne treba grijat.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj evey prvotno napisa Vidi poruku
    Ne da mi se baš svaki dan svježi sir s vrhnjem ili kuhano jaje.
    To ne bi ni bilo dobro, jer proteini zakiseljuju organizam. Nužno je jesti dosta povrća jer ono daje lužnatost našem organizmu i vraća nas u balans.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I mislim da ipak još uvijek previše jedem. Jedem i kad nisam gladna jer znam da kad budem gladna u većini slučajeva ne uspijem uzeti nešto jesti. Ili dok čekam da napravim obrok gricnem malo ovog, malo onog i nakraju sam sita, a zapravo nisam pojela pošten obrok.

Morat ću opet malo pripaziti i dovesti se u red
    ovakve dane i ja imam. pogotovo nakon nekog sličnog jučerašnjeg ako sam malo više vježbala. odmah imam signale za nadoknadu. i to svako malo. i ono što ja kalkuliram je vrijeme za jelo i vrijeme za vježbanje. moram imati kolko tolko ne pun želudac i onda često pojedem kad i nisam baš gladna.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    brokula 30 kn/kg???
    ajme, spasila sam se od kada imam svoj vrt. valjda imam jedno 10 vrećica zamrznute brokule, a ove kiše joj sad odgovaraju i dalje daje male cvjetiće. kavofob, posadi brokulu, ja imam 3 sadnice i sasvim je dovoljno za 4-članu obitelj.
    i 4-5 sadnica blitve. i ta raste cijelo vrijeme ko trava. samo ju svakih 10tak dana poštucaš

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

izbrisala - otišlo na krivu temu
    Posljednje uređivanje od evey : 27.08.2013. at 13:10 Razlog: kriva tema

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A sad sam i počela raditi pa bih i ja kao betty blue bila zahvalna na prijedlozima. Ne da mi se baš svaki dan svježi sir s vrhnjem ili kuhano jaje.
    nasjeckaš paprika-paradajz-krastavci-2ili3 kuhana jaja-maslinovo i spakiraš u zdjelicu. možeš i prepeći kockice špeka i bacit u to. ili neko meso iz nekog jela od dan prije. ili tunu

ili sir
    Posljednje uređivanje od Inesica : 27.08.2013. at 13:15

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    nasjeckaš paprika-paradajz-krastavci-2ili3 kuhana jaja-maslinovo i spakiraš u zdjelicu. možeš i prepeći kockice špeka i bacit u to. ili neko meso iz nekog jela od dan prije. ili tunu

ili sir
    Bit će valjda bolje, napokon polako dovodim kuhinju u red nakon dvotjednih radova, pa se opet bacam u kuhanje.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja isto imam "probleme" kao betty.
    Uvijek riba plus salata, meso plus salata.

Nije mi palo na pamet nositi hladno povrce

A doma mi se nesa kuhati i bude mi kasno. Jer poslije ili vjezbam ili trcim pa mi je idealno rucati u 12 na poslu.

Betty, da, ja sam znala nositi hladne salate: matovilac, rajcica, mozzarela.

No, meni je povrce jako drago kuhano: tikvice, patlidzani, sataras i to mi fali.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    No, meni je povrce jako drago kuhano: tikvice, patlidzani, sataras i to mi fali.
    ja bi se mogla ubit u satarašu. i to hladnom. taj poslije ručka mi je naj. onaj koji maznem iz rajngle, iz frižidera, za večeru

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sirius, tnx, proučit ću temu

ovo sam danas bila na utrinskom placu, inače u zadnje vrijeme kupujem u VG, ali ne brokulu i egzotiku, toga tamo ni nema, samo full sezonsko povrće

trešnjevački plac mi je inače najnaj, živjela sam u blizini i godinama se hranila na njemu, ima najbolji izbor i cijene, ali mi je sad izvan svake rute

iduće godine planiram na plac iza kuće, ako ne promijenimo lokaciju uskoro

a kad počnem raditi kupujem si blender za posao... vidjela sam neki šminkerski sa čašom za pijenje, samo se preokrene. taj je moj i baš me briga što će tko reći

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja radim u prevelikoj i prefensi firmi da bih još i blender furala
    i kutijica s gablecom je na granici prihvatljivog
    Posljednje uređivanje od betty blue : 27.08.2013. at 13:33

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Lchf način prehrane

Ja nosim cvarke preko zime na posao :D
    Reci cu ti gdje radim lool
    Posljednje uređivanje od Anci : 27.08.2013. at 14:05

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

super sam volje i nisam napuhana, ne znam jel od lchf, ali nije me ni briga.
    Nego vezano za ono kokosovo ulje; jel bas mora mirisati na kokos ako je hladno presano? Kupila sam neko i pise na njemu virgin, hladno presano, ali nema okus po nicem. mozda malo po maslacu.
    Stavila sam si zlicicu u caj i ja to ne mogu piti, ta mast se skupi na vrhu i brrrr. ne mogu ja to.
    Sjemenke i orahe, orascice i sl. koje koristite su iz bio uzgoja ili domaci? Ako nisu kaj vas nije strah to kupovati, mislim da su ovi iz ducana zaljevani i posipani svakakvim odvratnim cudima da se sprijeci pljesan i uzeglost, a i tko zna iz koje kine su ih uvezli. Negdje sam nacula da se ozrace kako bi se dezinficirale.(ali to mi negdje stoji u glavi kao neprovjerena i nepotpuna informacija) . vecinom kupujem bio, ali mi se to bome osjeti u novcaniku

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja imam svoje osobne granice prihvatljivosti, blender je u granicama

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nosim cvarke preko zime na posao :D
    Reci cu ti gdje radim lool
    pa znam (otprilike) gdje ti radiš
    ja sam odmah prekoputa tebe

ma ok je sve što stane u kutiju, ali blender ne bi prošao

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

super sam volje i nisam napuhana, ne znam jel od lchf, ali nije me ni briga.
    Nego vezano za ono kokosovo ulje; jel bas mora mirisati na kokos ako je hladno presano? Kupila sam neko i pise na njemu virgin, hladno presano, ali nema okus po nicem. mozda malo po maslacu.
    Stavila sam si zlicicu u caj i ja to ne mogu piti, ta mast se skupi na vrhu i brrrr. ne mogu ja to.
    Sjemenke i orahe, orascice i sl. koje koristite su iz bio uzgoja ili domaci? Ako nisu kaj vas nije strah to kupovati, mislim da su ovi iz ducana zaljevani i posipani svakakvim odvratnim cudima da se sprijeci pljesan i uzeglost, a i tko zna iz koje kine su ih uvezli. Negdje sam nacula da se ozrace kako bi se dezinficirale.(ali to mi negdje stoji u glavi kao neprovjerena i nepotpuna informacija) . vecinom kupujem bio, ali mi se to bome osjeti u novcaniku
    Bila bi luda da me strah orahe i ljesnjake kupovat, kupujem hrvatske , barem toga na placu ima.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja svašta nosim na posao...i to sve uz ne baš lijepe poglede kolega...ali najveći problem mi je to kaj nešto donesem ujutro i nemam di staviti do gableca pa se bojim da se to sve skupa ne pokvari...a ako se i ne pokvari onda bude onak ...bljak...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ninik, nabavi termo torbicu, vidjela sam da ima u NKD-u. Meni se moja jeftina s ebay-a već stostruko isplatila. Imamo neke frižidere
    na poslu, ali mi je blesavo svaki dan ići u tuđu sobu po ne znam, vrhnje, ili svaki dan ostavljati gablec, pa onda ići po njega.
    Ovak u torbicu ubacim jednu onu kocku za zamrzavanje, klopu i super. Torbica je mala i ful je slatka tako da je nije bed furat.
    Što se prihvatljivosti domaćeg gableca tiče, trenutno sam sama u sobi (jupijej), ali kad nisam bila, da ,bilo je takvih pogleda "svisoka" od jedne
    kolegice, druga je papala svoje ko i ja. Ali da, nekakvo je nepisano pravilo otići u kantinu firme ili obližnje kantine i pojesti bilo što, samo da se ne jede u sobi. Al to je daleko od zdrave hrane. Tako da..bez beda furam klopu od doma.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja imam malu termo torbicu, fenomenalna je

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam trebala ići gledati na ebay kakvih sve torbica za ručak ima

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moja je ova na dnu, ova što je nosi žena u crvenom. Vidim da je čak među skupljima.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nisam trebala ići gledati na ebay kakvih sve torbica za ručak ima
    Jaooo )
    Divne su! Uopce ne izgledaju kao da im vlasnik ima cesku putovnicu :D

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

pa nemoj ako ti nije fino. pa čaj je zato da bude fin. to se gušta. ko i kava. il kakao.
    kužim ja da je nekima fino pa maste i svašta nešto unutra i usput im dođe i ko obrok i tak. al to mi je ok ako je ljudima fino. al ako nije, nemoj.

neš ti žlicu maslaca. utrpaš je u bilo što drugo.
    btw, meni je ok pojest i samo žlicu maslaca (i kokos i običnog) bez ičeg

što se tiće kave, čaja, kakaa ako inače stavite mlijeko unutra može komotno i sa slatkim vrhnjem. odlično je

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

može se dodati u jogurt npr

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

može se dodati u jogurt npr
    pa da
    i onda još malo nasjeckanih, prženih badema, malo nekih bobica, mrvica kokosa, lanenih sjeckanih sjemenki = doručak (ili što već)

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ajde, vi ste ovdje pametne žene pa mi možda netko pomogne.
    osim što sam inače predebela, još sam preko ljeta natukla par kila pa sam krenula na dijetu (na vježbanje krećem u ponedjeljak, 3x tjedno). Recimo da sam na nekoj kombinaciji montija i lhcf jer sam odlučila da se neću odreči voća.
    u 10 dana sam skinula 3,5 kg (to su ovi koje sam natukla preko ljeta, a ne moja redovna težina koja je bila prilično postojana). Jedem proteine, masnoće, hrpu voća i povrća. Popijem tu i tamo neki instant cappuccino koji već imaju hrpu šećera i sve je ok. ja se dobro osjećam, kile padaju.
    Međutim, zadnjih nekoliko dana po noći mi se zgrče mišići potkoljenice i po cijeli dan osjećam neku zategnutost. normalno se krećem, hodam s djetetom po naselju, parku i sl.
    Pojma nemam što je uzrok tome?
    Sinoć sam sjela s MD gledati neki film i nikako se nisam mogla namjestiti. kako god stavim noge osjećam neki nemir u zglobovima.
    imate li kakvu viziju?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Magnezij direkt 300 kupi u ljekarni. To ti fali.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Magnezij direkt 300 kupi u ljekarni. To ti fali.
    hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •