ja danas postim, ali prisilno jer sam pokupila nesto i povracam i lose mi je cijeli dan. Ako stignete odgovorite mi na ova pitanja, jer pokusavam odokativno zakljuciti kako izgleda vise manje idealno izbalansirani lchf dnevni jelovnik.
1. povecati mast, ok, ali o koliko masti ili ulja pricamo. na pola kile nekog kuhanog povrca stavite zlicu maslinovog ili vise? Mislim da ovo pitanje muci dosta pocetnika, jer kod nas su se na primjer masnoce oduvijek koristile (kuham ma maslinovom i maslacu, meso spremam u nekim umacima sa vrhnjem) i nema mi smisla sad to jos dodatno povecavati, a sa onim postotcima koji se spominju se ne snalazim i ne pada mi na pamet hodat okolo i zbrajati.
2. koliko puta tjedno jedete meso, a koliko puta ribu?
3. Koliko jaja koristite u toku tjedna?
4. JEl imate dane kad jedete samo povrce sa maslinovim npr? i kako onda tih dana niste gladne?

5. imala sam jos pitanja ali mi fakat nije dobro.odoh u krpe
