Magnezij obavezno i dalje, B-kompleks neki jači, a ovo omega kaj spominješ ti ni približno nije dosta. Konopljino ulje je dobro, uzimaj ga i dalje, ali ne može ti nadoknaditi DHA koja treba živcima. Pogledaj zato ove linkove koje sam ti poslala: od ta dva izaberi bilo koji i uzimaj redovito. Ako ćeš ih htjeti uzimati pošalji mi na pp mail da ti dam još koju korisnu informaciju jer sam rijetko online.

Odgovori s citatom
, odnosno dnevno bi pojela 3- 4 sljive ili breskvu, jednom u tri tjedna sam doruckovala kruh (ali moj domaci), bila sam i na rucku u indijskom ...i tako. Ali naucila sam da nista nije zabranjeno, ali se ugljikohidrati moraju zasluziti i to fizickom aktivnosti. Tako ja vozim sobni bicikl, plesem (i bas sam si bedasta) i odradim onaj prvi izazov sa fitmama bloga (za sad).
Da da, gluten se uvelike povezuje s alergijama / astmom itd. Prekrasno da ti je toliko bolje 
mega3 je 3:1 što nije baš naj (idealno je 1:1), ali čini se da ima protuupalna svojstva, pa ono može biti ok dodatak prehrani. Iskreno ne znam što bih s njim. Kakvog je okusa?
:attack:
ima cak i brasno od konoplje! to treba probati!
sve je to samo navika. bravo