Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1640

Tema: Lchf/ paleo/primal - prehrana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Eto, mogu potpisati ovo Frejino iskustvo, osim što nisam imala ozbiljnijih zdravstvanh problema doli običnog osjećaja nespretnosti, tromosti... dosadilo mi je biti debela.

Gotovo bih se složila s ovim člankom, osobito u zaključku da treba jesti raznovrsnu hranu. Baš zato i jedem više masti a manje ugljikohidrata. Previše ih je bilo u mojoj prehrani, zamjena masnoćama unosi raznolikost .

I smeta mi to dijeljenje na tabore, ili si za konvencionalnu prehranu ili si za lchf (ili bilo što drugo). U nekom razdoblju svog života jedem ovako, u drugom onako, ljeti relativno više povrća, zimi relativno više mesa... pa što onda, neće me nikakva policija goniti niti će mi liječnici prijetiti prstom. Jedem što mi odgovara i što čini da se osjećam bolje. I nikome to ne moram opravdavati, niti tome davati neko ime, niti se svrstavati zauvijek na ovu ili onu stranu.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa Vidi poruku
    I smeta mi to dijeljenje na tabore, ili si za konvencionalnu prehranu ili si za lchf (ili bilo što drugo). U nekom razdoblju svog života jedem ovako, u drugom onako, ljeti relativno više povrća, zimi relativno više mesa... pa što onda, neće me nikakva policija goniti niti će mi liječnici prijetiti prstom. Jedem što mi odgovara i što čini da se osjećam bolje. I nikome to ne moram opravdavati, niti tome davati neko ime, niti se svrstavati zauvijek na ovu ili onu stranu.
    ma naravno da se nitko ne treba za neki način prehrane striktno opredijeliti i da se trebamo hraniti kako osjetimo da nam najviše odgovara

ja sam na korak da zakoračim u lchf svijet, barem da probam, pa su me interesirala vaša iskustva. i također, ovdje već ima super savjeta, nadam se da ćete vi koji ste malo više u tome još pisati i dati nam neke ideje za jelovnike.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •