Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
littletunafish mozda lubenica i nije grijeh jer ona ima samo 5 gr secera na 100 grama. Bas me zanima sta ce reci ove iskusnije cure. Ja sam kopala po nekim tablicama pa mi se cini da su najmanji grijesi jagoda, sumsko voce, dinja, lubenica, tresnje. Grijesim li?

Ja imam do cilja jos 4 kg a onda cu se najesti marelica ko nenormalna!!! Hocu li se od toga opet uprasiti? Za10 dana pocinjem more i morske aktivnosti pa se nadam pivanju kao nekakvoj fizickoj aktivnosti koja ce valjda pripomoci
To koliko ćeš mršaviti uz konzumiranje voća ovisi naravno i o tome da li to voće potrošiš ili ne. Da li sjediš cijeli dan ili odeš trčati ili odraditi trening ili hodaš sat dnevno. Sve to utječe kako i sada u fazi mršavljenja tako i poslije ako ćeš se ubiti od marelica kao nenormalna

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
Ja imam sreće s voćem, ne usporava mi mršavljenje jako pa klopam sve odreda, ali na početku sam se suzdržavala. Najmanje štetno (za mršavljenje) je najmanje slatko; limun, grejp, šumsko.
A sad ću ja napisati disclaimer umjesto nje Ne slušajte je, ona trenira kao nenormalna I naravno da onda uz takve teške treninge potroši sve voće koje konzumira i ne mora se toliko opterećivati sitnicama jel pojela voće, koje i koliko