Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
treci dan. prodala bi bubreg za recimo kroasan, sa cokoladom
citajuci vas i clanke i blogove po netu nekako mi je ono sto sam i prije znala postalo kristalno jasno, tako da je sa bijelim secerom i bijelim brasnom gotovo i s tim nemam problema. super mi je bio osjecaj kad sam prosla kroz ducan za desetak minuta i kupila samo prave namirnice.( a sve vise toga cu kupovati od lokalnih malih bio proizvodjaca)
ali dijeta i mrsavljenje e tu mi nis nije jasno. JA znam da se ja ne krecem dovoljno (danas sat vremena setnje, ali sam sa curama svaki kamen prevrnula).tak da se bojim previse masti i imam osjecaj da cu ja biti prva ovdje koja pise kak se udebljala na lchf-u.
danas je bilo ovako: pola avokada i paradajz, crni caj sa malo mlijeka za dorucak.uzina komadic tvrdog masnog sira, za rucak sataras (povrce je domace i taj sataras je slatki) na zlici pacije masti malo grana padano i jedno jaje, tijekom popodneva sam pojela mozda desetak badema i za veceru zdjelica juhe i malo govedine iz juhe sa paradajzom. nisam bila pretjerano gladna, ali nisam ni sita .meni se ne cini da ja sa ovom kolicinom hrane mogu smrsaviti
Bome bih ja sa takvom koooooooolicinom hrane gubila sigurno kilu tjedno ( i bila gladna). Ovo ti je i po unosu kalorija ispod 1800 ( ovako na pamet) tako da stvarno ne moras brinuti oko pretjeranog unosa ( iako se kalorije u pravilu ne broje, samo iznimno ).