Tikvice sam jela isto svaki dan jedno vrijeme, sad se nekako prorijedilo. Čak sam i patliđane počela jesti, iako ih prije nisam htjela ni probati. Mama mi ne može doći sebi i ne može vjerovati da jedem svo to povrće, čak i poriluk koji mi je sad mljac. Ali jednostavno mi se zadnje vrijeme ne da kemijati s kuhanjem, a uglavnom volim kuhano povrće, manje svježe, pa onda to tako ispadne. Iako bih htjela jesti više svježeg, ipak je bolje. Ma valjda je samo neka faza.

A sad sam i počela raditi pa bih i ja kao betty blue bila zahvalna na prijedlozima. Ne da mi se baš svaki dan svježi sir s vrhnjem ili kuhano jaje.

imamo kantinu i uvijek mogu složiti obrok da bude low carb, ali povrća na poslu uopće nema. uopće!
za prilog su uvijek tijesto ili krumpir ili riža
razmišljam o pripremi obroka doma, samo nemam ideje što da radim
jel još netko priprema gablec doma? jel možete napisat par jela?