Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1640

Tema: Lchf/ paleo/primal - prehrana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni testovi nisu pokazali nikakvu intoleranciju , osim na - vegetu ! Koju i tako ne konzumiram. ( e , da , i na poriluk i kadulju )
    Šteta potrosenih novaca.

i koliko volim LCHF moram reci da nakon nekog vremena na njemu ( i gubitka 8 kg) , važna je i - kolicina pojedenog nekim ljudima . A ja nažalost spadam u tu kategoriju.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Meni testovi nisu pokazali nikakvu intoleranciju , osim na - vegetu ! Koju i tako ne konzumiram. ( e , da , i na poriluk i kadulju )
    Šteta potrosenih novaca.
    mogla si pitati prije, ja bih ti to na daljinu za džabe rekla

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    mogla si pitati prije, ja bih ti to na daljinu za džabe rekla
    Netko na vlastitim grešakama voli učiti .

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i koliko volim LCHF moram reci da nakon nekog vremena na njemu ( i gubitka 8 kg) , važna je i - kolicina pojedenog nekim ljudima . A ja nažalost spadam u tu kategoriju.
    De pojasni, ne kužim. Meni je to naravno vrlo bitno. Ja baš zato volim lchf jer tu većinom jedem bez kočnica, ono baš kad mi se jede i koliko mi se jede (do sitosti, tu ne pričam o prejedanju).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    De pojasni, ne kužim. Meni je to naravno vrlo bitno. Ja baš zato volim lchf jer tu većinom jedem bez kočnica, ono baš kad mi se jede i koliko mi se jede (do sitosti, tu ne pričam o prejedanju).
    A sto da ti kažem , osim da ja definitivno jedem previše , unosim previše kalorija pa makar one bile i LCHF.
    sad ćeš to reci : kalorija se ne broje . Ali kod mene se broje ( pa makar one bile i LCHF ).
    Ako hoću smrsaviti , naravno. Za održavanje postignutog , mogu i na tvom režimu biti.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A sto da ti kažem , osim da ja definitivno jedem previše , unosim previše kalorija pa makar one bile i LCHF.
    sad ćeš to reci : kalorija se ne broje . Ali kod mene se broje ( pa makar one bile i LCHF ).
    Ako hoću smrsaviti , naravno. Za održavanje postignutog , mogu i na tvom režimu biti.
    ma broje se, ak se ne varam Mark ih broji.. al većina ljudi vjerojatno ne mora brojati. Žao mi je što nisi među njima

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E zaboravila sam ti reći... ti si možda postigla svoj plato, možda je to idealna težina za tebe, i da bi PROBILA taj stakleni strop, MORAŠ vježbati Znam da to nisi htjela čuti, al svi spominju važnost kretanja, vježbe (pa čak i gospon dukan stavlja kretanje pod obavezno ). Dakle, mora se tijelo trošiti, ne može se bez toga. Ne samo u svjetlu trošenja kalorija, nego trošenja tijela jer je zato napravljeno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se pogubila u šumi informacija,ispisanih stranica i svega.... samo iščitavam, a nikako konkretno da složim menu....

je l bio netko na individualnom savjetovanju kod A.Š.?
    je l se isplati?! ipak košta...
    Meni treba da mi netko napiše točne recepte, kombinacije po danima, nešto što je prihvatljivo i za cijelu obitelj jer ne bih mogla spremati dvije vrste jela za svaki obrok....

pitam je l bih to mogla dobiti kod nje jer za jednog nutricionistu sam čula da u svojoj školi ljudima prodaje šejkiće h..... šejkove ne priznajem i ne mogu obitelj hraniti šejkovima ....
    Stvarno nije teško, puno je lakše nego se čini. Samo povrće kao prilog i to je to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •