Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1640

Tema: Lchf/ paleo/primal - prehrana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tikvice sam jela isto svaki dan jedno vrijeme, sad se nekako prorijedilo. Čak sam i patliđane počela jesti, iako ih prije nisam htjela ni probati. Mama mi ne može doći sebi i ne može vjerovati da jedem svo to povrće, čak i poriluk koji mi je sad mljac. Ali jednostavno mi se zadnje vrijeme ne da kemijati s kuhanjem, a uglavnom volim kuhano povrće, manje svježe, pa onda to tako ispadne. Iako bih htjela jesti više svježeg, ipak je bolje. Ma valjda je samo neka faza.

A sad sam i počela raditi pa bih i ja kao betty blue bila zahvalna na prijedlozima. Ne da mi se baš svaki dan svježi sir s vrhnjem ili kuhano jaje.

imamo kantinu i uvijek mogu složiti obrok da bude low carb, ali povrća na poslu uopće nema. uopće!
    za prilog su uvijek tijesto ili krumpir ili riža
    razmišljam o pripremi obroka doma, samo nemam ideje što da radim
    jel još netko priprema gablec doma? jel možete napisat par jela?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj evey prvotno napisa Vidi poruku
    Ne da mi se baš svaki dan svježi sir s vrhnjem ili kuhano jaje.
    To ne bi ni bilo dobro, jer proteini zakiseljuju organizam. Nužno je jesti dosta povrća jer ono daje lužnatost našem organizmu i vraća nas u balans.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

izbrisala - otišlo na krivu temu
    Posljednje uređivanje od evey : 27.08.2013. at 13:10 Razlog: kriva tema

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj evey prvotno napisa Vidi poruku
    A sad sam i počela raditi pa bih i ja kao betty blue bila zahvalna na prijedlozima. Ne da mi se baš svaki dan svježi sir s vrhnjem ili kuhano jaje.
    nasjeckaš paprika-paradajz-krastavci-2ili3 kuhana jaja-maslinovo i spakiraš u zdjelicu. možeš i prepeći kockice špeka i bacit u to. ili neko meso iz nekog jela od dan prije. ili tunu

ili sir
    Posljednje uređivanje od Inesica : 27.08.2013. at 13:15

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    nasjeckaš paprika-paradajz-krastavci-2ili3 kuhana jaja-maslinovo i spakiraš u zdjelicu. možeš i prepeći kockice špeka i bacit u to. ili neko meso iz nekog jela od dan prije. ili tunu

ili sir
    Bit će valjda bolje, napokon polako dovodim kuhinju u red nakon dvotjednih radova, pa se opet bacam u kuhanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •