Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1640

Tema: Lchf/ paleo/primal - prehrana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Koji je problem, zatvor?
    Za to je super kefir, domaći naravno, lanene sjemenke, kokosovo ulje u kavi.
    Meni se probava normalizirala na "staro" stanje u roku od nekoliko mjeseci.

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Koji je problem, zatvor?
    Za to je super kefir, domaći naravno, lanene sjemenke, kokosovo ulje u kavi.
    Meni se probava normalizirala na "staro" stanje u roku od nekoliko mjeseci.
    Da.Problem je zatvor
    I problem je pto sam tek krenula na LCHF, pa sam još u procesu nabavljanja svega goreg navedenog. Upravo proučavam iherb stranicu pa narucim i kokosovo i maslinovo i sve te krasne divote. Kako mi lan nije pao na pamet ??!! Kupujem ga u Milleru, meljem i super mi je...sad sam ga totalno zaboravila!! Derem puno po povrću (krastavci, paradajz..) i masnom. Ulje manje koristim.
    Kefir??Zrnca? Jel to puno prćkanja ?

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma ja sam bila prije zadnje trudnoce (čitaj prošle godine u veljači) na LCHFu mjesec i pol dana i bilo mi je superrrr.Nikakvih problema nisam imala. Osjećala sam se super. Al sada...ajme! Tek sam 6i dan i već problemi. Super mi je to što puno više vode pijem nego inace, ne boli me glava, imam neopisivo više energije...ma super! Ali probava...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Molim iskusne za savjet: trebam nešto za užinu srednjoškolki. Već mjesecima nosi sendviče od špeka i sira na lchf-kruhu, ali sad kaže da tu kombinaciju ne može više ni pogledati. Dakle-trebam neku zamjenu za to-da je dovoljno kalorična jer joj je škola do 4, da svaki dan ne moram nešto peći posebno i da se može umotati u foliju (kuhano i podgrijavanje nažalost ne dolazi u obzir).

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Molim iskusne za savjet: trebam nešto za užinu srednjoškolki. Već mjesecima nosi sendviče od špeka i sira na lchf-kruhu, ali sad kaže da tu kombinaciju ne može više ni pogledati. Dakle-trebam neku zamjenu za to-da je dovoljno kalorična jer joj je škola do 4, da svaki dan ne moram nešto peći posebno i da se može umotati u foliju (kuhano i podgrijavanje nažalost ne dolazi u obzir).
    Muffini od povrća, sira, pancete, vrhnja, jaja. KUhana jaja. Omlet od jaja u koji su zamotani šunka i/ili sir za mazanje i/ili dimljeni losos.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •