Koji je problem, zatvor?
Za to je super kefir, domaći naravno, lanene sjemenke, kokosovo ulje u kavi.
Meni se probava normalizirala na "staro" stanje u roku od nekoliko mjeseci.
Koji je problem, zatvor?
Za to je super kefir, domaći naravno, lanene sjemenke, kokosovo ulje u kavi.
Meni se probava normalizirala na "staro" stanje u roku od nekoliko mjeseci.
Da.Problem je zatvor
I problem je pto sam tek krenula na LCHF, pa sam još u procesu nabavljanja svega goreg navedenog. Upravo proučavam iherb stranicu pa narucim i kokosovo i maslinovo i sve te krasne divote. Kako mi lan nije pao na pamet ??!! Kupujem ga u Milleru, meljem i super mi je...sad sam ga totalno zaboravila!! Derem puno po povrću (krastavci, paradajz..) i masnom. Ulje manje koristim.
Kefir??Zrnca? Jel to puno prćkanja?
Ma ja sam bila prije zadnje trudnoce (čitaj prošle godine u veljači) na LCHFu mjesec i pol dana i bilo mi je superrrr.Nikakvih problema nisam imala. Osjećala sam se super. Al sada...ajme! Tek sam 6i dan i već problemi. Super mi je to što puno više vode pijem nego inace, ne boli me glava, imam neopisivo više energije...ma super! Ali probava...
Molim iskusne za savjet: trebam nešto za užinu srednjoškolki. Već mjesecima nosi sendviče od špeka i sira na lchf-kruhu, ali sad kaže da tu kombinaciju ne može više ni pogledati. Dakle-trebam neku zamjenu za to-da je dovoljno kalorična jer joj je škola do 4, da svaki dan ne moram nešto peći posebno i da se može umotati u foliju (kuhano i podgrijavanje nažalost ne dolazi u obzir).